edomanoo ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلام من هاست از هاست دی ال گرفته بودم . که حدود 1 روز پیش خبر های بسته شدن و ادامه ندادن فعالیت بود . به خاطر همین 1 روز قبل از اعلام رسمی اطلاعاتم رو یک هاست دیگه انتقال دادم حالا امروز صبح اعلام کرد که نمی تونه ادامه بده مساله اینکه در این یک روز سفارشات ثبت شده که پس از انتقال داده شده و در هاست جدید نیست امکان اینکه یک فایل جا به جا کنم و سفارشات بروزرسانی شه در هاست جدید هست؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 دیتابیس را باید منتقل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 كل اطلاعات به همراه ارين تغييرات در پايگاه داده بايد انتقال پيدا كنه تا همه چي شما دست نخورده باقي بمونه عموما اگر ميزباني بنده را برگزينيد خودكار همه چي توسط متصدي هاست انجام ميشه و براتون منتقل مي كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .