member99 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 دوستان گرانقدر لطف بفرمایند راهنمایی کنند وقتی کاربر در کمتر از زمان تعیین شده می خواد پسورد ریست را بزنه پیام خطایی براش می آد که انگلیسی هست... چه جوری فارسی اش کنم؟ 1 خطا وجود دارد :You can regenerate your password only each 60 دقیقه عوض کنید. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 معمولا برگه ترجمهو ترجمه خطاها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 ضمن سپاس از شما. این فایل زیر را (از پوشه Translations ) errors.php همچنین fa.php مربوط به قالب را گشتم و چیزی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 دوست گرامی در نسخه 1.5.2.0 ترجمه شده. حتما از نسخه قدیمی استفاده می کنید. در قسمت ترجمه----> ترجمه پیامهای خطا، عبارت minute را جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 اگر ترجمه نشده پس در فایل هم نمیتونید پیدا کنیدحرف محسن جان رو دنبال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 دوست گرامی در نسخه 1.5.2.0 ترجمه شده. حتما از نسخه قدیمی استفاده می کنید. در قسمت ترجمه----> ترجمه پیامهای خطا، عبارت minute را جستجو کنیدبله آقا محسن از 1.4.8 استفاده می کنم. این بخش ترجمه توی پنل مدیریت منظورتون هست؟ روی پرچم ایران کلیک کردم... ترجمه ها اومد.. یه minute داره که مربوط به تاریخچه سفارشات هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 regenerate جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen1249 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 در قسمت ترجمه----> ترجمه پیامهای خطا، روی پرچم ایران کلیک کنید. بعد با استفاده از Ctrl+F عبارت minute را جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 ضمن سپاس از آقا محسن و دانوش عزیز / حل شد / اون سربرگ ترجمه من نمی دونستم که اون منو کشویی هست و آپشن های مختلف داره.... من ترجمه محیط کاربری را می زدم پیدا نمی کردم، پیام های خطا را زدم پیداش کردم.... پشتیبانی پرستا عالی مثل همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 به پست شماره دوم همین پست توجه می کردی زودتر به نتیجه می رسیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .