imaan ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 با تشکر از زحمات دوستان برای نسخه جدید من 1.5.2.0 را به راحتی و بدون مشکل نصب کردم. فقط یک مشکل کوچیک دارمتو قسمت تنظیمات سئو و URL ها نوشته : بازنویسی URL (mod_rewrite) در سرور شما فعال نیست یا امکان بررسی تنظیمات سرور شما وجود ندارد. اگر میخواهید از قابلیت لینک آشنا استفاده کنید باید این mod را فعال کنید. با هاست ایران هم تماس گرفتم و جواب دادن: mod_rewrite فعال و بدون مشکل می باشد .در صورت وجود مشکل ، مسیر و آدرسی دقیق صفحه ای که پیام خطا و یا مشکل در این رابطه مشاهده میشود را ارسال فرمایید . ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiyam ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 سلاممنم همین مشکل رو دارم. تو اوپن کارت RewriteEngine On رو میزدیم درست میشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید فقط ممکنه پرستا نتونسته باشه تشخیص بده این قابلیت رو دارید یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 با سلامدوستان 1 مشکل در بخش سئو و لینک های پرستا داشتمبا پشتیبانی هاست تماس گرفتم ، گفتن سرویس مورد نظر روی سرور فعال هستتوی تنظیمات ، امکان فعال سازی لینک ها به صورت URL آشنا موجود نیستدر صفحه اول پرستا هم این خطا داده میشه دوستانی که با این ورژن کار کردن ممنون میشم کمک کنن http://img.ir/JSn.png کد های فایل .htaccess هم بررسی کردم مشکلی نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 تا جایی که بنده میدونم مشکل فعال نشدن لینک آشنا فعال نبودن تابع friendly_url در هاست هستشما بهشون گفتید این تابع رو فعال کنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 تا جایی که بنده میدونم مشکل فعال نشدن لینک آشنا فعال نبودن تابع friendly_url در هاست هستشما بهشون گفتید این تابع رو فعال کنن؟سلام و تشکر از راهنمایی بلهفرمودن فعال هست ، و از انجمن تخصصی اسکریپت پیگیری کنیدمن الان دوباره در مورد این موضوع هم تیکت میزنم ، ببینم چه جوابی میدن ، منتقل میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 منم دقیقا همین مشکل رو دارم با پرستا 1.5پشتیبانی سرور هم گفت مشکلی نداریدباید از انجمن پرستا مشکل رو دنبال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 دوستان عزیز جناب دانوش جواب دادند که اگه هاستتون میگه فعاله مشکلی ندارید و اون پیغام رو نادیده بگیرین و تو مدیریت فعالش کنید . بعضی وقتا ممکنه تو هاستتون فعال باشه ولی پرستاشاپ نتونه تشخیص بده که فعاله و پیغام بده که فعال نیست ، در این مواقع این پیغام رو نادیده بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 دوست من مگه میشه در تنظیمات موجود نباشه؟یا روی خیر هست و یا روی بله (پیش فرض خیر هست)تنظیمات > url و سئو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 هشدارهای زرد رنگ از نوع warning هستند و نه خطا که علامت مثلث با زرد دارند.بسیاری از دوستان به تفاوت warning و Error توجه نمی کنند.ضمن این که به زبان شیرین پارسی در اون بخش نوشته یا غیرفعال است و یا نمیتوان تشخیص دادکافیه یک بار تست کنید ببینید لینک هاتون سئو میشه یا خیر! به همین سادگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 تا جایی که بنده میدونم مشکل فعال نشدن لینک آشنا فعال نبودن تابع friendly_url در هاست هستشما بهشون گفتید این تابع رو فعال کنن؟ من مجددا باهاشون صحبت کردم این جواب رو دادن با سلام یکی از موارد لازم برای فعال شدن friendly_url مود ریرایت بود که فعال کرده اید باقی موارد لازم را باید در انجمن تخصصی نرم افزارتان جستجو کنید و اگر نیاز است آن ها را اضافه کنید برنامه نویس و طراحی سایت و پشتیبانی از اسکریپت ها را انجام نمیدهیم تا حد امکان در این موارد شما را راهنمایی میکنیم اما برای اطلاع بیشتر در این زمینه ها باید از انجمن های تخصصی نرم افزارتان و یا برنامه نویس کمک بگیرید موفق باشیدبلهمیدونم توی کدوم قسمت هستتصویر زیر رو ببینید : http://img.ir/ZXn.jpg دوست من مگه میشه در تنظیمات موجود نباشه؟یا روی خیر هست و یا روی بله (پیش فرض خیر هست)تنظیمات > url و سئومود ریرایت هم از این طریق توی فایل htaccess فعال هست RewriteEngine onتوی این تاپیک هم همین مشکل پیگیری شده http://presta-shop.ir/forum/Thread-2433-mod-rewriteمشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 هشدارهای زرد رنگ از نوع warning هستند و نه خطا که علامت مثلث با زرد دارند.بسیاری از دوستان به تفاوت warning و Error توجه نمی کنند.ضمن این که به زبان شیرین پارسی در اون بخش نوشته یا غیرفعال است و یا نمیتوان تشخیص دادکافیه یک بار تست کنید ببینید لینک هاتون سئو میشه یا خیر! به همین سادگیبرای ما هم همین ارور رو داشت ( و البته زرد رنگ )بعد از فعال سازی ، کلیه لینک ها ریدایرکت میشد به صفحه اول سایت یعنی لینک همه محصولات به صورت 404 میشدبا تشکر از همه زحماتمشکل ما حل شد ///// نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 خوب حرف ما همینه دوست عزیز: برای ما هم همین ارور رو داشت ( و البته زرد رنگ ) اروز یعنی خطا و خطا با رنگ قرمزه و نوشته های زرد رنگ آگاهی دهنده هست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 میثم جان مشکل چطوری حل شد؟از سرور بود یا تنظیمات؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 دو موضوع ادغام شدند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed926 ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 در پرستاشاپ 1.5 وقتی عکس یا عکس هایی را برای هر محصول آپلود میکنیم هیچ گزینه ای برای نوشتن alt و title نداره (بعد از گذشت چندین ماه در گوگل وبمستر چک کردم متوجه شدم بیشتر صفحات ایندکس شده ولی حتی یک عکس هم ایندکس نشده) ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند اگر در نسخه ی 1.5 راهکاری داره، چه کاری باید انجام داد؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 من url آشنا را فعال کردم،همه چیز درست کار میکنه... فقط به جای عکس کالا ها علامنت سوال بزرگی رو نمایش میده!! مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 دوستان کسی نیست که تو این زمینه بتونه کمکی بکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 سلامفایل htaccess رو پاک کنیدبه بخش سئو و url ها برید و روی ذخیره کلیک کنیداحتمالا درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 ممنون، مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 دوستان من اگه در قسمت ابزار ها> مولد ها گزینه های: بهینه سازی، لینک آشنا، غیر فعال کردن apache رو خودم فعال کنم مشکلی پیش میاد؟ فایل htaccess. رو تولید کنم یا اول باید با هاست هماهنگ کنم؟ببخشید تازه کار هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 نیازی به اعلام به هاست نیست برای تنظیمات داخل پرستا . بهین هسازی و لینک اشنا رو فعال کنید اما اصلا دست به apache نزنید در اون صفحه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 سلام دوستان مشکل اینه که هاست عوض شده و باعث شده بود تصاویر نمایش داده نشن... من رفتم از قسمت تنظیمات > سئو و URLها ، Friendly URL رو روی خیر گذاشتم چون که این پیغام در یک کادر زردرنگ کنارش نوشته شده: URL rewriting (mod_rewrite) بر روی سرور شما فعال نیست، یااینکه بررسی پیکربندی سرور شما ممکن نیست. اگر میخواهید از URL آشنا استفاده نمائید، باید این حالت فعال باشد. حالا تصاویر رو نشون میده ولی اتفاقی که افتاده اینه که آدرس محصولات از url ی که خودش تولید میکرد استفاده نمی کنه... مثلن باید باشه: yoursite.com/apple-iphone-5s-16gb ولی الان به این صورت نشون داده میشه: yoursite.com/index.php?id_product=10&controller=product رفتم فایل .htaccess رو هم چک کردم که RewriteEngine on هست... لپ کلام اینکه وقتی Friendly URL رو فعال می کنم تصاویر نشون داده نمیشن وقتی غیرفعال میکنم آدرس از URL آشنا استفاده نمیکنه.. حالا به نظرتون راه حل چیه که آدرس درست نمایش داده بشه؟خیلی منتظرم که پاسخ بدیدسپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 سلامبه هاستتون تیکت بزنید تا مشکل رو حل کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامبه هاستتون تیکت بزنید تا مشکل رو حل کنند موفق باشیدسلام آقای رامتین خان میشه خوب و دقیق توضیح بدید که چی بهشون بگم؟ در ضمن دوست دارم خودمم بدونم که دقیقن هاستیه چیکار باید بکنه و چی رو باید تنظیم کنه... با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .