honestvip ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 وقتی این قالب رو فعال میکنم دیگه سایت بالا نمیاد و پیغام ارور 500 دریافت می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 خوب دوباره نصب کردم مشکل حل شد اما بعد از نصب تم هیچی نشون نمیده جز منوی واحد پول؟آیا درست شدنی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 به توضیحات و ویژگی های قالب مراجعه نمائید آیا نوشته شده سازگار با 1.5؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 به توضیحات و ویژگی های قالب مراجعه نمائید آیا نوشته شده سازگار با 1.5؟نهاما رو حساب این که نوشته بود 1.4 به بالا گفتم منظورش 1.5 هست و خریدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 دوست عزیز خطای 500 ربطی به قالب نداره . من خودم این قالب رو نسخه 1.5 تست کردم امروز و مشکلی نداره و کارمیکنه ، البته ممکنه در جزئیات و برخی بخش ها مشکلات جزئی داشته باشه ولی در کل مورد خاصی من ندیدم جز اینکه باید دستی آپلود و نصب بشه و تنظیم بشه . ضمنا اول نصب کرده بودین به من لینک دادین تو پیام خصوصی و درست بود و کار میکرد !!! حالا یهو چی شد کار نکرد ؟! درست نصب نمیکنید . از حالت فشرده خارج کنید تم رو و دستی پوشه قالب رو آپلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 با تم اصلی خود این ورژن عکسها رو این مدلی فراخوانی میکنه http://azartahlil.ir/img/p/3/6/36-medium_default.jpg اما این تم این مدلی عکس رو فراخوانی میکنه http://azartahlil.ir/img/p/3/6/36.jpg این باید از کجا ویرایش کنم درست بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 مشکل با سبد خرید دارم هیچ گزینه پرداخت نهایی و حذف محصول در قسمت سبد خرید وجود نداره 8 محصول 93,903,512 ریال خوش آمدید,مشتری مشتریخروج نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 دوست من سبد خرید رو باید هوک کنید از بخش ماژول ها به ستون left_coulmn اون بالایی سبد خرید نیست ، اون بالایی فقط بخش اطلاعات کاربریه . ضمنا شما نوشتین نماینده رسمی مادیران و .. هستین ، به نظرم بهتر بهتر یه تم اختصاصی واسه خودتون طراحی میکردین یا یک نفر رو به عنوان پشتیبان لااقل به مدت یک ماهی انتخاب میکردین تا زمانی که خودتون کل کار میومد دستتون ، کمکتون میکرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 دوست من سبد خرید رو باید هوک کنید از بخش ماژول ها به ستون left_coulmn اون بالایی سبد خرید نیست ، اون بالایی فقط بخش اطلاعات کاربریه . ضمنا شما نوشتین نماینده رسمی مادیران و .. هستین ، به نظرم بهتر بهتر یه تم اختصاصی واسه خودتون طراحی میکردین یا یک نفر رو به عنوان پشتیبان لااقل به مدت یک ماهی انتخاب میکردین تا زمانی که خودتون کل کار میومد دستتون ، کمکتون میکرد .ممنونبیشتر بحث تجربی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 من گزینه ماژول سبد خرید رو فعال کردم اما قسمت نارنجی رنگ پرداخت نهایی رو ندارم در ضمن الان یک کالا رو اضافه به سبد خرید میکنم بعد از اضافه شدن میره برای تکمیل شدن برای خرید تو همون صفحه باقی نمیمونه یک سوال دیگه جستجو رو چطوری میتونم بزارم تو منو (مانند تم اصلی ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 برای قرار دادن جستجو میتونید از پیکربندی مازول منو تیک جستجو رو بزنید فعال بشه . در مورد سبد خرید نظری ندارم چون من نصب کردم رو 1.5 و مشکلی ندیدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 برای قرار دادن جستجو میتونید از پیکربندی مازول منو تیک جستجو رو بزنید فعال بشه . در مورد سبد خرید نظری ندارم چون من نصب کردم رو 1.5 و مشکلی ندیدم .ممنونم درست شد. تو قسمت ویژگی های محصول ویژگی که اضافه میکنم به ترتیب حروف می چینه امکانش هست این قابلیت رو نداشته باشه ؟به همون ترتیب که اضافه میشه نمایش داده بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 تو قسمت ویژگی های محصول ویژگی که اضافه میکنم به ترتیب حروف می چینه امکانش هست این قابلیت رو نداشته باشه ؟به همون ترتیب که اضافه میشه نمایش داده بشه ؟این مربوط به هسته پرستاشاپ هستش و به قالب مربوط نمیشه . چنین امکانی فعلا وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 تو قسمت ویژگی های محصول ویژگی که اضافه میکنم به ترتیب حروف می چینه امکانش هست این قابلیت رو نداشته باشه ؟به همون ترتیب که اضافه میشه نمایش داده بشه ؟این مربوط به هسته پرستاشاپ هستش و به قالب مربوط نمیشه . چنین امکانی فعلا وجود ندارهمنظورم تو نمایش اون بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 با سلام دوستان ببخید من این قالب رو خریدم اما الان نصبش کردم نمیاد بالا یه صفحه سفید بالا میاد چی کار کنم درست نصب شه ممنون میشم کمکم کنیدبا سلام دوستان ببخید من این قالب رو خریدم اما الان نصبش کردم نمیاد بالا یه صفحه سفید بالا میاد چی کار کنم درست نصب شه ممنون میشم کمکم کنیدکسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 به بهمن جان پیام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 به دلیل اینکه قیمت این قالب یک سوم شده ( از 48 به 15 ) نصب و مشکلات نصب شامل هزینه جداگانست که موقع خرید قالب باید انتخاب کنید . نصب رایگان نداره این قالب . موقع خرید این قالب به نسخه قالب توجه کنید که روی چه نسخه ای نصب میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 به دلیل اینکه قیمت این قالب یک سوم شده ( از 48 به 15 ) نصب و مشکلات نصب شامل هزینه جداگانست که موقع خرید قالب باید انتخاب کنید . نصب رایگان نداره این قالب . موقع خرید این قالب به نسخه قالب توجه کنید که روی چه نسخه ای نصب میشهباشه هزینش رو میپردازیم / لطفا به پیغام خصوصی من پاسخ بدید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 آقایان من این قالب رو نصب کردم اولش درست بود بعدش نمیدونم چیکار کردم که قالب به هم ریخت دیگه قالی اصلی خودش هم درسات کار نمی کنه فکر کنم ایرادات در دیتابیس ذخیره شده چون کل اطلاعات داخلش رو پاک کردم ولی باز هم درست نشد حالا باید چیکارش کرد؟ hepsiburada.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 دوست من این قالب برای نسخه 1.4 هستش ، روی نسخه 1.5 کار نخواهد کرد به درستی . بنابراین توصیه میشه استفاده نکنید . مثلا هیچ مشتری نخواهد توانست ثبت نام کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 خب من به هم ریختگی نسبی قالب رو درست کردم ولی هر چی سعی می کنم نمیتونم قسمت فوتر رو درستش کنمکسی هست بتونه درستش کنه ؟؟؟؟ hepsiburada.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 دوست من شما قالب دیفالت رو دارین استفاده میکنید تو سایتتون چه ربطی به موضوع این تاپیک داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .