4058423 ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 سلام مجدد . به جان خودم سرچ کردم و ندیدم همچین تاپیکی نیاید بگید چرا تاپیک تکراری زدی سوالم اینه که ماژولی هست برای نظر سنجی که رایگان هم باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 منم به همچین ماژولی نیاز دارمکسی داره اینو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 من چيز درست درموني نديدم براي پرستا و ماژول هاي رايگاني هم كه هست زياد خوب نيست و يا كامل نيست من از اسكريپت جداگانه اي استفاده كردم كه بد نشده براي اين مشتريم و پيشنهادم مي كنم از اسكريپت هاي جداگانه استفاده كنيدالبته مي گم اين نوعي كه كار گذاشته شده تعداد و بررسي اي پي نظر دهنده و نبايدهاش كه مثلا ندين بار نظر نديد و ... غير فعاله http://partmobile.ir/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 یعنیچیکار کنیم؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز میتونید تو سایت هایی که این خدمات رو میدن ثبت نام کنید مثل وبگذر بعد با استفاده از free block کد ساخته شده رو در سایت قرار بدین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 میخوام نتایج نظرسنجی رو تو سایت خودم ببینم .کد وب گذر رو که میذارم نتایجش رو تو خود سایتش نشون میده .جای دیگه ای هست که نتایج رو تو سایت خودمون نشون بده؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 از سایت های خارجی استفاده کنیدیک سایت بود که الان اسمش یادم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز اگه منظورتون نمایش آمار تو خود مدیریت سایت هست که فکر نکنم ماژولی باشه باید براتون نوشته بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 من یک ماژول گذاشتم به اسم ثبت دیدگاه مشتریان هم محیط مدیریت نظر سنجی داره و هم اینکه آخرین نظرات در بلوک چپ و راست قابل مشاهده هستند و صفحه جداگانه ای برای این منظور داره نمونه www.best-life.ir/modules/blocktestimonial/testimonials.php لینک ماژولhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-1970-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 مثلا مثل سایت http://partmobile.ir/shop که ماتریکس زحمتشو کشیده.زدن اسکریپت جداگانه!!! جایی هست یا باید خودم بنویسمش؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .