esmojtaba ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 با سلاممن میخواستم دسته ها و محصولاتم رو به صورت گروهی با فایل csv وارد فروشگاه کنماما این ارور رو به من میده:هنگام بارگذاری و رونویسی فایل خطایی رخ داددایرکتوری وارد شده بر روی دایرکتوری دامنه میبایست قابل بازنویسی باشند (CHMOD 755 / 777)عکس رو پیوست کردم من الان سطح دسترسی کدام فایل یا پوشه را تغییر بدهم؟ چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 به آموزش نصب دقت کنید دسترسی پوشه ها درست نیست در هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 خداییش کسی مثه من پیدا میشه؟خودش سوال میپرسه خودشم جواب میدهخداییش مسئولای سایت جواب منو خیلی دیر میدنصبح تا الان این سوال مطرح شده کسی هم جوابگو نیست با کلی سرچ توسایتهای خارجی مشکل حل شدکسانی که مشکل مشابه دارن از داخل پوشه ی admin فایل import را تغییر دسترسی بدین و دسترسی اونو روی 755 یا 777 قرار بدنبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 خداییش کسی مثه من پیدا میشه؟خودش سوال میپرسه خودشم جواب میدهخداییش مسئولای سایت جواب منو خیلی دیر میدنصبح تا الان این سوال مطرح شده کسی هم جوابگو نیست با کلی سرچ توسایتهای خارجی مشکل حل شدکسانی که مشکل مشابه دارن از داخل پوشه ی admin فایل import را تغییر دسترسی بدین و دسترسی اونو روی 755 یا 777 قرار بدنبا تشکرطبیعیه دوست من ، کاملا طبیعیه ، حتی در انجمن انگلیسی پرستا هم پست ها و سوالاتی هستند که تا روزها و گاهی هفته ها هم جواب داده نمیشن چه برسه به این انجمن که دو سه ساعت دیر میشه تو پاسخ دادن همه رو جو میگیره ، انجمن با چت و مسنجر و پشتیبانی آنلاین فرق میکنه ، انجمن مثل سیستم تیکت میمونه که از 1 تا 24 ساعت برای جواب دادن به سوالات در حالت عادی وقت میبره . یه سری به سایر انجمن ها بزنید ( سایر انجمن های فروشگاه از یا غیر فروشگاه ساز ) بعد میبینید اینجا بهشته . من خودم تو انجمن اصلی یه سوال پریدم حتی اهمیت هم ندادن بهش چه برسه جواب هم بدن ! به هر حال اینکه خودتون تونستید حل کنید خیلی خوبه و ده ها برابر اینکه یکی بهتون میگفت اینکارو کنید ارزش داره . فقط کل کاربرا یکم صبور باشین در سوال پرسیدن و جواب گرفتن بهتر نتیجه میگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .