amirhrezaei ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان ماژول زيباي گردونه محصولات در صفحه خانه كه خودم خيلي دوستش دارم ولي توي اكثر نسخه هايي كه توي سايتها هست مشكل كار با نسخه پرستاشاپ 1.4 داره ولي اين نسخه درست شده و من فارسيش كردم و مشكلي براي استفاده در نسخه پرستاي 1.4 نداره ، در ضمن اين ماژول در بخش كاربري قرار ميگيره يه خواهش از مديران سايت و دوستان برنامه نويس دارم كه اگر ممكنه جهت گردش فلشها و نمايش اتوماتيك محصولات رو چك كنن و اگر ممكنه تصحيحش كنن برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه پرستا شاپ اینجا کلیک کنید با تشكر فراوان http://www.themes-factory.com/285-411-large/mgc-home-products-carousel-.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 ممنون . ماژول واقعا پرکابردیه به چه شکل میشه از این ماژول چند نسخه توی صفحه اصلی قرار داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam_4975 ارسال شده در دی 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2011 سلام آقا این خرابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2011 سلام آقا این خرابه فایل زیر را دانلود کنید و به مسیر homecarousel/jcarousel/skins/tango بروید و فایل را با فایل فعلی جایگزین کنید skin.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhrezaei ارسال شده در دی 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2011 با سلام به همه دوستان مشكل من با اين ماژول حركت محصولات توي گردونه است كه اگر ممكنه دوستان و مديراني كه در اين زمينه آشنايي دارن لطفا منو راهنمايي كننلطفا نمونه رو توي سايت من مشاهده كنيد ، من قصد دارم جهت حركت اتوماتيك محصولات در گردونه رو برعكس كنم ممنون ميشم كمك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2011 سلام آقا این خرابه فایل زیر را دانلود کنید و به مسیر homecarousel/jcarousel/skins/tango بروید و فایل را با فایل فعلی جایگزین کنید با سلام به همه دوستان مشكل من با اين ماژول حركت محصولات توي گردونه است كه اگر ممكنه دوستان و مديراني كه در اين زمينه آشنايي دارن لطفا منو راهنمايي كننلطفا نمونه رو توي سايت من مشاهده كنيد ، من قصد دارم جهت حركت اتوماتيك محصولات در گردونه رو برعكس كنم ممنون ميشم كمك كنيد مشکل شما با فایل css ای که من قرار دادم حل میشهتست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa.ecm ارسال شده در اسفند 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2011 این ماژول عالی فقط من یه مشکل دارم چطور میتونم طول این ماژول رو زیاد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 ماژول در نسخه ی 1.4.4.1 درست کار نمی کنه حتی با این فایل skin.css که دادین بازم درست کار نمی کنه.مشکل اینه که محصولی نمایش داده نمیشه تو گردونهیا اینکه اگر نمایش داده بشه به درستی نشون داده نمیشه، به این معنی که عکس ها رو از اول نشون نمیده و اون ها رو به سمت چپ میبره و دیگه عکسی نشون نمیده.نمیدونم اشکال کار از کجا می تونه باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 شما آدرس سایتت رو اینجا بذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 شما آدرس سایتت رو اینجا بذاراون مشکل بر طرف شد، منظور درست نشون ندادن محصولات بود. اما الان مشکلی که هست اینه که شاخه محصولاتی که برای نمایش انتخاب میشن رو نشون نمیده و به طور رندوم هر محصولی که بخاد رو نشون میده. به فرض مثال من فقط شاخه محصولات اپل رو انتخاب می کنم اما محصولات برند های دیگه مثلا سونی رو هم نشون میده!ضمن اینکه همه تنظیمات به خوبی کر می کنه اما این قسمت انتخاب شاخه ها نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 کسی نمیدونه مشکل می تونه از کجا باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 سلام تو قسمتی که محصولات رو وارد می کنید فقط تو یه شاخه بزارید.احتمالا درست بشه یه امتحان بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 سلام تو قسمتی که محصولات رو وارد می کنید فقط تو یه شاخه بزارید.احتمالا درست بشه یه امتحان بکنید این کار رو کردم اما محصولاتی رو که نشون میده اصلا توی اون شاخه که من انتخاب کردم وجود ندارن! یا اینکه مثلا من نمایش یه شاخه رو به همراه محصولاتش حذف کردم اما باز این ماژول به طور خودسر اون ها رو نشون میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 شما با یک مرورگر دیگه امتحان کنید و ببینید اطلاعاتی که مشاهده میکنید از کش سایتتون نیست؟یک بار هم کامپایل رو روشن کنید و امتحان کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 شما با یک مرورگر دیگه امتحان کنید و ببینید اطلاعاتی که مشاهده میکنید از کش سایتتون نیست؟یک بار هم کامپایل رو روشن کنید و امتحان کنید. نتیجه ی مشابه با مرورگر دیگه بدست اومد. با روشن کردن کمپایل و خاموش کردن کش هم نتیجه ای حاصل نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 مشکل این ماژول اینه که هر محصول رو که نشون می ده و میاره سمت چپ، محصولی کنارش نشون نمیده و سفید میمونه.چجور میشه درست کرد این رو؟ می خوام سایت خودم شبیه به این سایت بشه.سایت خودم تو امضا هستhttp://www.ketabforooshe.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 عزيز دل سايت كتابفروشي كل قالبش بالاي 150 هزار تومان هزينش شده و اين ماژول هاي اختصاصي است كه براي قالب ويرايش شده . انتظار داشتن اين رو نداشته باشيد ولي كلا شما بايد با css ماژول كار كنيد و براي كارهاي حرفه اي با php خود ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 من که قالب رو نخواستم. گفتم این ماژول توی این سایت درست کار میکنه و اینی که توی سایت بازارچه گذاشتید درست کار نمیکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 مشکل این ماژول اینه که هر محصول رو که نشون می ده و میاره سمت چپ، محصولی کنارش نشون نمیده و سفید میمونه.چجور میشه درست کرد این رو؟ می خوام سایت خودم شبیه به این سایت بشه.سایت خودم تو امضا هستhttp://www.ketabforooshe.com ماژول گردونه موجود در بازارچه دارای اشکال هست دوستان عزیز . با قالب های راستچین و فارسی کار نمیکنه . اینی هم که میبنید در این سایت کار میکنه ویرایش شده در ضمن این سایت قالبش رو مدت زیادی نیست بروز کرده شما از کجا این سایت رو پیدا کردین؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 همکارمه.نمیشه ویرایش شده ش رو برای ما هم بذارید توی فروم تا دانلود کنیم؟ نشد هم طوری نیست البته.به هر حال ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 نسخه مناسب تو بازارچه گذاشته خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 سلاممن ماژول گردونه محصولات هم شاخه رو میخوام... که تو هر محصول کلیک میکنی بهت نمایش میده تو این لیست چه محصولات دیگری هست هر چی گشتم پیدا نکردم (ماژول محصول تو صفحه اصلی رو نمیخوام....) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 شما که حداقل یک و نیم ساله با پرستاشاپ کار میکنید ، من تعجب کردم از این سوال ماژول محصولات هم شاخه دیفالت در پرستاشاپ وجود داره !! از بخش ماژول های بخش کاربری ماژول محصولات هم شاخه رو فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 شما که حداقل یک و نیم ساله با پرستاشاپ کار میکنید ، من تعجب کردم از این سوال ماژول محصولات هم شاخه دیفالت در پرستاشاپ وجود داره !! از بخش ماژول های بخش کاربری ماژول محصولات هم شاخه رو فعال کنید .بهمن خان من از شما معذرت میخوام من کلی دنبالش گشتم و ندیدم تو لیست ماژول های نصبی رو پرستا هم نبود شاید قبلا حذفش کردمممنون میشم اسم این ماژول محصولات هم شاخه رو به من بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 product category این اسمشه و از ماژول های دیفالته . تو بسته زیپ پرستاشاپ میتونید پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .