hidden ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 با سلام و درود خدمت همه اساتید و کاربران پرستا شاپ پارسی خیل تو سایت انگلیسی گشتم و بالاخره اموزش رو پیدا کردم... با این اموزش میتونید ایدی محصولات سایت رو حذف کنیدآموزش نصب:- بر روی پرستا 1.4x تست شده و بدون مشکل می باشد- فایل ضمیمه شده رو دانلود کنید- به پوشه public_html ( روت فروشگاه ) برید و فایل removeURLid_v0.2 رو اپلود کنید بعد از آپلود بر روی فایل اپلود شده کلیک و extract کنید.... فایل ها به صورت اتومات در مسیر زیر جایگزین خواهند شد....-------------------override/controllers/CategoryController.phpoverride/controllers/CMSController.phpoverride/controllers/ManufacturerController.phpoverride/controllers/ProductController.phpoverride/controllers/SupplierController.php-------------------بعد از اپلود فایل ها به مسیر زیر در فروشگاه بریدپنل فروشگاه > ابزارها > مولد هادر این قسمت تیک گزینه بهینه سازی و لینک اشنا رو بزنید و بر روی تولید فایل htaccess. کلیک کنید.حالا تمامی ایدی های محصولات شما حذف شد نمونه زنده حذف شده لینک ها هم سایت خودم که لینکش تو امضاء موجود می باشددر اخر از مدیر محترم خواهشمندم این تاپیک رو مهم کنند -------------------اخرین ورژن ماژول cleanurls_v0.42 برای عزیزانی که از پرستا شاپ نسخه 1.5 استفاده میکنند و میخواهند شماره ایدی محصول و شاخه رو حذف کنند ضمیمه شد کافی هست فقط ماژول رو نصب کنید.removeURLid_v0.2.zipcleanurls_v0.42.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 سلامممنون از تلاشی که در انجمن میکنیدمیشه فایده ی حذف آیدی رو هم بفرمائیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 آره بفرماييد. به نظر من وجود آيدي بهتره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 قبلا در انجمن بحث شده بود و آموزشش يادمه در انجمن موجوده و سپاس بايت معرفي ماژولش ولي به هر حال اگه هدفتون SEO هست بايد به عرضتون برسونم گوگل ديگه از اين معيارها براي رتبه دادن به سايتتون بهره نمي بره و كاري بيهوده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 هدف خاصی از این اموزش ندارم و مرسی از تشکر !ضمن اینکه تعدادی از دوستان قدر نشناس هستند به این دلیل خیلی خیلی خیلی کم کسی میاد ماژول یا قالب اختصاصی که خودش فارسی میکنه بزاره تو انجمن.هدف بنده سئو نیست به نظر خودم ایدی محصول نباشه شیک تر خواهد بودحداقل برای خودم که سایت خودرو دارم خیلی بهتره که نباشهاز دوستان گرام هم خواهشمندم حتی المقدور از این اموزش استفاده نکنند اگر میدونند به ضررشون خواهد بود.در ضمن یادم نمیاد قبلا اموزشش تو سایت بوده باشه.بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2012 خیر آموزشش توی انجمن نبوده قبلا. خیلی ها به دنبال چنین آموزشی هستند و بنده این آموزش رو در انجمن اصلی دیده بودم. فکر میکنم به درد خیلی ها بخوره. البته فکر کنم یکی دوتا مشکل هم پیش اومده بود. این روش بعد از حل اون مشکلاته؟ ممنون از آموزشتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2012 خیر آموزشش توی انجمن نبوده قبلا. خیلی ها به دنبال چنین آموزشی هستند و بنده این آموزش رو در انجمن اصلی دیده بودم. فکر میکنم به درد خیلی ها بخوره. البته فکر کنم یکی دوتا مشکل هم پیش اومده بود. این روش بعد از حل اون مشکلاته؟ ممنون از آموزشتونمن تو سایت اصلی پرستا دیدم اموزش رو یه نفر گذاشته بود خیلی ها نقل و قول زده بودن تشکر کرده بودن و ترجمه که میکردم خیلی ها گفتن به درد بخور هست یه سایتی داده بودن که پولی بود فکر کنم بدون مشکل بوده باشه مشکلی نداره من از دیروز دارم استفاده میکنم و عالی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 در ضمن یادم نمیاد قبلا اموزشش تو سایت بوده باشه. خیر آموزشش توی انجمن نبوده قبلا. خیلی ها به دنبال چنین آموزشی هستند و بنده این آموزش رو در انجمن اصلی دیده بودم دقيقا لينك آموزش از سايت اصلي در اين انجمن گذاشته شده بود در اون مبحث نه خود اموزش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 به بخش آموزش های پیشرفته متقل شد.توجه کنید که این روش باعث میشه نتونید دو محصول با یک نام داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 با سلام و احترامعزیزان ماژول حذف شماره ایدی محصول و شاخه رو به پست اول همین تاپیک اضافه کردم برای عزیزانی که از ورژن 1.5 استفاده میکنند توجه کنید فقط مختص ورژن 1.5 می باشد عزیزانی که از 1.4 استفاده میکنند طبق اموزش پیش برید. سپاستست شده بر روی 1.5.4.1 و بدون مشکل کار میکنهبه پست اول ضمیمه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 عزیزان من ماژول CLEAN URL رو نصب کردم و کار میکنه خیلی عالی و راضی هستمفقط یه مشکلی که هست اخر تمامی لینک های شاخه ها یه اسلش (/) میزارهمثلاwww.test.com/categorie/چطوری میشه اون اسلش اخری رو برداشت ؟ مثلا من لینک رو بدون اسلش اخر یعنی www.test.com/categorie وارد میکنم وقتی اسلش اخر رو نداشته باشه صفحه سفید باز میشه ! ممنون میشم کمک کنید حلش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 در نسخه 1.5 این امکان به هیچ وجه توصیه نمیشهتوجه کنید که وجود این عدد به شما اجازه میده هر وقت خواستید آدرس لینک آشنا رو عوض کنید و ورودی های گوگلتون هم از بین نرهمشکلاتی هم پیش میاد که ذکر کردید و بررسی اون ها تخصصی هست و فرصت میخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در تیر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 سلامدوستان لطفا کمک کنید تو نسخه 1.6 هم ایدی هر شاخه و محصول رو حذف کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 یه توضیحاتی اینجا گفته شده : http://www.prestashop.com/forums/topic/204935-override-friendly-urls-without-id-number-for-v15/ دو نمونه ماژول هم برای این منظور وجود داره : http://www.bvkyazilim.com/cart/prestashop-modules/prestashop-pretty-url.html http://www.fmemodules.com/en/49-pretty-urls.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 یه توضیحاتی اینجا گفته شده : http://www.prestashop.com/forums/topic/204935-override-friendly-urls-without-id-number-for-v15/ دو نمونه ماژول هم برای این منظور وجود داره : http://www.bvkyazilim.com/cart/prestashop-modules/prestashop-pretty-url.html http://www.fmemodules.com/en/49-pretty-urls.htmlعزیز بنده برای ورژن 1.6 میخوام ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 منم برای 1.6 گفتم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 لینک توضیحاتتتون مال 1.5 هست ماژول های پولی هم هر کدوم بالای 150 هزار ت پولشه ! برای 1.5 هم ماژول پولی زیاده اما رایگان هم هست اموزشش.. دنبال رایگان هستم برای 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 سلامحالا چرا میخواین حذفش کنید ؟ اون عدد خیلی کمک میکنه و اگه حروف رو اشتباه تایپ کنید، پرستاشاپ از روی همون عدد، لینک رو شناسایی میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 لینک توضیحاتتتون مال 1.5 هست ماژول های پولی هم هر کدوم بالای 150 هزار ت پولشه ! برای 1.5 هم ماژول پولی زیاده اما رایگان هم هست اموزشش.. دنبال رایگان هستم برای 1.6 تاپیک رو کامل بخونید نقل قول شده واسه 1.6 هم جواب داده اما من تست نکردم . بله دیگه باید هزینه کنید ! رایگان چیزی پیدا نکردم ! به گفتین رامتین جان نیز و همینطور در صفحه قبل دانوش عزیز نیز گفته بودند این کار توصیه نمیشه . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 لینک توضیحاتتتون مال 1.5 هست ماژول های پولی هم هر کدوم بالای 150 هزار ت پولشه ! برای 1.5 هم ماژول پولی زیاده اما رایگان هم هست اموزشش.. دنبال رایگان هستم برای 1.6 تاپیک رو کامل بخونید نقل قول شده واسه 1.6 هم جواب داده اما من تست نکردم . بله دیگه باید هزینه کنید ! رایگان چیزی پیدا نکردم ! به گفتین رامتین جان نیز و همینطور در صفحه قبل دانوش عزیز نیز گفته بودند این کار توصیه نمیشه . موفق باشید .این کار خیلی از نظر من خوبه ! فقط چند محصول با یک نام نممشه گذاشت وگرنه هیچ عیب دیگه ای نداره.. وگرنه پرستا در موردش صحبتت نمیشد. دوستان اگر روشی پیدا کردید دریغ نکنیدسلامحالا چرا میخواین حذفش کنید ؟ اون عدد خیلی کمک میکنه و اگه حروف رو اشتباه تایپ کنید، پرستاشاپ از روی همون عدد، لینک رو شناسایی میکنه موفق باشیدسلامرامین جان والا من الان 1.4.6.2 هستم میخوام تمامی محصولات رو دوباره بزارم اپگرید که فکر نکنم بشه باید تک تک محصولات روبزارم چون همگی لینک شده گوگل هستند باید حتما لینک مثل قبل باشه که تو گوگل افت نکنه سایتم میخوام ایدی هر محصول رو بردارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 سلاماز قسمت سئو و urlها >> شمای urlها میتونید حذفش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 رامین جان متوجه منظورت نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 عزیزان کسی کمک نمیکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 سلاممسیر رو نوشتم دیگهبه این بخش برید و مسیر به سوی محصولات رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 عزیز به جاش چی باید بنویسم... نمیدونم متاسفانه اشنایی ندارم نمیدونم مسیر به سوی شاخه و محصول رو چی باید بزنم که ایدی محصول حذف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .