ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 سلام به همههدیه بنده به مناسبت رونمایی از نسخه 1.5: این ماژول در واقع همون ماژول محصولات پرطرفدارهولی تغییراتی توش دادمالان عملکردش به این صورته که از هر شاخه اصلی ، جدیدترین محصولات رو انتخاب میکنه و به صورت مجزا نشون میدهتوجه کنید که فقط شاخه های اصلیاگر میخواهید محصولات در اینجا قرار بگیرند باید به غیر از شاخه محصول ، تیک شاخه اصلی رو برای هر محصول بزنیددر تصویر زیر، آیپاد، لوازم جانبی و لپ تاپ شاخه های اصلی هستند : http://uploadpa.com/beta/12/8l8bvt6m40z4kmj1euoo.jpg امیدوارم به کارتون بیادبه صورت لوکال روی هر دو نسخه 1.4 و 1.5 نصب میشه ولی روی هاست تست نکردماگه کسی تست کرد همینجا نتیجه رو گزارش کنیدممنون (متاسفانه روی نسخه 1.5 مشکل ارتباط با دیتابیس رو داره و به درستی کار نمیکنه)homeproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 محصولات جدیده یا پرطرفدار؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 همون ماژول homefeatured هست ولی محصولات جدید رو نشون میدهالبته اگر از تنظیمات حالت انتخاب تصادفی رو فعال کنید ، به صورت تصادفی محصول انتخاب میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 آقا اگه میشد از همه محصولات شاخه ها وزیرشاخه ها (یعنی همه شاخه ها و زیرشاخه ها) به صورت رندوم تو صفحه اصلی نشون بده خوب بودمن 1600 تا محصول دارم . نمیشه که همشون رو تو شاخه اصلی اضافه کنم ! بابا کمک ....لازم دارم به مولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 اگه فرصت کنم تو همین یکی دو روزه برات آماده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 سلام مجددبا راهنماییهای دانوش عزیز در استفاده از کلاس ها ، برات آماده کردمتشکر از دانوش فراموش نشهفقط حواست باشه که شاخه الکی و بدون محصول اگه داشته باشی ، هنگامیکه اون انتخاب بشه هیچ محصولی نشون نمیده[align=justify]ماژول محصولات پرطرفدار رو باید حذف نصب و سپس حذف کامل کنی و بعدش اینو نصب کنی[/align]در ضمن این ماژول با نسخه 1.4 سازگاره فقطو به همین دلیل چند روز دیگه از اینجا کلا پاکش میکنم لینک دانلود : محصولات پرطرفدار تمام شاخه ها به صورت رندوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 سلامشروین جان مشکلی رو بر روی نسخه 1.4 گزارش کردند که مشکل برطرف شد و فایل اصلاح شد و روی 1.4 هم قابل نصبهبا توجه به تغییراتی که ایجاد شده ، اگه تست کردید و مشکلی داشت گزارش کنید تا بررسی بشهممنون دموی آنلاین بر روی نسخه 1.4 : http://demo.presta-shop.ir/ramtin/ در ضمن، esi_n2002 عزیز اگه ماژول درخواستی تون رو دانلود کردید اعلام کنید تا حذفش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلامشروین جان مشکلی رو بر روی نسخه 1.4 گزارش کردند که مشکل برطرف شد و فایل اصلاح شد و روی 1.4 هم قابل نصبهبا توجه به تغییراتی که ایجاد شده ، اگه تست کردید و مشکلی داشت گزارش کنید تا بررسی بشهممنون دموی آنلاین بر روی نسخه 1.4 : http://demo.presta-shop.ir/ramtin/ در ضمن، esi_n2002 عزیز اگه ماژول درخواستی تون رو دانلود کردید اعلام کنید تا حذفش کنممشکل داره عزیر عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:homefeatured (خطای تجزیه در /modules/homefeatured/homefeatured.php)homefeatured (کلاس گمشده در /modules/homefeatured/homefeatured.php) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 بنده هنوز بعد از گزارشم به رامتين ماژول رو تست نكردم ولي براي پست بالايي بگم كه بايد دستي در هاست بريزيد ماژول رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 esi_n2002 عزیزاون ماژولی که برای شما گذاشتم رو الان مجددا تست کردم و مشکلی نداشتباید حتما ماژول قبلی homefeatured رو به طور کامل از روی سیستم پاک کنیروی هاست تست میکنم و اعلام میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 میشه گفت ماژول ها هیچ مشکلی ندارن در اکثر مواقع ، متاسفانه دوستانی که دانلود و نصب میکنند با عجله اینکارو میکنن و اصلا به مراحل نصب توجهی نمیکنن ، این میشه که حتی ماژول توسط بهترین برنامه نویس دنیا هم نوشته بشه میگن مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 مشكلي كه به ماژول اشاره شد مشكل جدي در توابع به كار برده شده و عدم روند پيكربندي بود كه با تست بعدي من و رفع مشكل اخير رامتين مشكل برطرف شد و امتحان هم شد و مشكل به خاطر خود كد نويسي ماژول مربوطه بود و در مورد اين مشكل با توجه به صحبت هاي بهمن جان ربطي به ماژول ندارهعدم بارگيري ماژول(هاي) زير: homefeatured (خطای تجزیه در /modules/homefeatured/homefeatured.php)homefeatured (کلاس گمشده در /modules/homefeatured/homefeatured.php) كلا ماژول رو از مديريت اپلود نكنيد و دستي سعي كنيد توي هاست بريزيد و اين مشكلات به خاطر محدوديت هايي است كه هاست ها ايجاد مي كنند و ماژول به درستي و كامل اپلود نميشه و هميشه دوستان سعي كند ماژول رو دستي در هاست در پوشه ماژول اپلود كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 من دستی آپلود کردمکار دیگه ای باید میکردم ؟الان هیچ پیغام خطایی نداد ولی ماژول تو لیست ماژولها نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 من تا فردا به طور کامل ماژول شما رو تست میکنم رو هاستالان دسترسی ندارم چون منزل خودم نیستم ضمن تائید حرف بهمن جانمن چون تجربه زیادی ندارم تو ماژول نویسی امکانش هست که اشتباه از جانب من باشه . به هر حال تا فردا مشخص میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 ممنون میشموقتی از مدیریت نصب میکنم ، ایراد نمیگیره ولی نصب هم نمیشه و صفحه سفید میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 نسخه جديد رو از پست اول دانلود كرديد؟ نسخه اي كه ابتدا زحمتشو كشيدن گذاشتن مشكل داشت كه با گزارش تصحيح شد و بنده خودمم تستش كردم در 1.4.9 و مشكلي ندارهماژول رو از پست ابتدايي دانلود و دستي در هاست اپلود كنيد و دقت كنيد پوشه اضافي نباشه و پوشه اسم ماژول و محتوياتش بايد تنها قرار داده بشه و پوشه زير مجموعه اي ديگري نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 نه شروین جانماژول ایشون یه ماژول خاص بود که محصولات جدید رو از شاخه ها به صورت رندوم انتخاب میکنهارسال شماره 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلام مجدداین ماژول برای ورژن 1.4 و درخواست esi_n2002حق با شما بود و اون ماژول رو هاست مشکل داشت . البته این با اون فرق چندانی نداره. نمیدونم چرا اون نصب نمیشه دمــــــو : http://demo.presta-shop.ir/ramtin/ لینک دانلود : محصولات پرطرفدار تمام شاخه ها به صورت رندوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 واقعا عالیه و کار میکنهکاش این رو تو ماژول های نسخه 1.4 اضافه کنید تا بقیه هم استفاده کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 ماژول ایشون یه ماژول خاص بود که محصولات جدید رو از شاخه ها به صورت رندوم انتخاب میکنه من هدفم ماژول پست يك بود كه اونم مشكل داشت و رفع شد و اينم كه خوش بختانه رفع مشكلش كرديد پس حله عزيز ما چيزي اضافه نميكنيم وگرنه كل بسته بالاي 20 مگ هم ميشد و كلي چيز ميشد اضافه كرد ولي با اهتمام به اينكه خود پرستا اگه تشخيص بده كه اين حياتيه صد در صد مي گنجاند در بستش نمونه جالبي هم ك ميشه به اون اشاره كرد همين خريد بدون ثبت نامه كه در 1.3 وجود نداشت و به صورت ماژول جداگانه بود و به فروش مي رسيد كه در نسخه 1.4 اين امكان با استقبال شديد كاربران خود پرستا در هسته خود گنجاند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 شروین جان فکر میکنم منظور ایشون انجمن بود و نه نسخه های پرستاشاپبا یه اسم دیگه اضافه میکنمش به ماژولهای سازگار با 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 واسه من مشکل داره اصلا نمیاد تو لیست ماژول هام ! ماژول محصولات پرطرف دار هم تغییری نمیکنه که محصولات شاخه ها رو نشون بده ؟؟ لطفا کمک کنیدحتی این ماژول رو zip کردم رفتم تو هاست اکسترکت کردم بعد انتقال دادم تو پوشه ماژول اما تو لیست ماژولم هیچی نمیاد ؟ به چه اسمی میاد تو لیست ماژول ها !! در ضمن من ماژول هام ۱۲۱ یکیه بعد اپلود هم ۱۲۱ یکیه !!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 نصبش کردم رفتم فروشگاهمو دیدم این پیامو داده ؟؟؟؟؟؟!!!Access denied for user 'shobadeh'@'localhost' (using password: NO) shobadeha.irچیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 سلامیعنی با پاک کردن ماژول فروشگاه درست میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 سلامیعنی با پاک کردن ماژول فروشگاه درست میشه ؟ بـــله! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .