persian_gulf ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 دوستان کی میدونه برای طراحی قالب برای فروشگاه چه زبان هایی نیاز داره!؟خواهشمندم الکی چیزی نپرونید اگر مطمئن هستید بگید واکنش ها : طراحی و معماری دکوراسیون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 phpcsshtml jquaryflash javaajaxو..... بستگی داره شما چی بخاین طراحی کنی . 3 تای اول که حتمیه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 سلام.من عضو تازه واردم.نباید خیلی سخت گرفت.برای طراحی قالب میشه با کمی php و html شروع کرد. فقط نکته مهم خلاقیت در کار گرافیک است. فتوشاپ ضمیمه کار باشه بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 دوست عزیز بسته به نیازتون شما می تونید چندین روش مختلف رو برای طراحی وب بکار ببرید: 1. ساده ترین نوع اون که زبان html هست2. کمی پیچیده تر استفاده ی حرفه ای از javascript ، css و ... در هر زبانی هست3. زبان php4. استفاده از ajax و jquery در کارها5. استفاده از smarty در کارها6. و زمانی که یک طراح واقعی و حرفه ای بشید می تونید ابتدا در فتوشاپ قالب مورد نظر خودتون رو طراحی کنید و برای اون زبان مورد نظر خودتون اون رو تبدیل به قالب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi_tehrani ارسال شده در فروردین 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 با سلام خدمت دوستان همین قالب پرستا شاپ رو چگونه میشه تغییر داد ؟مثلا طبق سلیقه خدمون درستش کنیممیشه همین قالب رو تو یه نرم افزار مثل Adobe Dreamweaver CS5 باز کرد تغییرات دلخواه رو روش انجام داد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 خیر دوست عزیزم اچ تی ام ال که نیست با دریم ویور باز کنید :دی همونطور که گفتم برای طراحی قالب باید نحوه ی تغییر و کدنویسی tpl اسمارتی، سی اس اس و حتی کمی جاوا اسکریپت و جی کیوئری بلد باشید. البته تغییر قالب پیشفرض کاری نداره. کافیه دونه دونه عکس هاش رو اونطور که میخواین با فتوشاپ تغییر رنگ بدید و ما بقیش هم که به css مربوط میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
test55 ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 با سلام من نیاز به یک قالب اختصاصی ( مانند سایت http://2938.ir/default.aspx ) و یک ماژول جهت مشخص نمودن زمان تحویل کالا بر اساس تنظیمات admin و انتخابی برای کار بر باشه باز مثل زمان تحویل در سایت ذکر شده - درضمن کسی میدونه فروشگاه ساز این سایت چیه و آیا رایگانه یا نه ؟دوستانی که میتونن به آدرس [email protected]میل بزنند با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 دوست عزیزم سفارش خودتون رو از طریق لینک زیر برای ما ارسال کنید تا کار طراحی رو براتون انجام بدیم: http://bazaar.presta-shop.ir/presta-toolbox/29-prestashop-template-designing.html همینطور از طریق فرم تماس با ما در همون بازارچه شماره تماستون رو ارسال کنید تا در اسرع وقت باهاتون تماس گرفته بشه. بازارچه پرستا شاپ پارسی بهترین، ارزون ترین و مطمئن طرین راه برای سفارشات شما عزیزان هستش و تمامی نمونه کارها هم در اونجا موجوده.بعید میدونم برای این فروشگاه از سیستم آماده استفاده کرده باشند و فکر میکنم از پایه این فروشگاه رو طراحی کرده باشن. البته بازم مطمئن نیستم میتونید افزونه wappalyzer رو روی فایفاکس نصب کنید و مشخصات سایت و سیستم اون رو ببینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 بنده هم اگر دوست داريد در خدمتتون هستمميتونيد به امضام مراجعه كنيدWww.MatrixSoft.Ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahi ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 سلام خسته نباشید کی برام میتونه قالب طراحی کنه می خوام فروشگاه فروش فیلم و سریال بزنم قالبی می خوام که به فروشگام بخوره ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 به بخش سفارش طراحی قالب بازارچه مراجعه کنید. باهاتون تماس میگیریم: http://bazaar.presta-shop.ir/presta-toolbox/29-prestashop-template-designing.html موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 برای فارسی سازی و راست چین سازی یک قالب آماده ( به زبان های خارجی ) به غیر css به چه زبان هایی باید مسلط باشی ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 به زبان های php و یکمی هم اسمارتی که تو فایلهای tpl به درد میخوره . البته html هم که مهم تر از همه هستش و تقریبا اگه بلد باشید چون زبان پایه هستش میتونید فارسی سازی رو بهتر انجام بدید . در مجموع واسه فارسی سازی شما باید به css مسلط باشید و سایر زبان ها زیاد مهم نیستن و بلد بودنشون کار شما رو سریعتر و بهتر میکنه و واسه فارسی سازی ضروریت ندارن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali2030 ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 میشه براورد قیمت طراحی سایت تو مایه های این باشه http://2938.ir/brands.aspxنمیخوام شبیه اش باشه مثلاً میخوام روی یک قالب کار کنید تو مایه های اون دربیاد قیمت چقدر است خواهشن ایمیل بفرمائید باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sange_sabur ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 با سلام ودرود دوستان و اساتید من سفارش طراحی ندارم ولی سفارش ویرایش قالب رو دارم ممنوم میشم هر کی میتونه خواهشا پیام خصوصه بدی من می خوام قالبم بکگراندش و بلوکاش و رنگ بلوکاش شبیه این قالب باشه تا حدودی خودم انجام دادم اما نتونستم کاملش کنم و خلاصه گیر کردم یکی می خوام قالبم رو شبیه این برام در بیاره و البته اون وسط به جای محصولات پرطرفدار محصولات جدید قرار بگیره و کلا بلوک محصولات جدیدش که وسط قرار گرفته توضیحات و اندازه بلوک ها هم مثل اون باشه البته نمی دونم اون فروشگاه چطوری کار کرده که محصولات جدیدش تو بلوک سمت چپش یه محصولاتی دیگه رو نشون میده و محصولات جدیدیش تو بلوک وسط یه چیزایی دیگه رو نشون میده می خوام شبیه اون باشه ممنون میشم اگه کسی میتونه وایرایش کنه قالبم رو مثل نمونه ای که میزارم و هزینشم رو تو یپام خصوصی بهم اعلام کنه با تشکر از همگی فروشگاه خودم http://citymdb.ir/city/فروشگاه نمونه ای که می خوام شبیه اون باشه قالبشhttp://www.setishop.com/ درود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p30pool ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 با سلام من احتیاج به قالب اختصاصی ندارم ولی میخواهم این قالب شاد شاپ رو روی فروشگاه هم نصب کنم این قالب ست شده برای وورد پرس نوشته شده کسی میتونه برای من به پرستا شاپ ترجمه کنه چون قالب خیلی زیبایی و از گرافیک بالایی برخوردار لطفا هر کسی میتوه دوستانه برای من و برقییه به طور کامل ترجمه کنه به ایمیل من هم خبر بده.[email protected]http://img.freescript.ir/shadshop_theme_freescript.ir.jpgدانلود :به صورت مستقیم با حجم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 با سلام من احتیاج به قالب اختصاصی ندارم ولی میخواهم این قالب شاد شاپ رو روی فروشگاه هم نصب کنم این قالب ست شده برای وورد پرس نوشته شده کسی میتونه برای من به پرستا شاپ ترجمه کنه چون قالب خیلی زیبایی و از گرافیک بالایی برخوردار لطفا هر کسی میتوه دوستانه برای من و برقییه به طور کامل ترجمه کنه به ایمیل من هم خبر بده.[email protected] 1. فکر نکنم کسی کار به این پردردسری رو براتون مجانی انجام بده2. قالب های خیلی بهتر و حرفه ای تر از این هم هست که میشه استفاده کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbselc ارسال شده در مرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2017 من دوتا پرسش داشتم از دوستان یکی اینکه سیستم و زبان مورد استفاده در فروشگاه ساز پرستاشاپ فارسی چیست و دوم اینکه اگر قالب اختصاصی نیاز داشته باشیم شرایط به چه شکل خواهد بود بنده یک قالب تقریبا شبیه به این سایت نیاز دارم http://021021.irبا امکانات فروشگاهی کامل . باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2017 سلام زبان پرستاشاپ :php برای سفارش قالب اختصاصی باید از طریق سیستم تیکت ( https://ipresta.ir/support ) اقدام کنید تا براورد هزینه و زمان بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2017 دوست من بهتره قبل از ورود به هر حیطه ای ، کمی اطلاعات کسب کنید ، اینکه در اول راه بسم الله بریم یه قالب اختصاصی سفارش بدیم و یه سیستم فروشگاه ساز که اصلا باهاش کار نکردیم و نمیشناسیم و حتی زبان برنامه نویسیش هم نمیدونیم رو انتخاب کنیم و بخوایم باهاش کسب و کاری راه اندازی کنیم ، مسلما و قطعا در همون ابتدای راه شکست میخوریم و فقط هزینه هایی که کردیم بر باد میره با کلی پشیمانی و افسوس راه اندازی یک کسب و کار آنلاین به چیزی خیلی بیشتر از قالب شبیه فلان سایت یا بهمان سایت نیاز دارد . اینکار برنامه ریزی ، مشخص کردن اهداف ، استخدام نیروی کار و دانش کافی مدیریت را میطلبد . برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین باید مسیر زیر رو طی کنید : 1 - اهدافتون رو مشخص کنید ، اینکه چی میفروشید ، به چه افرادی و یک برنامه کوتاه مدت و یک برنامه بلند مدت برای خود بنویسید 2 - ببینید چه نیازهایی و چه امکاناتی در فروشگاه خود نیازمندید و همه را لیست کنید 3 - به دنبال فروشگاه ساز های معروف بروید و آنها را دانلود و چند هفته ای با هر کدام کار کنید به صورت تستی روی لوکال هاست . ببینید کدام یک با نیازهای شما بیشتر همخوانی دارد 4 - هزینه های طراحی و برنامه نویسی هر کدام را مجزا حساب کنید و ببینید انتخاب کدام یک به نفع شماست 5 - فروشگاه سازی که انتخاب میکنید را حداقل چند هفته باید روی آن کار کنید اطلاعات کسب کنید تا دانش شما در مورد آن به حدی برسد که بتوانید مشکلات سطحی و کوچک به وجود آمده در سایت خود را در آینده برطرف کنید ، یا اگر میخواهید این مرحله را رد کنید باید یک نفر کاربلد استخدام کنید تا کارهای سایت را برای شما انجام دهد و این هم نیازمند هزینه می باشد وقتی همه این مراحل طی شد میتوانید به دنبال هزینه کردن و قالب اختصاصی و ... باشید . بدون این مراحل بهترین قالب دنیا هم کمکتون نمیکنه و شکست حتمی خواهد بود . واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .