hidden ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 سلام به همه کابران و اساتید محترم دوستان یه سوال داشتم مثلا تصاویر مصحول رو چطوری باید قرار بدیم که به صورت کامل قرار بگیره مثلا بعضی تصاویر محصول کوچیک بزرگ نشه تو این عکسی که پیوست کردم یک عکس با سبز مشخص کردم کامل فیت شده اما بقیه تصاویر کوچیک هستند سایزشون هم مختلف هست چیکار باید گرد این مشکل حل بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 فقط یه راه دارهعکسهایی که با علامت قرمز دورش خط کشیدی رو هم سایز عکسی بکنی که دورش خط سبز کشیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 18، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 اکی عزیز پس باید سایزشون رو اندازه کنم یه سوال الان من چطوری میتونم سایز تصاویر رو تغییر بدم یعینی دقیقا کجا ذخیره میشن تصاویر ؟مثلا رفتم ببینم کجاست دقیقا ادرسش برم ویرایش کنم سایزش رو دیدم این ادرسش هستhttp://www.iroption.com/40-121-large/power-windows.jpgاما این ادرس عکس وجود نداره قضیه چی هست ؟ پوشه ای به نام 40-121-large ندیدم من !!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 اکی عزیز پس باید سایزشون رو اندازه کنم یه سوال الان من چطوری میتونم سایز تصاویر رو تغییر بدم یعینی دقیقا کجا ذخیره میشن تصاویر ؟مثلا رفتم ببینم کجاست دقیقا ادرسش برم ویرایش کنم سایزش رو دیدم این ادرسش هستhttp://www.iroption.com/40-121-large/power-windows.jpgاما این ادرس عکس وجود نداره قضیه چی هست ؟ پوشه ای به نام 40-121-large ندیدم من !!!!شما از friendly url استفاده می کنید .عکس محصولات قاعدتا باید در فولدر your prestashop folder name/img/pباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 پوشه نیست دوست من خود سیستم پرستا وقتی عکسی آپلود می کنید اون رو به سه عکس با اندازه های متفاوت تقسیم می کنه برای جای جای سایتتون و در همان پوشه هر سه عکس با تغییر نام سه سایزی موجودهبه عنوان مثالشما این رو اپلود می کنیدmatrix.jpg میتونید به این سه تا دسترسی پیدا کنید با سایز دلخواهتونmatrix-large.jpgو .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 چرا راه دوری میریند برای تغییر سایز عکس خود پرستا تنظیمات دارهبرای این کار مسیر زیر را زیر رو طی کنید :تب تنظیمات >> زیر تبش >> تصویر>> بعد اونجا تمام تنظیمات عکس ها هست مثلا اگر عکسهای صفحه ای رو می خوای بزرگ یا کوچیک کنید home رو مقدارش رو تغییر بده ممکنه توی بعضی ماژولها فرق کنه اون اسم ولی اغلب اون هست شما تغییر بده سایزها رو بعد در پایین نوشته http://localhost/prestashop_1.4/img/admin/picture.gif ایجاد دوباره بندانگشتیها در اینجا بزن تمام عکسها دوباره ایجاد بشنتمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2011 اکی عزیز پس باید سایزشون رو اندازه کنم یه سوال الان من چطوری میتونم سایز تصاویر رو تغییر بدم یعینی دقیقا کجا ذخیره میشن تصاویر ؟مثلا رفتم ببینم کجاست دقیقا ادرسش برم ویرایش کنم سایزش رو دیدم این ادرسش هستhttp://www.iroption.com/40-121-large/power-windows.jpgاما این ادرس عکس وجود نداره قضیه چی هست ؟ پوشه ای به نام 40-121-large ندیدم من !!!!بهتره شما از این روش پیش بری به ویرایش یکی از محصولاتت برو در قسمت تصاویر اون عکس رو پاک کن و تصویری که سایزشو درست کردی رو وارد کن.اینطوری مشکلت حل میشه.اگه سایز بقیه محصولاتت رو مثل ساز این محصول بگیری درست میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 مرتضی اگه تو این قسمت تنظیمات تصاویر که گفتی برم تمامی تصاویر موجود سایزی که بخوام میشن ؟اخه من تو پشت اولی گفتم مشکلم چی هست که تصاویر یکی کوچیک و یکی بزرگ هست میخام کامل فیت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2011 کسی کمک نمیکنه ؟من امروز یه عکس سایز 550 * 550 آپلود کردم به جای عکس فعلی دیدم فیت شد جایی از عکس محصول خالی نموند اما همه عکسا رو نمیتونم سایزشون رو 550 * 550 کنم راه دیگه ای کسی نمیدونه کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 دوست عزیز اصلاً امکان نداره شما بتونی یک سایز رو برای تمام تصاویرت در نظر بگیری مگر این که : اون تنظیماتی که آقا مرتضی گفتند انجام بدید و تصاویر بند انگشتی رو دوباره ایجاد کنید.اگر به فرض سایز رو روی 500در500 تنظیم کردید از این به بعد تمام عکسهایی که برای محصولات انتخاب میکنید ضریبی ثابت از 500در500 باشد یعنی مثلاً 1000 در 1000 یا 2000 در 2000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 دانوش میدونی چی شد !امروز یه عکس با سایز 100 در 100 قرار دادم و تمام اون کادر عکس رو گرفت مشکل گمونم اینه که باید ارتفاع و عرض عکس یکی باشه !؟ والا چی بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 فکر کنم دقیقا همینطوره چون کادر نمایش محصول مربعی است. اگر از قلب دیگه ای استفاده کردید که کادرش فرق داشت باید از تنظیمات ، بند انگشتی ها رو دوباره ایجاد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .