nimar9 ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 سلام خسته نباشيد من جستجوي كردم براي پيدا كردن همچين ماژولي كه گفتم با كلمه ي جديد جستجو كردم تنها پستي كه مرتبط بود با موضوعم اين پست بود. http://presta-shop.ir/Thread-704-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84 اما من ماژول را در قسمت ماژول ها سرچ كردم اما همچين ماژولي را نداشتم ازتون مي خوام كه هركي اين ماژول را داره بذاره ممنون از همه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 به قسمت ماژول ها برید و توی قسمت ماژول های بخش کاربری دنبال دو ماژول زیر بگردیدبخش محصولات جدیدنمایش محصولات جدید در صفحه اصلی سپس به پیکربندی برید و تعداد را ست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در آذر 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 سلام من ماژول "بخش محصولات جدید" را دارم اما ماژول "نمایش محصولات جدید در صفحه اصلي" را ندارم لطف مي كنه كسي بده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pst0181 ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 ایناهاش homenewproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در آذر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2012 سلام ممنون اما يه اشكالي كه داره براي من و قالبم اينه فرق بين دوتا عكس را ببينيد. چجوري مي تونم همانند محصولات پرطرفدار كنم يعني فونت و جاينشيني و رنگ و اينا البته مي خواهم همچيش مثل محصولات پرطرفدار خانگي باشه فقط جديدارو بزاره بجاي پرطرفدار. با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2012 نميدونم چرا به جاي ايتكه دوستان سايتشونو بدن عكس ميزان!!!!! بايد روي سايتتون رويت شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در آذر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2012 شرمنده بفرماييد http://o-market.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2012 اول اينكه اون نامشو از فيلم هاي جديد!!! تغيير بديد بايد در php ماژول كلاس "product_desc" رو پاك بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 در خط 36 فایل global.css قالبتون عبارت text-decoration: underline رو به text-decoration: none تغییر بدیددر خط 635 همون فایل به جای padding: 15px 15px 0 15px قرار بدید padding: 0 15px 15px 15px موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 با سلاماین فایلی رو که گذاشتین ( homenewproducts.zip (اندازه: 8.45 KB) رو من نصب کردم ولی تو صفحه اصلی نام دکمه های اضافه به سبد و مشاهده رو به فارسی نشون نمیدهنسخه من 1.4.8.2آدرس من digidl.irتو فایل fa.php ماژول هم رفتم قسمت فارسی سازش نوشته شده ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 این ماژول مشکلاتی در فایل tpl داره که من رفعشون کردم و میتونید نسخه بهبود یافته ماژول رو دانلود کنید . ضمیمه کردم واستون . homenewproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 آقا بهمن عزیز اینکه بدتر شد کلا فارسی نیست-فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدین!!! من می خوام تو این ماژول به جای دکمه "add to cart"و"view" بنویسه "اضافه به سبد خرید"و"مشاهده"تو قبلی کلا فارسی بود ماژول فقط این دو دکمه رو فارسی نمیکرداینی که شما دادین کلا فارسی نیست مرسیپیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 شاید روی 1.4.8 جواب نده. اون موقه من ماژول رو برای 1.4.6 گذاشتم. آیا دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 اول اینکه تشکر ویژه کنم که زود جواب دادینبقیه رو اطلاع ندارمحالا اگه حالتون بهتر شده و واسه سلامتیتون دعا میکنم روی این موضوع کار کنید شاید مشکل حل بشه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 مشکل ترجمه مال اینه که باید با قالبتون سازگار بشه . کاری نداره . کافیه اطلاعات هاستتون و مدیریت ر و برام پیام خصوصی بدین تا واستون حل کنم این مشکل رو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 بله من هم همين مشكل را داشتم اما با رفتن به فايل homenewproducts.tpl در ماژول و اديت كردن آن درست مي شه .برو تو اين homenewproducts.tpl اديتو بزن و تمامي قسمت هايي كه نوشته شده add to card رو به اضافه كردن به سبد خريد و view رو به مشاهده تعقيير بده درست مي شه نتونستي بگو فايلو ضميمه كنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 لطفا نسخه فارسی و بدون مشکل رو ضمیمه کنید من نتونستم درستش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در دی 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 نسخه غارسي ضميمه شد فقط همينجوري فايل را در روت هاست آپ و اكستراكت كنيد.موفق باشيدnew producted fa.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .