sunpc861 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سلام وقت بخیر برای استفاده از سامانه بانک ملت دو اطلاعیه اومده که باید روی درگاه اعمال بشه چطور این تغییرات را ایجاد کنم من از نسخه فروشگاه 1.6 استفاده می کنماطلاعیه شماره 5 : http://www.behpardakht.com/News21.aspxاطلاعیه شماره 3 : http://www.behpardakht.com/News18.aspx لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سلام برای اطلاعیه اول 5 پست قبلی را مطالعه کنید . برای اطلاعیه دوم هم خیلی وقت هست اعمال شده و احتیاجی نیست تغییراتی بدیندلتون شاد [sMILING FACE WITH SMILING EYES] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 اگر میشه لینک دانلود درگاه پرداخت بانک ملت سازگار با نسخه 1.6را برالی دانلود قرار دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 با نسخه ۱.۶ سازگار هست دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 با نسخه ۱.۶ سازگار هست دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk proنصب کردم اما فعال نسیت به پرداخت گفت باید نمادش را داخل سایت باید بزارم چطور این کار را انجام بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 میتونید از ماژول های html استفاده کنید و نماد رو بذارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 درود بر دوستانجریان این خطا چیه: اطلاعات پرداخت صحیح نیستمبلغ از حساب مشتری کم می شه و توی سایت هم مبلغ رو نشون می ده ولی تعداد سفارش 0 هست به شاپرک زنگ زدم گفتن خطای کد نویسی دارم، البته ظاهرا مسئول فنی نبودن و نظرشون کلی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 مجدد به به پرداخت زنگ زدمتمام پرداخت ها واریز شده ولی مشکل این طرف پا بر جاستیعنی بعد از پرداخت که می یاد در سایت خطا : اطلاعات پرداخت صحیح نیست می ده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 یه پرستا دیگه در هاست نصب کنید برای تست و نتیجه رو اعلام کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سلام آقا دانوشمشکل بر طرف شد، هیچ تغییری توی هیچ جای سایت نداده بودم ، الان هم تغییر ندادمحدسم اینه که از صفحه پرداخت بانک به صفحه حساب مشتری که می یاد یه سری کدها از هاست لود نمی شد که این خطا رو می داد، چون تراکنش ها رو به پرداخت گفت همه اش واریز شده، ماژول ها هم که تغییر ندادم، شاید همین جریان لود باشهاما اگر دوباره این جوری شد، روی یه پرستا دیگه تست می کنم و خبر می دم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza.afshinmehr ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 دوستان سلام من ماژول بانک ملت رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم فعال نمیشه و تو لیست سبد خریدم نمیاد چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 دوستان سلام من ماژول بانک ملت رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم فعال نمیشه و تو لیست سبد خریدم نمیاد چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید به منو ماژول 》 پرداخت برید و ببینید که ماژول بانک ملت برای هر دو واحد ریال و تومان تیک خورده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza.afshinmehr ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 دوستان سلام من ماژول بانک ملت رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم فعال نمیشه و تو لیست سبد خریدم نمیاد چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید به منو ماژول 》 پرداخت برید و ببینید که ماژول بانک ملت برای هر دو واحد ریال و تومان تیک خورده ؟سلام از اینکه پاسخ دادید ممنونم ولی من هر دو تیکش رو فعال کرده بودم و ارز پیش فرض سایت رو هم روی تومان قرار داده بودم ولی وقتی خواستم به ریال تغییرش بدم دیگه درگاه بانکی من غیر فعال شد :( لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 ماژول رو دوباره نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza.afshinmehr ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 مشکل رو با ارتقا پرستاشاپ حل کردم فقط یه سوال دارم اونم اینه که آیا میتونم محصول مجازی فروخته شده رو به جای اینکه به ایمیل خریدار بفرستم این امکان رو بدم که خریدار بتونه دانلود فوری کنه ممنون میشم کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 سبد خرید ویژه فروش فایل در بازارچه قابل خریداری است و میتونید تهیه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza.afshinmehr ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 بله اون رو هم دیدم ولی من ماژولی میخوام که دانلود رو بصورت خودکار شروع کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 سلاماین مورد نیاز به شخصی سازی داره. البته ممکنه مشتری شما چند محصول همزمان بخره و شاید استارت خودکار زیاد هم مناسب نباشه. در صورت نیاز باید از طریق بازارچه اقدام کنید تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 دوستان برای دریافتش حتما نماد الکترونیک رو باید فعال داشته باشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 بله برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملت باید نماد اعتماد داشته باشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanr ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 http://upload7.ir/uploads//9661805b280e0fb54964cd0bb7a2f7333a01496f.png با سلام دست شما درد نکنه بابت ماژل بانک ملت . من یک مشکلی دارم آن هم این هست که وقتی فاکتور رو می خوان پرداخت کنن تومان رو به ریال تبدیل می کنه و 120 هزار تومان رو می کنه 120 هراز ریال نمایش می ده در بانک . همونجور که شما فرمودید نرخ تبدیل رو 10 گذاشتم در بومی سازی>واحدهای پول ولی همچنان مشکل وجود داره . پرستا شاپ ما 1.6 هست لطفا راهنمایی کنید ما رو با سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 دوست پست اول رو مطالعه کنیدشما ارز ریال رو تغییر نام دادین!ارز تومان و ریال هر دو باید موجود باشند و نمیتونید اسم ریال رو تغییر بدید چون اسم فقط نمایشی هست و کد ایزو شناسه ارز هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 سلام دوستان من این ماژول را نصب کردم و تنظیمات را کامل انجام دادماما برای تست این پیغام هنگام خرید میاد خطا وجود داردمبلغ نامعتبر استچه کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 احتمالاً اعشار را غیر فعال نکرده اید پیغام نامعتبر بودن مبلغ را می دهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 زیر صد تومان قابل پرداخت نیست. بهتر هست که پست اول رو با دقت بخونید برای تنظیم ارز ریال Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده