hidden ارسال شده در آذر 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2011 سلام من فهمیدم که میشه با گوگل مپ طول و عرض جغرافیای رو جزئیانش رو گرفت پس تصمیم گرفتم که فروشگاه های ما یا همون مغازه ها رو تعریف کنم و یه دونه الان تعریف کردم اما تو این ادرس نشان داده نمیشه http://www.iroption.com/storesمشکل کجاست اما افزوده شده .... ایا تو بلوک نمایش داده نمیشه یه بلوک فروشگاه ههای ما بود که من قبلا حذفش کردم اگه مربوط میشه به اون اسم ماژولش رو بگید اپلود کنم و نصبش کنم مرسی یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2011 بله ماژولی هست به نام Blockstore که باید دوباره نصبش کنید اگر حذف کردید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 13، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2011 من نصب کردم ماژول رو اما این ادرس http://www.iroption.com/storesفروشگاهی از ما نیست چطوری باید جستجو کنیم فروشگاه ها رو این شعاع چی هست !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 شما باید مختصات دقیق طول، عرض و شعاع جغرافیایی فروشگاه فیزیکیتون رو از طریق گوگل مپ یا ماهواره بدست بیارید و اون ها رو وارد کنید.سپس روی (مغازه های ما) که کلیک می کنند میتونن آدرس فروشگاه های فیزیکی شما رو روی نقشه با یک علامت پرستا شاپ مشاهده کنند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 گفتم خیلی ها مشکل دارن خالی از لطف نیست اینجا هم بزارم دقیق می تونید طول و عرض جغرافیایی را در این سایت بیابید http://www.gorissen.info/Pierre/maps/googleMapLocation.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 نمیشه تو این قسمت کاری کردکه بصورت پیشفرض نقشه یه شهر خاص رو نشون بده؟از کجا باید تنظیمش کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 سلام دوستانیه مورد برام پیش اومده نظر شما رو میخوامدر قسمت فروشگاه های ما امکان افزودن فروشگاه جدید هستحالا من می خوام بعد از اضافه کردن جدید محصولات اون فروشگاه مشخص بشه یعنی یه سری محصولات مرتبط با اون فروشگاه باشه و وقتی مشتری خرید میکنه تو فاکتورش اسم و مشخصات اون فروشگاه بیاد و فاکتور فروشنده هم مستقیم بره به فروشگاه مربوطه چون امکان اضفافه کردن ایمیل به فروشگاه جدید هست ایا این ها با هم جور در میادممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 سلامشما باید از قابلیت چند فروشگاهی استفاده کنید . البته نیاز به قالب و ماژولهای سازگار خواهید داشت. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 ممنونممشکل اصلی من این هست کهمن جنس از جاهای متعدد میفروشم و وقت من این موضوع میگره که بعد از خرید مشتری برای فاکتور فروشنده باید یکی یکی فاکتور هایی که موقع خرید به من ارسال میشه رو برای فروشنده های مختلف اصلی فروارد کنم یا بفرستم که طبق فاکتور جنس بده به مشتری ایا با پرستا 1.6 امکانی وجود داره که ایمیل به نفر سومی که فروشنده یا انبار اصلی باشه ارسال بشه که اونا همزمان موقع خرید مشتری ایمیل دریافت و اقدام کنن تا مجبور نباشم اونا رو تفکیک کنم و دستی براشون ایمیل کنمخیلی سعی کردم با تعریف تولید کننده -فراهم کننده-توزیع کننده -اخریش هم که فروشگاه جدید بود نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .