mtd_gold ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 با سلام به تازگی قالبی از وب سایت خریداری کرده ام با و جود اینکه محصولاتی از فروشگاه خریداری شده است باز هم ماژول برترین محصولات می نویسد : بدون محصوللطفا کمک کنید چگونه محصولات را به عنوان برترین محصول وارد کنمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd_gold ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 سلام مجدددوستان قالبی که خریداری کردم پایینش نوشته : Theme Designed By B.A.H.M.A.Nلطفا کمک کنید فوری لازم دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 سلامماژولی به این نام فکر نمیکنم داشته باشیمبهتره از بهمن جان که طراح قالبتون هستند و از مدیران انجمن هم هستند سوال بفرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 سلام اگر اشتباه نکنم این قسمت همون قسمت محصولات پرطرفدار در صفحه خانگی هست شما باید محصولاتی که اضافه میکنید در تب "اطلاعات" محصول تیک شاخه خانه رو بزارید تا نمایش بده این کار رو امتحان کنید اگه جواب نداد بهمن جان باید زحمت بکشن و بگن که از کجا باید این کار رو انجام بدین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 این همون ماژول محصولات پرطرفداره که باید محصولی که میخواین اونجا قرار بگیره موقع ااضفه کردن یا ویرایش تیک شاخه خانه رو هم بزنید برای اون محصول . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd_gold ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 لطفا آقا بهمن یگید چگونه حذف کنم کپی رایتو واسه دوستم ساختم نمیخواد باشهلطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mtd_gold ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 بهمن جان منتظر هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .