mohammad99 ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 سلام سال نو دوستان مبارکpcmehr.ir هدف فروش فایل های ورد و پاورپوینت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 برای دانلود باید کاربر ادرس و کد پستی و جنسیت و تاریخ تولدش و .... رو تغیین کنه؟!! بهتره بیشتر روش کار کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 برای دانلود باید کاربر ادرس و کد پستی و جنسیت و تاریخ تولدش و .... رو تغیین کنه؟!! بهتره بیشتر روش کار کنیدبه خدا درد خود منم همینه تاره کارم دارم سعی می کنم اینا رو حذف می کنم ولی خب کامل بلد نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 البته اگه لطف کنید به مقداری راهنماییم کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 با عرض سلام دوست عزیز تو پرستا نسخه 1.5 میتونید از تنظیمات -> مشتریان تنظیمات عضویت رو تغییر بدین و کوتاه کنیدبرای این کار نوع پروسه رو روی گزینه فقط ایجاد حساب کاربری بزارید و شماره تلفن هم غیر فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 با عرض سلام دوست عزیز تو پرستا نسخه 1.5 میتونید از تنظیمات -> مشتریان تنظیمات عضویت رو تغییر بدین و کوتاه کنیدبرای این کار نوع پروسه رو روی گزینه فقط ایجاد حساب کاربری بزارید و شماره تلفن هم غیر فعال کنید موفق باشیدسلامسال نو شما مبارک دوست من اول که سپاسگذارم برای این که وقت گزاشتید و جواب دادیددوم ثبت نام رو فقط ایجاد حساب کابری کردم و شماره تلفن هم غیر فعال کردم . از قسمت تنظیمات کشور و ادرس اون قسمت هم یه سری فیلد ها رو حدف کردم ولی بقیه چون ستاره دار بود اگه حدف می کردم دیگه کلا نمی شد ثبت نام کرد و قسمتی که گزاشتم همش ستاره دار هستمثلا از ثبت نام آدرس 2 و نام و فامیل رو حدف کردم فقط برای قسمت های ستاره دار چه پیشنهادی دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 mousanajafi جان اون کار تنها فیلدهای اضافی رو بر می داره و نه اجباری! باید هسته رو دست خوش تغییرات کنید و فیلد های اجباری رو غیر فعال کنید برای راهنمایی قبلا توضیح دادم و می تونید "فیلد های ثبت نام" رو در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در خرداد 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 mousanajafi جان اون کار تنها فیلدهای اضافی رو بر می داره و نه اجباری! باید هسته رو دست خوش تغییرات کنید و فیلد های اجباری رو غیر فعال کنید برای راهنمایی قبلا توضیح دادم و می تونید "فیلد های ثبت نام" رو در انجمن جستجو کنیدفقط یه سوال داشتم بعد از تغییر فایل order-opc-new-account.tpl کدوم فایل php رو باید تغییر داد.چون تو توضیحاتتون نبودخیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در خرداد 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 خب خدا رو شکر اون مشکل حل شد اول تشکر می کنم از دوستانی که جواب دادنقابل توجه اون دوستانی که مشکل من رو داشتن و می خواستم یک سری فیلد رو حذف کنن توضیحات کامل رو دوستان زحمت کشیدن در این دوقسمت دادنکه یکی برای همین انجمن هسن و دومی توضیحات فروم اصلی پرستا باز هم تشکر http://presta-shop.ir/forum/Thread-1309-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84 http://www.prestashop.com/forums/topic/110527-where-to-edit-instant-checkout/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در تیر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستانتغییراتی که دوستان فرموده بودند انجام شذمی خواستم لطف کنید منو از نظرات خودتون بی بهره نزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .