dvd2org ارسال شده در دی 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 سلامنمی دونم چرا ار اس اس سایت من اینو زده RSS هیچ فید RSS اضافه نشده است چیکار کنم راه بیفتهre install کردم باز نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 سلامنمی دونم چرا ار اس اس سایت من اینو زده RSS هیچ فید RSS اضافه نشده است چیکار کنم راه بیفتهre install کردم باز نشد دوست عزیز از این فایل استفاده کنفقط فایل rss.php را طبق دستورات بالا ویرایش کن feeder.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 dvdlar2005 جان فكر نكنم براي اون باشه شما دو تا ماژول RSS داريد در پرستا يكي فيد rss هست كه خوراك خبري سايت هاي ديگه رو مي تونيد به صورت بلاگ خبري بياريد توي سايتتون و شما اينو نصب كرديد و بايد پيكربنديش رو بزنيد و لينك RSS سايت ديگه رو بهش بديد و ذخيره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 دقیقا فید RSS رو من پر کردم ولی تو بلاکه آن هیچ فید RSS اضافه نشده است. منظورم فيد rss هست كه خوراك خبري سايت هاي ديگه رو مي تونيد به صورت بلاگ خبري بياريد توي سايتتون مشکلش چیه تو لوکال جواب داده بود اما تو وب مشکل داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 دقیقا فید RSS رو من پر کردم ولی تو بلاکه آن هیچ فید RSS اضافه نشده است. منظورم فيد rss هست كه خوراك خبري سايت هاي ديگه رو مي تونيد به صورت بلاگ خبري بياريد توي سايتتون مشکلش چیه تو لوکال جواب داده بود اما تو وب مشکل داره.سلام من هم مشکل ار اس اس دارم دستی ادرس ار اس اس رو می ذارم توی ماژول خبر خوان ، می زنه لطفاً یک ادرس خارجی وارد کنید و نمی ذاره سیو کنیمجلوی سایت می زنه هیچ فیدی اضافه نشدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 آدرس باید با http شروع شود Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 آدرس باید با http شروع شود Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام آقا دانوش نشد عکس گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 خب این که واضحه دیگه. به فارسی داره میگه از سایت خودتون لینک نذارید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 خب این که واضحه دیگه. به فارسی داره میگه از سایت خودتون لینک نذارید! Sent from my Xperia using Tapatalk proسلاماقا دانوش مگه کار این فید خروجی اطلاعات محصولات سایت خودمون نیست؟چه لینکی بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلام من RSS رو چطور ی تنظیم کنم هیچی ازش نمیدونم ممنون میشم راهنمایی فرمائید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 باید از یه سایت دیگه لینک بدی توی اون عکس، اگه سایت دیگه ای نداری غیر فعال کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 اون ماژول کارش نمایش اخبار از یک سایت دیگه هست نه خروجی محصولات Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سایتهایی که کارشون کوتاه کردن لینک هست رو امتحان کنین، به نظرم بشه خبرهای خود سایت رو اینجوری نشون بدهمثلا آدرس سایت شما اینجوریه: www.ursite.com اون کوتاه کننده لینک اینجوری لینک می ده : www.kotahkonandelink.com/siteشاید اینجوری بشه فید خود سایت رو خوند، تست کنین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .