hamed01 ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 سلام مطالب اطلاعات بیشتر محصول راست چین نمیشود هر کاری کردم راست چین نشد ممنون http://mandegarsystem.com/shop/index.php?id_product=8&controller=product نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 من متنم رو داخل نوت پد مینویسم و راست چین میکنم با کنترل + شیفت و بعد پیست میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed01 ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 چطوری ؟ من این رو برای یک شرکت نصب کردم حالا این مشکل داره مشکل ساز میشه و اینها هم بهونه میگیرن این مشکل چطوری حل میشه که اینجا هرکسی مطلب ارسال میکنه بدونه مشکل ارسال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 داخل خود ادیتور پرستا هنگام وارد کردن مطلب پارگرافتون رو راست چین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 شما متن را جایگاه چپ دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 و اگه نشد به قالبتون مربوط هستفعلا چیزی که دادید چپ چینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .