hamed01 ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 سلام من این فروشگاه رو برای یکی نصب کردمحالا اونها میخوان کتاب بفروشن اما مشکلی که هست محصول رو سفارش که میدی تا زمان پرداخت 5 تا مرحله است من چطور میتونم این مزاحل رو کم کنم و کلا بردارم محصول ما مجازی است و نیازی به آدرس مشتری نداریم فقط وقت گیر است و خسته کنندهحضو مرحله آدرس شما واکنش ها : shahhamid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 میتونید از داخل تنضیمات پرداخت یک مرحله ای رو فعال کنیدو هم چنین سفارش شخصی سازی بدید برای کم کردن فیلهای ثبت نام و یا اینکه داخل انجمن بیشتر جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed01 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 میتونید از داخل تنضیمات پرداخت یک مرحله ای رو فعال کنیدو هم چنین سفارش شخصی سازی بدید برای کم کردن فیلهای ثبت نام و یا اینکه داخل انجمن بیشتر جستجو کنیدتشکر شما لطف کن بفرما هزینش چقدر میشه که شخصی سازی انجام بشه ؟ آیا این امکان وجود داره کاربر بتونه تو حساب خودش افزایش موجودی بده ؟ و بعد از موجودی خودش خرید رو انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 میتونید از داخل تنضیمات پرداخت یک مرحله ای رو فعال کنیدو هم چنین سفارش شخصی سازی بدید برای کم کردن فیلهای ثبت نام و یا اینکه داخل انجمن بیشتر جستجو کنیدتشکر شما لطف کن بفرما هزینش چقدر میشه که شخصی سازی انجام بشه ؟ آیا این امکان وجود داره کاربر بتونه تو حساب خودش افزایش موجودی بده ؟ و بعد از موجودی خودش خرید رو انجام بدهمیتونید از داخل بازارچه سفارش بدید هزنش هم چیزی نمیشهبخش دوم سوالتو باید دانوش جان پاسخ بده من اطلاعی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 میتونید از داخل تنضیمات پرداخت یک مرحله ای رو فعال کنیدو هم چنین سفارش شخصی سازی بدید برای کم کردن فیلهای ثبت نام و یا اینکه داخل انجمن بیشتر جستجو کنیدتشکر شما لطف کن بفرما هزینش چقدر میشه که شخصی سازی انجام بشه ؟ آیا این امکان وجود داره کاربر بتونه تو حساب خودش افزایش موجودی بده ؟ و بعد از موجودی خودش خرید رو انجام بدهاز تنظیمات مراحل خرید رو روی یک مرحله ای تنظیم کن! خرید خیلی کوتاه میشه. اگر هم نیاز به حذف فیلدهای خاصی داشتی از بخش ارتباط با ما در بازارچه استفاده کن. در مورد سوال دومت هم باید ماژولش رو بخری. بالای 100 دلاره و بصورت پیش فرض این امکان روی پرستا وجود ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 دوستان راهنمایی های مفیدی رو کردن و حتی بعد از این تغییر و گذاشتن روی تک مرحله نیز می تونید فیلدهاشو کم و زیاد کنید و می تونید سفارش کار بدید نمونه کار اخیر هم با 3 فیلد نوشتاری اجباری توسط مشتری http://upload.tehran98.com/img1/h8ajnzdbtpz7020fqxhq.jpg almasinfo.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed01 ارسال شده در فروردین 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 دوستان راهنمایی های مفیدی رو کردن و حتی بعد از این تغییر و گذاشتن روی تک مرحله نیز می تونید فیلدهاشو کم و زیاد کنید و می تونید سفارش کار بدید نمونه کار اخیر هم با 3 فیلد نوشتاری اجباری توسط مشتری http://upload.tehran98.com/img1/h8ajnzdbtpz7020fqxhq.jpg almasinfo.comتشکر این فروشگاه برای کتاب الکترونیک است و فقط محصول مجازی میخواهد بفروشه. یعنی کمترین پروسه خرید رو داشته باشه لطف کنید هزینه رو برای من پیغام خصوصی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .