دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 سیاست جدید کشور هست و به سایت های فاقد نماد درگاهی تعلق نمیگیره Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 با سلام لطفا مشکل #374 هم بررسی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 من فکر میکنم شما مشکلتون از ماژول دیگه ای ناشی میشهshopgate. استفاده میکنید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام آقا دانوش خیر، چون شما توی همین تاپیک بود که گفتین شاپ گیت رایگان نیست و باید عضو بشیم تا بتونیم خدمات بگیریم اصلا نصبش هم نکردمماژول متفرقه یا ماژول خاصی روی سایت نیست، چند تا از ماژول ها رو هم غیر فعال کردم چون کاربرا سردرگم می شدنارتباطی با اضافه کردن یک کد در فوتر داره؟ یه کد */ .... اضافه کردم تا اون نوار خبرنامه پیشفرض رو که عکس گذاشتم کامل بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 با سلامدر هنگام بارگذاری ماژول بانک ملت با خطای زیر مواجه شدم :{ خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است).} ماژول رو از قسمت ماژول ها / افزودن یک ماژول جدید بارگذاری کردم ....فایل ماژول رو هم از همین تاپیک دانلود کردم ورژن 2.8 ( جدیدترین ورژن ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 سلاماقا من پرستاشاپو نصب کردم دویست هزار تومن قالب هم خریدم مشکلمون فقط درگاه پرداخت بانک ملتهچجوری این ماژولو نصب کنمبرای راه اندازیش به چی احتیاج دارم و کجا باید برمکلا چه مراحلی باید طی بشه تا من بتونم درگاه پرداخت بانک ملت رو روی پرستاشاپم فعال کنم تا پرداخت از طرف مشتری راحت انجام بشهباید از بانک ملت چی بگیرم؟نقش سایت شاپرک چیه این وسط و باید چی ازش بگیرمچجوری ماژول رو نصب و فعال کنم و با داده های سایت شاپرک و بانک ملت هماهنگ کنملطفا یکی کامل توضیح بده الان دو سه روزه تاپیک زدم فقط یه نفر اومده پست زده اونم خیلی کلی توضیح داده لطفا کامل توضیح بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 همین تاپیک رو به صورت کامل مطالعه کنین توضیح کامل داده شده، قالب ارتباطی به ماژول نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 سلام مشکلی با این ماژول داشتم یک پیام خطا میداد که حالا درست شد خودکار مشکل از خود بانک ملت بود به درگاه متصل نمیشدم خوب بود به جای نمایش پیام یک خطا وجود داره نمیتوان به درگاه وصل شد یک پیام نوشته میشود درگاه در این ساعت مشکل داره بعدا مراجعه کنید یک همچین چیزی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 دوستان تورو خدا مشکل ما کاربران را که قالب هم خریداری کردیم این همه هزینه کردیم همینجا انتهای همین پست ها حل کنید ما آخه از کجا 30 صفحه پست تاپیک را ورق بزنیم تا مشکلمون رو حل کنیم من حدود 2 ماهی هست هنوز این مشکل را دارم نمی دونم چی کار باید بکنم کسی هست پیغام خصوصی بده این مشکل را با پول حل کنم ! خطا وجود داردمبلغ نامعتبر استاین مشکل چه طوری باید حل کنم ؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 مبلغ نامعتبر احتمالاً ناشی از وجود اعشار در مبالغ شماست . آدرس سایت تان را بدهید لطفاً لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام بفرمایید آدرس سایتم www.arminashop.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 شما همون پست اول این موضوع رو بخونید لطف بزرگی به خودتون و همه کاربران مشترک این موضوع میکنید!اگر همه نکات گفته شده رو رعایت کردین صفحات اول موضوع رو بخونید بیشتر مشکلات حل میشه. اگر موفق نشدید یک تیکت بزنید در بخش پشتیبانی تا علت دقیق خطا براتون مشخص بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 ارزش پیش فرض فروشگاهتان را روی ریال بگذارید و در بخش تنظیمات پرداخت هم گزینه ریال را انتخاب کنید ببینید درست میشه یا نه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 من نمی خوام ریال باشه چه طور فروشگاه هایی که تومان هستن مشکلی ندارد. مثل صفحه ال اجرا می کنم مشکلی داشته باشه اعلام می کنم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 بلی خیلی از فروشگاه ها مبلغ را بصورت تومان می زنند و مشکلی ندارند به شرطیکه 1. تنظیمات مبالغ را در ماژول یا بخش پرداخت به درستی انجام داده باشید و 2. در تنظیمات ارز و مبالغ و یا ماژول خرابکاری نکرده باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 کسی می تونه این ماژول نصب کنیم کسی خرید کنه چه طوری مبلغ میره یه راست تو حساب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 شما اول باید از بانک درگاه بگیرید بعد با اتصال سایتتون به سایت پرداخت بانک که با استفاده از ماژول انجام میشه . پول میره تو حسابتون البته یه راست نمیره . فردا صبحش میره . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 با سلام لینک دانلود ماژول ظاهرا مشکل دارهاز چندین جا سعی کردم دانلود کنم تو وسطش گیر میکنه!لطفا بررسی کنیدباتشکرنسخه2.8.2 واسه پرستا 1.6 میخوامچون از دو روز پیش درگاهم قطع شده و پشتیبانی درگاه فرمودند نسخه جدید ماژول رو نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 لینک مشکلی نداره. اگر از نرم افزار های عبور از ف یلتر استفاده میکنید خاموش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 سلام اخرین ورژن این ماژول رو من تنظیم کردموارد سایت شدیم یه کالا خریدیم اخرش نوشته مبلغ به حساب فروشنده واریز شدپول از حساب خریدار کم شد ولی به حساب فروشنده که ما هستیم واریز نشدالان نیم ساعت گذشتهولی پولی به حسابمون نیومد ممکنه بیشتر از یک ساعت طول بکشه تا پول به حساب فروشنده واریز بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 دوست عزیز 24 ساعت بعد به صورت خودکار واریز به حسابتون می شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 من این ماژول می خوام نصب کنم کلا در گاه بانکی های دیگه یه راهنمایی دقیق می خوام بعدش چکار کنم باید برم بانک شعبه در خواست کد کنم چکار کنم 2- پرستاشاپ من 1.6.14 هست ساپورت می کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 باید برید بانک درخواست درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت تون رو بدهیدبلی با نسخه 1.6.14 هم به دستی کار می کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezajoooon ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سلام وقتتون بخیردرگاه پرداخت ما بانک ملت هست البته شرکت به پرداخت الان چند روزی هست که درگاه مارو غیر فعال کردن و ظاهرا باید لوگو و یه سری تابع و ادرس هست که باید عوض کنیم . توی انجمن اقدامی در این زمینه نشده؟PGW_Migration_User_Guide.pdf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده