hossainmohammady ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 سلام میخوام بدونم قالب های پرستاشاپ بلوک هاش کجا تعیین میشنمثلا تو قالب های جوملا این کار با استفاده از یه تعداد فایل php انجام میشه که با تغییر اونها میتونید بلوک یا به عبارتی مکانی برای ماژول ها می تونید ایجاد کنیم اما تو پرستا توی فایل های قالب همچین چیزی نیست یا بهتر بگم مثلا دو ستونه یا سه ستونه شدن قالب کجا مشخص میشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 شما با ماژول بازي مي كنيد در پرستا نه قالب (نكته منحصر به فرد و قدرت اين سيستم) ماژول / موقعيت براي نوشتن هوك مورد نظرتون هم براي هر ماژول هم php درون خود ماژول مراجعه و هوك ديگري براش مي نويسيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2012 دوست خوب من این که جوملا یا وردپرس نیست ، وقتی میخواین دو چیزو با هم مقایسه کنید ، ابتدا ببینید به هم ربط دارند یا نه . شما فقط میتونید پرستاشاپ رو با فروشگاه ساز ها مقایسه کنید . جوملا رو هم با وردپرس یا دروپال دو ستونه یا سه ستونه شدن قالب هیچ جا مشخص نمیشه . قالب چند ستونه طراحی شده باشه همونه . البته از قسمت ماژول ها/موقعیت ها میتونید ستون سمت راست یا چپ رو حذف کنید ولی انتظار این که با حذف مثلا ستون راست دو ستون دیگه بزرگ بشن و جاش رو بگیرن رو نباید داشته باشین ، مگه اینکه قالبتون پشتیبانی کنه و طراحی responsive داشته باشه . همچنین برای حذف ستون راست و چپ یا وسط پرستاشاپ یا افزودن بلوک و غیره باید زبان اسمارتی بلد باشین و بتونید با فایل های tpl کار کنیید . مثلا برای اضافه کردن ستون سمت چپ به قالب های پرستاشاپ این کد قرار داده میشه : {$HOOK_LEFT_COLUMN} در پرستاشاپ مثلا برای اضافه کردن یک بلوک در ستون سمت راست لازم نیست فایلهای قالب رو ویرایش کنید . کافیه از ماژول ها /موقعیت ها ماژول مورد نظرتون رو به سمت راست یا چپ یا هر جای دیگه که خواستین بچسبانید .همین در کل انتظار نداشته باشین اون چیزی که در جوملا عادت داشتین بهش در پرستاشاپ هم اون امکانات رو داشته باشین چون اینا دو چیز مجزا از همدیگرند ، هم نوع طراحیشون فرق میکنه ، هم حیطه کاریشون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلام حالا مطلبی در این سایت است که در مورد "مدیریت -> ماژول ها -> جایگاه ها" توضیحات کاملی داشته باشه ؟ چطوری میشود این قسمت را کامل یاد گرفت و استفاده کرد ؟ سپاسگزارم واکنش ها : nourbakhsh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 منم موندم الان یه ماژول میخام بذارم توی بلوک سمت راستم اصلا بنظرم مشخص نیست چطور میشه اینکارو کرداگر راهنمایی در سایت هست که در مورد اختصاص جایگاه به مازول های توضیحات خوب و تصویری داده باشه لینک بدید چون منم در سایت سرچ کردم افزودن بلوک این تایپیک فقط اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 به بخش ماژول ها » موقعیت ها بریددرداینجا دی انتخاب دارید، یا باید روی ویرایش زنده کلیک کنید و ماژول ها رو جا به جا کنید و یا روی نشاندن یک ماژول در بالای صفحهاگر گزینه نشاندن ماژول رو بزنید نام انگلیسی و نام فنی هوک ها رو نمایش میده و باید یکی رو انتخاب کنیدتوجه کنید که هر ماژولی فقط به جایگاه های تعریف شده خودش متصل می شود و نمیتوان هر ماژولی را به هر جایی متصل کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : nourbakhsh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 آقا دانوش یه سوال خیلی وقته گیج ام کرده! اون هم فرق ناو با هوک چیست؟توی نشاندن ماژول، ما داریم هوک رو مشخص می کنیم، درسته؟اون قسمت که زده display nav مثلا footer یا left رو انتخاب می کنیم، این ناو چی هست؟ همون هوکه؟ ناوها به نظرم یه موقعیت بزرگتر از هوک هستنمثل ناو سمت چپ که 4 تا ماژول رو توش هوک می کنیمبعضی ماژول ها رو نمی شه بدون تغییر در php شون تغییر هوک داد ولی تغییر ناو می شه داد، مثل صفحه اصلی که ماژول شاخه ها رو من پیدا کردم که می شه توی نسخه 1.6 نمایش داد، آقا بهمن گفته بودن نمی شه تغییر هوک داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 منظورتون از nav چیه و کجا دیدین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 منظورتون از nav چیه و کجا دیدین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proدر قسمت ماژول ها- موقعیت ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 تمام عنوان هایی که در این بخش میبینید هر کدام یک هوک هستنdisplaynavDisplayrightDisplayfooterو ...منظور از nav هم عنوان های بالای سایت هست مثل تماس با ما، واحد پول و ...به طور کلی هوک ها وجود دارند که برنامه نویسان برای بخش های مختلف سایت ماژول بنویسند نه این که هر چیزی رو به هوک متصل کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 دمت گرم آقا دانوشتازه فهمیدم جریان چی به چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 جایی هست که جایگاه هوک ها رو تعریف کرده باشه؟ مثلا displaynav Displayright Displayfooterکجای سایت هستند؟مثلا header مشخصه کجاست ولی خیلی از هوک ها رو نمیشه از ترجمه اش فهمید مال کجای سایته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 سلامدر داکیومنت سایت اصلی توضیحاتی داده شده البته برای نسخه 1.6 فکر میکنم بخش هوکها هنوز منتشر نشده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 در صفحه ماژول » موقعیت ها میتونید علاووه بر لیست هوک ها در زیر هرکدام یک خط توضیح رو ببینیدبرای نمایش تمام هوک ها در این صفحه در بالای صفحه «جاگیری بی نیاز از موقعیت» رو علامت بزنید (اشکال در ترجمه دارد!) Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 آقا دانوش که جواب دادن: تمام عنوان هایی که در این بخش میبینید هر کدام یک هوک هستن displaynav Displayright Displayfooter و ...فهمیدن هوک از اونجاست نه از ترجمه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 وقتی میخوام ویرایش زنده جانمایی ماژول ها رو اجرا میکنم و جابجا میکنم مکان ماژول ها رو در قسمت ذخیره خطا میده که نمیتونم ذخیره کنم مشکل کجاست ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 سلام بازار پرستا در صفحه پرداخت محصول بلوک های سمت راست همچنان نمایش داده میشن ایا نسخه1-6-06هست چون در سایت من اینجوری نیست البته راهی داره که بلوک سمت راست در صفحه محصول نیز وجود داشته باشه چون وقتی محصول انتخاب میکنیم تمام صفحه رو محصول میگیره و مشتری رو از دیدن بقیه محصولات محروم میکنه سمت راست موقعیت بهتری داره و هر لحظه چشم مشتری بهش میخورهپس در دو جا یکی صفحه محصول یکی هم در موقع پرداخت بلوک های سمت راست باشنممنون http://8pic.ir/images/uoava1u4unfj8c15n53u.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 از بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" بخش displayLeftColumn رو پیدا کنید و ماژول های مورد نظرتون رو ویرایش بزنید و استثناهای مختلف مثلا برای صفحه محصول product یا برای صفحه اصلی index و ... رو که نیاز دارید با نگه داشتن Ctrl از حالت انتخاب شده خارج کنید و ذخیره بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 از بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" بخش displayLeftColumn رو پیدا کنید و ماژول های مورد نظرتون رو ویرایش بزنید و استثناهای مختلف مثلا برای صفحه محصول product یا برای صفحه اصلی index و ... رو که نیاز دارید با نگه داشتن Ctrl از حالت انتخاب شده خارج کنید و ذخیره بزنیدمن این کارو کردم ولی اتفاق خاصی نیافتادبستگی به راست چین -چپ چین قالب که نداره چون مال من هر دوش فعاله در قسمت قالبمنظورم ستون چپ پیش فزض -ستون راست پیش فرض بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 کنترل نمایش خود ستون در بخش های مختلف سایت هم از بخش "تنظیمات -> قالب ها -> ویرایش قالب مورد نظر" امکان پذیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 http://8pic.ir/images/9pxvg9wi61s5he8wbqh7.png این تقریبا همشونه ایا باید همه رو راست و چپ فعال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 دیگه بر اساس نیاز خودتون فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 چطور ماژول اسمارت بلوگ و بخش دسته بندی رو در سمت چپ صفحه اصلی قرار بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eldorado1150 ارسال شده در خرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 تو تنظیمات -> قالب ها پرستاشاپ من فقط تنظیمات پیشرفته هست و ویرایش قالب نیست! یادمه قبلا بود! مشکل از کجاست به نظر شما؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .