nasserheidary ارسال شده در بهمن 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2012 با سلام خدمت عزیزان پرستاشاپی در خیلی از سایتها دیدم که چندین نفر از هموطنان عزیز دنبال اسکریپت پرداخت آنلاین بانک های ملی و صادرات و پارسیان هستند و خیلی پست ها دادند کسی جوابشون رو نداده درخواست اسکریپت کردند کسی نداده یا درخواست پول برای نوشتنش کرده گفتم حالا که من دارم اینجا پیوست بکنم شب جمعه ای شاید کسی بدردش خورد و فاتحه ای برای شادی روح پدر و مادر من خواند. برای تنظیمات بانک ملی و صادرات کافیه که در فایل confirm.php به جای your log in ID شماره آی دی که از بانک صادرات یا ملی گرفته اید را وارد کنید و به جای your transactionKey ترانس اکشن کی را که از بانک مربوطه گرفته اید را وارد کنید. و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.melli.zipsaderat.zippec24-onlinepay-fix.zippecco24-onlinepay-fix.zip واکنش ها : pishrocom، dididi، shahram20 و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2012 مرسي عزيز و با ذكر اين توضيح كه كاملا جدا از پرستا كار مي كنه كه براي ملت و settle اش هم من گذاشته بودم كه مي تونن دوستان استفاده كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در بهمن 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2012 گفتم حالا که من دارم اینجا پیوست بکنم شب جمعه ای شاید کسی بدردش خورد و فاتحه ای برای شادی روح پدر و مادر من خواند. با سلام و تشکر از همت عالی و روحیه متعالی شما، خداوند عزیزان سفرکرده شما را قرین رحمت بیکرانش بفرماید. لطفا اسکریپت تست شده و بدون نقص پارسیان را هم اگر دارید محبت کنید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2012 اسکریپت پارسیان را هم دارم تست کرده ام درست کار نمیکنه و نیاز به کمی تغییرات داره اگر از دست خودم بر بیاد اصلاحش میکنم همینجا قرار می دم اگر نتونستم از دوستان کمک میگیرم واکنش ها : shahram20 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 همانطور که قولش را داده بودم اسکریپت اصلاح شده رایگان بانک پارسیان را هم به پست اول اضافه کردم.موفق و پیروز باشید واکنش ها : shahram20 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 اسکریپت پرداخت بانک پارسیان که امروز ظهر پیوست کرده بودم موقع برگشت از سایت بانک یک ایراد جزیی داشت که رفع شد و مجدداً آپلود کردم از عزیزانی که قبل از ساعت 22 شب دانلود کرده اند خواهشمندم مجدداً دانلود و نصب کنند این اسکریپت را 20 بار تست کردم بدون هیچ مشکلی کار می کند و موقع برگشت از سایت بانک شماره تراکنش را هم نشان می دهدضمناً اطلاعات خرید مشتری در فایل دیتابیس ذخیره می شود و فروشنده در بخش مدیریت yoursite.com/admin.php با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور دیفالت admin می تواند اطلاعات مشتریانی که پرداخت انجام داده اند را ببیند و ویرایش کند و در همان بخش هم می توانید در خصوص تغییر رمز عبور بخش مدیریت اقدام کنید. واکنش ها : nasserheidary و shahram20 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در بهمن 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 درود دوست عزیز همین ماژول و که واسه بانک پارسیان ارائه کردید واسه پاسارگادش و ندارید. لطفا هزینه نوشتن ماژولش و برام پی ام کنید برای پاسارگاد. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 سلام دوست منمتاسفانه من تسلط کامل به این کار ندارم و نمی تونم اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد را بنویسم . پیشنهاد می کنم از مدیران این انجمن بخواهید که برای نوشتن اسکریپت کمکتان کنند یا کسی را که در این کار کاملاً استاد است به شما معرفی کنند واکنش ها : nasserheidary و shahram20 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 پست اول آپدیت شد و اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان مخصوص سرور جدید هم به پست اول پیوست گردید. واکنش ها : shahram20 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2012 و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.با سلام و احترام. اسکریپت قدیمی را حذف و اسکریپت جدید را نصب کردیم و پورت 27635 نیز باز است اما پس از تکمیل اطلاعات صفحه پرداخت به درگاه پارسیان وصل نشده و خطای زیر مشاهده میشود:عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2]لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2012 از طرف بانک چی ؟ مطمئن هستید سرور بانکی تان بر روی سرور جدید set شده ؟ آی پی سرور هاستتان را به بانک داده اید ؟اگر تمام این موارد ok هستند همینجا اطلاع بدید تا دوباره اسکریپت جدید را بررسی کنم واکنش ها : shahram20 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2012 از طرف بانک چی ؟ مطمئن هستید سرور بانکی تان بر روی سرور جدید set شده ؟ آی پی سرور هاستتان را به بانک داده اید ؟اگر تمام این موارد ok هستند همینجا اطلاع بدید تا دوباره اسکریپت جدید را بررسی کنمبا سلام و احترام. از آنجا که ماژول پارسیان در حال حاضر کار میکند و فقط اسکریپت جدید این خطا را میدهد به نظرم از طرف بانک ok می باشد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2012 شما پس از آپلود اسکریپت در هاست تان فایل database.sql را در دیتابیس تان ایمپورت کرده اید ؟؟؟ واکنش ها : shahram20 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2012 شما پس از آپلود اسکریپت در هاست تان فایل database.sql را در دیتابیس تان ایمپورت کرده اید ؟؟؟با سلام و تشکر، بلی، مطابق دستور پست اول اقدام شده، در حقیقت چون یکبار اسکریپت قدیمی را راه اندازی و کار کرده بود، اسکریپت جدید را هم مطابق دستورالعمل پیش رفتیم. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2012 من اسکریپت را یکبار دیگر با دقت کامل بررسی کردم همه چیز دقیق و صحیح است هیچ مورد خاصی نبود .تنها موردی که به نظرم می رسه اینکه شما دیتابیسی را که قبلاً در هاستتان ایجاد کرده بودید را حذف کرده و از نو بسازید و دیتابیس این اسکریپت را در آن ایمپورت کرده و به پوشه اسکریپت در هاستتان یک دسترسی ftp تعریف کنید و اطلاعاتش را همراه با اطلاعات دیتا بیس به من بدهید تا بر روی هاستتان تست کنم چون من بخاطر بسته بودن پورت 27635 اکثر هاستها سرور بانک پارسیانم را به سرور قدیم تغیر دادم و امکان تست را ندارم . واکنش ها : nasserheidary و shahram20 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alinasiri ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 با تشکر از دوست عزیزمون ف خدا پدر و مادرت رو بیامرزه ، واقعا خیلی دوست داشتنی هستی ، تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_rayx ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 دوستان،خطای زیر مشاهده می شود:wsdl error: Getting https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl - HTTP ERROR: cURL ERROR: 7: couldn't connect to host url: https://www.pec24.com:443/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl content_type: http_code: 0 header_size: 0 request_size: 0 filetime: -1 ssl_verify_result: 0 redirect_count: 0 total_time: 29.998685 namelookup_time: 0.001533 connect_time: 0 pretransfer_time: 0 size_upload: 0 size_download: 0 speed_download: 0 speed_upload: 0 download_content_length: -1 upload_content_length: -1 starttransfer_time: 0 redirect_time: 0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 سلامظاهراً پورت 443 هاست شما بسته است TELNET بزنید مشخص میشه . واکنش ها : shahram20 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_rayx ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 ببخشید منظورتون رو از Telnet متوجه نشدم،دقیقا باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 قبل از هر کاری سرویس telnet را در ویندوزتان فعال کنیدبراي آگاهی از باز بودن یک پورت بايد به آن پورت Telnet می زنيد. براي telnet کردن در command prompt دستور زير را تايپ کنيد:telnet hostname portnumدر اين دستور بهجاي hostname شماره ip و يا نام سايت را وارد ميکنيد و بهجاي portnum شماره پورت را وارد می کنیدموفق باشید . واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_rayx ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 با سلامبله پورت مذکور بسته استآیا این مشکل در ماژول پارسیان برای اسکریپتی مثل پرستاشاپ هم ممکنه بوجود بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 بله 100% چون هم ماژول و هم اسکریپت هر دو از پورت 443 هاست شما استفاده می کنند برای رفع این مشکل می توانید از سرویس دهنده هاستتان بخواهید پورت مورد نظر را برایتان باز کنند . واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 سلامکار جالبی انجام دادید که واقعا ممنون شما هستم.پیشنهادی داشتم :1- حالتی طراحی بشود که هر سه ماژول و حتی ماژول های جدید دیگر به شکل یک سیستم منسجم پرداخت یکجا قابل نصب باشد.2- قالب به نحوی مناسب سازی شود. که از طریق تلفن همراه + اینترنت سیمکارت با این سیستم بتوان عمل پرداخت انجام داد.3. ممکنه برای ماژول بانک ملی هم بانک اطلاعاتی طرح شود؟ از توجه شما ممنون هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
boyi ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.با سلام و احترام. اسکریپت قدیمی را حذف و اسکریپت جدید را نصب کردیم و پورت 27635 نیز باز است اما پس از تکمیل اطلاعات صفحه پرداخت به درگاه پارسیان وصل نشده و خطای زیر مشاهده میشود:عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2]لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2] در صورتی که به چنین مشکلی برخورد کردید فایل زیر را باز کنید func/f__epay.php در خط 96 اعداد زیر را پیدا کنید 10001001 حالا آن را با یکی از اعداد زیر تغییر دهید دهید: 10101000 11000001 10011001 10101001 10111001 10101101 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.با سلام و احترام. اسکریپت قدیمی را حذف و اسکریپت جدید را نصب کردیم و پورت 27635 نیز باز است اما پس از تکمیل اطلاعات صفحه پرداخت به درگاه پارسیان وصل نشده و خطای زیر مشاهده میشود:عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2]لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2] در صورتی که به چنین مشکلی برخورد کردید فایل زیر را باز کنید func/f__epay.php در خط 96 اعداد زیر را پیدا کنید 10001001 حالا آن را با یکی از اعداد زیر تغییر دهید دهید: 10101000 11000001 10011001 10101001 10111001 10101101با سلام و تشكر، بفرموده عمل شد و مشكل برطرف گرديد. سپاسگزارم از راهنمايي ارزنده جنابعالي. لطفا در مورد علت عدم اتصال به درگاه بانك ملي هم اعلام نظر فرماييد. ما از بانك مرچنت اي دي و كليد تراكنش را گرفته ايم و در ماژول ملي قرار داده ايم اما وقتي روي لوگوي پرداخت ملي كليك ميشود به درگاه پرداخت ملي نميرود و وارد يك صفحه از فروشگاه ميشود. با بانك هم چك كرديم مشكلي از طرف بانك نبود!. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .