mossi ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 سلام. من ماژول دانلود های من که در بازارچه هست را میخوام لطفا بهم بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 یکی از ماژول های رایگان پرستا از نویسنده خارجی هست با کمی جستجو در مورد alldownload مخصوص پرستا می یابیدش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 توی همین انجمن جستجو کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 نیاز نیست جستجو کنید alldownloads.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 فارسی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 به چه درد میخوره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 برای فروشگاه هایی که محصولات دانلودی میفروشن ، همه محصولاتی که کاربر خریده رو تو یک صفحه لیست میکنه تا راحت تر قابل دسترسی باشه ، همچنین تاریخ انقضا و .. رو نشون میده برای دانلود ها . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 نصب کردم صفحه سفید میادتو 1.4 خیلی ممنون میشم ردیفش کنیدمشتری ها لینک دانلود رو به سختی پیدا میکنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 نصب شدمشکل اینه که یکی از ساید بارها و فوتر نمیادکجا باید درستش کنم ؟ http://www.pajoohesh.in/modules/alldownloads/alldownloads-page.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2014 منم توي پرستا 1.5.4.1 نصب كردم اين ماژول رو. ولي وارد صفحه دانلود ها كه مي خوام بشه، not found مي زنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mommy ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 با سلامببخشید من این ماژول رو نصب کردم اما در قسمت حساب کاربری/همچین صفحه ای نیامدهکجا بایدhook بشهیا تنظیمات خاصی داره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mommy ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 با سلامببخشید من این ماژول رو نصب کردم اما در قسمت حساب کاربری/همچین صفحه ای نیامدهکجا بایدhook بشهیا تنظیمات خاصی داره؟؟؟کسی نیست بهم کمک کنه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 به کجا می خواین هوک کنین؟آدرس سایت هم بدین، باید توی صفحه اصلی بیاد وقتی نصب می کنین، نسخه 1.5 که این طوری بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 آقایون منم این ماژول رو برای نسخه 1.5 نصب کردم ولی درست نشون نمیده آیکن رو بد نمایش میده . با فلش روی عکس مشخص کردم بعد یه چیزه دیگه . من برای محصولات دانلودی سایتم محدودیت تعداد دانلود گذاشتم . آیا این ماژول اینها رو در نظر میگیره ؟؟؟.چیزی که نشون ندارد در این مورد . در کل باید کار خاصی انجام بدم بعدا اینکه نصب کردم لطفا کمک بنمایید http://s4.picofile.com/file/8175927684/Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 برای فروشگاه هایی که محصولات دانلودی میفروشن ، همه محصولاتی که کاربر خریده رو تو یک صفحه لیست میکنه تا راحت تر قابل دسترسی باشه ، همچنین تاریخ انقضا و .. رو نشون میده برای دانلود ها .سلام آقا بهمن منم این ماژول رو نصب کردم حالا دو تا سوال دارم 1- من محدودیت تعداد دانلود گذاشته بودم آیا این محدودیت رو در نظر میگیره ؟؟؟2- نسخه پرستا شاپ من 1.5 هستش . این ماژول رو نصب کردم ولی درست نشون ندارد یه جورایی پخش و پلا بود . باید چی کار کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .