agahassan ارسال شده در اسفند 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2012 سلام من این بلوک رو فعال کردم ولی نمیشه باهاش خرید کرد و دوباره بر میکرده به تصدیق و پرداخت نمیکنه چطوری میتونم این بلوک رو غیر فعال کنم و این که تو پرداخت سبد خرید یه چیزی بنویسم مثلا بنویسم تا عضو نشدید نمیتوانید پرداخت کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 سوالتون نامفهوم هست.شما در بخش نسخه 1.5 هستید. آیا از این نسخه استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در اسفند 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 سوالتون نامفهوم هست.شما در بخش نسخه 1.5 هستید. آیا از این نسخه استفاده میکنید؟بله از این نسخه استفاده میکنم داخل ماژول ها یک قسمت داشت به نام فعال کردن خرید برای میهمان یا یه همچین چیزایی من اینو فعال کردم تو صفحه خرید یک صفحه بلوک ایجاد شد که مثلا میهمان دیگه عضو نشه اطلاعتشو همونجا وارد کنهو پرداخت کنه ضاهرا این بلوک کار نمیکنه چجوری باید اینو غیر فعال کنم من تو همون صفحه ای که فعالش کردم گشتم پیداش نکردم آدرس دقیقشو نمیدونید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در اسفند 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 کسی نیست راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 البته بعید میدونم این بخش مشکل داشته باشه. با این حالتنظیمات > سفارش ها > فعال سازی پرداخت مهمان > خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در اسفند 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 مشکلش اینه که تمام مراحم پرداختو تموم میکنی میخوای بری برا در گاهپرداخت بر میکرده از اول سفارشو پر کنی مشکلش همینه ممنون میشم اگه کاری میشه کرد راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 اين جور مشكلات معمولا بر ميگرده به عدم درست مجوز دسترسي پوشه هاتون در هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .