member99 ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 با سلام. توی یک فروم خارجی رفته بودم، می خواستم عضو شم یه سری شروط واسم تعیین کرده بود واسه اینکه پسورد حسابم را قبول کنه مثل:استفاده از اعداد همراه با حروف+استفاده از حداقل یک حرف بزرگ+حداقل شش کاراکتر اما بیشتر و توی ایران همون شرط شش کاراکتر را می ذارن.. خواستم بپرسم واسه گذاشتن شروط بیشتر واسه تعیین پسورد توسط کاربر چکار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 سلام این کار در php باید با تابع منطقی preg_match صورت بگیره تو گوگل انگلیسی سرچ کنید براتون میاره در ضمن نیاز هست که در قسمت کلمه عبور عضویت تغییراتی صورت بگیره (البته این موضوع باعث کلافه شدن کاربرای بی حوصله نت مخصوصاً ایرانی ها میشه) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 برای فروشگاه های عادی توصیه نمیشهفروشگاه های فروش فایل یا پین میتونن استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 دوست عزیر اگه شما با مفهوم عبارت منظم (regular expression) آشنایی داشته باشید می تونید این کار رو انجام بدید به لینک زیر مراجعه کنید http://webcheatsheet.com/php/regular_expressions.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 هدفتون هم اگه امنیت باشه و نه اون چیزی که فرمودی از این گزینه پیش فرض هم می تونی استفاده کنی برگه مشتریان زیر صفحه نوشته:انتخاب های مشتریو تولید مجدد کلمه عبور: که مشتری هز مثلا 60 روز باید پسوردشو عوض کنه وقتی وارد می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 شروین جان اون فیلد مربوط به فاصله زمانی مجاز برای ریست کردن پسورد هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 اره حواسم نبوداخه یه بار اینو با ویرایش هسته عوض کرده بودم که مشتری بعد از هر 20 روز مثلا طبق عددی که وارد می کنید در همون جا باید پسوردشو عوض می کرد و پیام براش می اومد که باید پسوردش عوض شه و یادم نبود که اینو ویرایش کرده بودم و نه امکانات پیش فرض و از همین قسمت استفاده کرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .