mhnaderi ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام و خسته نباشید دوستان ماژولی میخواستم که این امکان رو بده کاربرانی که وارد سایت میشن حتی به محض ورود یک پنجره باز بشه و درخواست ثبت ایمیل و یا چیزای دیگه رو داشته باشه .... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید... نمونشم سایت نت برگ هستش... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام دوست عزیز باید درخواست خودتون رو واضح تر بگید اگه فقط ثبت ایمیل باشه میشه از خود خبرنامه پرستا استفاده کرد اگر چیز دیگه ای هست باید بگید دقیقاً چی هست و اینکه حتی به چه صورت میخواید باشه پاپ آپ باشه یا تو ستون سایت قرار بگیره. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در فروردین 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام... من فقط میخوام ایمیل ثبت بشه ... که بتونم با بازدید کننده سایتم در ارتباط باشم ...مثالش رو هم ذکر کردم سایت نت برگ netbarg.com یه صفخه پاپ آپ باز بشه ... فقط ایمیل بخواد ...بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 ماژول و ماژول خبرنامه رو نصب کنید و بلوکی برای دریافت ایمیل و ثبت از مشتری می گیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 شروین جان ایشون به صورت پاپ آپ میخوان نه صرفا یک بلوک برای خبرنامه. فکر نمیکنم چیز رایگانی در این مورد پیدا کنید البته بازم بگردیدفکر میکنم باید اختصاصی براتون طراحی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 مهرشاد جان من طبق نمونه سایتی که اعلام کردن گفتم و مورد به این صورت بود به هر حال می تونید از ماژول های رایگان پاپ آپ استفاده کنید و در پیکربندی ماژولش محتواش دریافت میل باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 دوستان ممنون از پاسخ هاتون .... پس ماژول خاص یا رایگانی نداره ؟؟ از این اسکریپت هایی که هستش از اونا چطوری میشه استفاده کرد....تو این سایتای اسکریپت یه چیزایی پیدا کردم...ولی خوب نمیدونم چطوری دیتا بیسش رو ارتباط بدم به پرستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام اگر هم خودتون نمیتونید پیاده سازی کنید ما در خدمت شما هستیم این کارو میتونیم براتون انجام بدیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .