sarvin ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 سلام من می خواهم سایتم باز بشه موزیک هم بخش بشه آیا ماژولی هست ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 میشه به راحتی براتون طراحی شهماژولی رایگان من ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 دوست عزیز برای پخش موزیک از ابزارهای رایگانی که در خود پرستاشاپ موجود است می توانید استفاده کنیدبرای شروع یک ماژول اضافه کردن بلوک به ستون سمت چپ یا راست از پرستا دانلود کنید که فراوانهبعداً که نصبش کردید در بخش پیکربندی و در بخش SOURCE کد زیر را وارد کنید: و به نکات زیر توجه کنید :1. در متن کد به جای عبارت های ”Sound-Address“ (این عبارت 2 بار در این کد تکرار شده که هر دو باید تغییر یابد) آدرس فایل موزیکی که می خواهید در سایت یا وبلاگتان پخش شود را وارد کنید. توجه داشته باشید که برای مثال اگر موزیکی در کامپیوتر خود داشته باشید نمی توانید آن را برای دیگران بگذارید مگر آنکه آن را آپلود کنید.2. پس از انجام مرحله ی اول کد را در جایی که می خواهید نمایش یابد قرار دهید.نکته: اگر می خواهید موسیقی مورد نظر شما، به طور خودکار پخش نشود، در جایی که عبارت autoStart با رنگ قرمز مشخص شده است، به جای -۱، عدد ۰ را وارد کنید.اگر تمام موارد را به درستی انجام دهید در بخش کاربری سایتتان خواهید دید که این موزیک پلیر تمامی ابزار های لازم از قبیل پخش، عقب و جلو بردن آهنگ، تنظیم صدا و … دارد و در جایی کوچک و با محیط گرافیکی بی نظیر دیده خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
x-rated ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 من ماژولی ندیدم کسی سراغ داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 ماژولی برای پخش موزیک وجود نداره . من که ندیدم تا به حال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 من ماژولی ندیدم کسی سراغ داره ؟همانطور در پست قبلی هم گفتم کافیه یکی از ماژولهایی که بلوکی به سمت چپ یا راست فروشگاه اضافه می کنند را دانلود و در فروشگاهتان نصب کنید و سپس کد فوق را با توجه به توضیحاتی که داده ام در بخش پیکربندی ماژول مربوطه در تکست باکس مربوطه وارد کرده و ذخیره کنید تا موزیک در سایتتان پخش شود .من چند نوع از این ماژول ها را که قبلاً دوستان در انجمن قرار داده اند را اینجا برای دانلود راحت تر گذاشتم شما ببینید از هر کدام خوشتان آمد نصب کنید.اگر هم برایتان سخت بود و نتوانستید اطلاعات ورود به مدیریت سایتتان را برایم پیام خصوصی کنید تا من برایتان انجام دهم.یا علیfree-block.zipmodified-free-home-block.zipatsuperblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .