laserayaneh ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 سلام دوستان آیا امکان افزودن یک فیلد به عنوان شعار وجود دارد ؟ مثلا: نام فروشگاه "مارت ایران" است. حالا میخواهیم زیر این نام فروشگاه شعاری هم بنویسیم مثلا "فروشگاهی به وسعت ایران" حالا ما باید در قسمت آدمین علاوه بر فیلد نام فروشگاه ، فیلدی هم برای نوشتن شعار فروشگاه وجود داشته باشد که بتوان تغییر داد ... فکر کنم باید همانطوری که نام فروشگاه در دیتابیس ذخیره میشود شعار فروشگاه هم در قسمتی از دیتابیس ذخیره شود و در مواقع لزوم استفاده شود. از دوستانی که کمک و همفکری میکنند سپاسگزارم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 سلامبرای این کار باید فایل tpl رو ویرایش کنید و نیازی به دستکاری دیتابیس نیستبه طور کلی اضافه و کم کردن به دیتابیس توصیه نمیشه. بعدا برای کار با ماژولهای مختلف و ارتقاء به مشکل بر میخورید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در اسفند 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 سلام حالا اگر فایل tpl را عوض کنم و مقدار متغییر "شعار سایت" را بگیرم باید بلاخره یه جایی توی دیتابیس نوشته شود تا محفوظ بماند تا بشود استفاده کرد، درسته ؟ البته فکر کنم میتوان در یک فایل متنی / xml هم ذخیره کرد. ضمنا فکر میکنم باید فایل php متناظر را هم تغییر بدهم تا متغییر "شعار سایت" را استخراج کند. خوب حالا باید کدام فایل php و کدام فایل tpl را تغییر دهم ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 سلامفکر کنم این دوستمون میخوان مثل سایت من شعار بنویسن بالای محصولات....برای این کار ماژول هست ایا منظورتون مثل سایت من هست که نوشتم به نام خدا و ......www.iroption.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 شعار سایت که متغیر نیست. یک عبارت ثابته و نیازی نیست جایی ذخیره بشهمیتونید مستقیما اونو به هر قسمتی که از header.tpl که دوست دارید اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در اسفند 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 سلامفکر کنم این دوستمون میخوان مثل سایت من شعار بنویسن بالای محصولات....برای این کار ماژول هست ایا منظورتون مثل سایت من هست که نوشتم به نام خدا و ......www.iroption.comسلام دوست محترم منظور شما کدام شعارها است ؟ شعار فقط یکی میشود ! مثل "مارت ایران - فروشگاهی به وسعت ایران" موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 به بخش seo و url ها میریدindex رو پیدا و ویرایش می کنید فیلد اولی شعارتون رو بنویسیدفیلدهای دیگه هم برای متا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در اسفند 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 سلام دوستان محترم مورد شعار حل شد. از دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگزارم لازم به توضیح است که خودم چند سطر به فایل AdminStoresController.php و چند فایل دیگر اضافه کردم و حالا مشکل کاملا حل شد. حالا در قسمت مدیریت فروشگاه علاوه بر نام و ایمیل فروشگاه شعار فروشگاه را هم میتوان وارد کرد و کاملا متغییر است و در دیتابیس ذخیره میشود. امیدوارم در آپدیت به نسخه های جدید مشکل زیادی ایجاد نشود. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 سلامبرای سپاس از دکمه سپاس استفاده کنیدپست اضافی باعث شلوغ شدن انجمن و بالا اومدن بی مورد سربرگ میشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 برای این کار باید از متغیرهای سئو استفاده کنید. عنوان و توضیحات متا و ... که در واقع عنوان متا همان شعار شماست که در تمام صفحات هم نمایان می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در اسفند 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 سلام دوستان محترم و مخصوصا "مدیر پروژه محترم " توضیح صفحه (متای description هر صفحه ) باید برای هر صفحه متغییر باشد همانطور که کلمات کلیدی (keywords) برای هر صفحه باید متغییر باشد.حالا اگر از متغییرهای سئو استفاده کنم بقول شما در تمام صفحات ثابت خواهد بود و این برای روبات و خود گوگل و دیگر موتورهای جستجو خوشایند نخواهد بود. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 متغیر سئو برای صفحه اصلی منظور بنده هست که در پست شماره 7 شروین جان گفتنمتغیرهای سئو برای هر صفحه هم جداگانه است که از ویرایش محصول قابل ویرایش است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در اسفند 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 سلام پاسخ های "مدیر پروژه محترم" و "مدیر ارشد محترم" و مقداری جستجو در فایل ها و دیتابیس منو راهنمایی کرد تا این مسئله شعار سایت را حل کنم. از همه دوستان سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .