ramtin2025 ارسال شده در بهمن 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2012 سلاملطفا یک بخش برای سوالات و مشکلات نسخه 1.5 هم اضافه کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2012 موضوع منتقل شدهمين سربرگ رو مي تونيد ادامه بديد و دوستان مشكلات رو گزارش كنند فعلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2012 ممنوندر انتهای یک ماژول که نوشتم واسه این ورژن، وقتی فوتر رو include میکنم، اررور زیر رو نشون میده :( ! ) SCREAM: Error suppression ignored for( ! )Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\prs1.5\cache\smarty\compile\4d6612cdb4ca47b7dea3cf60f86df0d01c38c1fe.file.footer.tpl.phpon line 46با 1.4.9 این مشکل رو نداشتمالبته فوتر رو کامل نشون میدهکسی میدونه مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 سلام مجدداین سربرگ محدودهباید یه سرفصل برای این منظور ایجاد بشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 سلاممشکل قبلی رو هنوز نتونستم برطرف کنموقتی فوتر رو فراخوانی میکنم این اررور و اررور بالا رو میارهUndefined index: PS_ALLOW_MOBILE_DEVICEکل فوتر لود میشه به جز قسمت "مرور نسخه موبایل سایت"آیا باید برای این منظور چیز خاصی تو ماژول تعریف کنم ؟ یا خودم بهش مقدار بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 رامتین جان این ها مشکلات نسخه 1.5 نیستند. مشکل نوع کد و متغیر هست که در فایل tpl به کار بردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 میدونم دانوش جاناین سوال بود نه مشکلسرفصل هنوز ایجاد نکردید برای سوالات ، به همین خاطر اینجا پرسیدم میشه بیشتر توضیح بدید . مثلا چه جور متغیرهایی مشکل ایجاد میکنه ؟وقتی صفحه اصلی لود میشه ، فایل tpl من هم لود میشه و مشکلی ندارهاما وقتی از بلوکی که ایجاد کردم، با کلیک روی دکمه به صفحه جدید منتقل میشه ، این مشکل پیش میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 وقتی ماژول مینویسید یا ویرایش میکنید این موارد رو رعایت کنید: کامپایل روشن باشه و کش خاموشدیباگ روشن باشه بعد از این میتونید محل دقیق تری از خطا بگیرید. مشکلی شما داری مربوط به این خطا هست: Notice: Trying to get property of non-object inبه طور مثال اگه بخوای یک property رو از یک متغیر به صورت $product->id_product بگیری و متغیرت یک کلاس یا درواقع یک شی نباشه این مشکل به وجود میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsenhmt ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 سلام یه مشکل در شاخه های محصولات دارم که توی سربرگ باید قرار بگیرن ولی تمام اونها زیرشاخه سربرگ خانه شدن و وقتی روی شاخه ریشه قرار میدم ارور میده چه کنم؟ http://mohsenhmt.persiangig.com/2012-12-19_225501.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 سلاممن روی لوکال سرور چندین مرتبه نصب کردم و مشکلی ندارهشما اول magic quote رو چک کن که خاموش باشهو اگه درست نشد، نرم افزار لوکال سرورت رو عوض کن یا دوباره نصب کنمخصوصا اگه از Xamp استفاده میکنی. چون این نرم افزار زیاد به مشکل میخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اسفند 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2012 نمیدونم اینها ایراد هست یا نه 1.وقتی که پرداخت مهمان رو فعال میکنی اگر داخل مدیریت کد پستی رو غیر فعال نکنی امکان ثبت سفارش در خرید فوری وجود نداره و ارور میده2. وقتی محصول جدید ثبت میکنی روبان قرمز رنگ جای درستی قرار نمیگیره در قسمت لینک محصولات جدید3. داخل مدیریت در حال ثبت محصول نوشتها چب به راست نوشته میشوند4. داخل صفحه محصول قسمت نمایش در اندازه واقعی به درستی نمایش داده نمیشه5.در قسمت مدیرت محتوا امکان افزایش و کاهش سایز و فونت و تغییرات روی نوشتها وجود ندارد6.داخل مدیریت داخل سرچ شروع به تایپ کردن که میکنید کاراکترها زیر زره بین مخفی میشوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2012 با تشکر از گزارشت سعید جان به دانوش انتقال میدم این موضوعو موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khatesevvoum ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 سلام دوستانمن نسخه 1.5 فارسی شده توسط تیم پرستا شاپ(دانلود از همین سایت) رو نصب کردمولی موقع تعرف محصولات این خطا رو میده"فیلد بازنویسی لینک حد اقل در پارسی (Persian) مورد نیاز است."وقتی هم که روی سربرگ seo کلیک می کنم کل اطلاعات موجود در صفه از بین میره و در سربرگ "اطلاعات" باقی می مونهچطوری می شه این مشکل رو برطرف کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 با یک مرورگر دیگه تست کنید و نتیجه رو بگید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .