omidesigner ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 با سلام خدمت همه دوستان بنده به تازگی فروشگاه پرستا شاپ ورژن 1.4 رو نصب کردم .در قسمت ماژولها بازنشانی قسمت مدیریت محتوا رو زدم تا یک لینک به لینکهای قبلی ( درباره ما ، تعهدات من ، و ... ) اضافه بشه اما بعد از بازنشانی کلا این قسمت حذف شد و در فروشگاه این قسمتو ندارم لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 سلام لطفاً آدرس سایت خودتون رو اعلام کنید. اگه سایت شما دارای یک ستون سمت راست یا چپ هست امکان داره که رفته باشه تو ستون دیگه از قسمت ماژول ها -> موقعیت ها گزینه نشاندن یک ماژول رو انتخاب کنید و ماژول مورد نظر رو تو ستون مورد نظر اضافه کنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در فروردین 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 ممنون از آقا موسی اما بازم مشکل من حل نشد لطفا کمک کنید من می خوام E نماد بگیرم حتما باید این قسمت تویه فروشگاه باشه اینم آدرس فروشگاهwww.miadshop.comممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 ماژول رو عزل نصب کنید و سپس دوباره نصب کنیداگه بازم نشد باید برید پیکربندیش و ویرایش اون برگه و برگه هایی که می خواید نمایش بده رو تیک بزنید و ذخیره برای دریافت نماد هم: ماژول نماد اعتماد الکترونیکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .