saeidghodrati ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 سلام كسي ميدونه چطور ميشه به صورت خودكار كلمات كليدي اضافه كرد . يا ماژولي وجود دارهيه چيزي تو فروشگاه ادمين سايت ديدم http://www.p30-market.ir/tablets/128-view-7.htmlدرست زير عكس محصول بالاي اطلاعات بيشتر آيا اين يك ماژوله يا به صورت دستي ايمپورت شده ؟ ممنون از راهنماييتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 ماژول رو ضمیمه کردم. فارسی شده و روی ورژن 1.3 تست شده موفق باشیدpsf_producttag.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 انتقال به بخش ماژول هاي سازگار با 1.3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 با سلام من اين ماژول رو نصب كردم و ي در بخش ماژول ها چيزي مشاهده نمي شهلطفا راهنمايي بفرماييدبا تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 ترجمه ماژول مشکل داره ، توی فایل en که نباید مستقیم فارسی تایپ کرد !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 ترجمه ماژول مشکل داره ، توی فایل en که نباید مستقیم فارسی تایپ کرد !!!امکان اضافه کردن کلمات کلیدی و قرار دادن تگ برای محصولات به صورت پیش فرض برای پرستا وجود داره برای خود سایت و فروشگاه هم همین طور به جز این مواردی که به صورت پیش فرض ام موجوده بعید میدونم شما برای مورد دیگری نیاز به قرار دادن تگ داشته باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 ترجمه ماژول مشکل داره ، توی فایل en که نباید مستقیم فارسی تایپ کرد !!!امکان اضافه کردن کلمات کلیدی و قرار دادن تگ برای محصولات به صورت پیش فرض برای پرستا وجود داره برای خود سایت و فروشگاه هم همین طور به جز این مواردی که به صورت پیش فرض ام موجوده بعید میدونم شما برای مورد دیگری نیاز به قرار دادن تگ داشته باشید . این تاپیک سوال من نبود ، و البته حرف شما کاملن درسته ، و البته ایشون چیز دیگه ای مد نظرش هست ، ولی اون ماژولی که گذاشتن مشکل ترجمه داره ، اگر رسیدم اصلاح شده ماژول رو میذارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 من اين رو پيدا كردم خيلي هم عالي جواب داد http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=783 من الله توفيق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 آقاي Adminمن ماژول رو نصب كردم خطا ميده موقع نصب. -------- 1 خطا ماژول پیدا نشد-------- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 تا جایی که یادمه قبلا درست کار میکرد روی 1.3! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .