siamak_ramp ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 از دوستان کسی هست نحوه کار با ماژول خبر نامه که یکی از ماژول های بسیار پر اهمیت از نظر بازار یابیه رو بلد هست ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 از طریق این ماژول میتونید از مشتریانی که عضو خبرنامه سایتتون شدن یک خروجی csv بگیرید و از طریق نرم افزارهای ارسال گروهی ایمیل یا وب سایت هایی نظیر mailchimp برای اون ها خبرنامه ارسال کنید موفق باشید واکنش ها : nima_pw 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 بله , من فایل CSV رو دانلود کردم و قصد ارسال ایمیل با Outlook رو دارم اما نمی دونم چطور باید کانتکت های موجود در فایل CSV رو ایمپورت کنم .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 فايل رو با اكسل وا كنيد تا با محتويات فايل كه ايميل ها هستند دسترسي پيدا كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2016 فايل رو با اكسل وا كنيد تا با محتويات فايل كه ايميل ها هستند دسترسي پيدا كنيدسلام. من از ایمیل ها خروجی گرفتم ولی به صورت زیر نمایش میده و لیست ایمیل رو جداگانه تو یه ستون برام نمیاره ! چیکار کنم ؟ یعنی ایمیل ها با سایر ستون ها قاطی شدن ! [email protected];;;1;;2016-03-22 22:08:38 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .