Master Game ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 سلامدوستان من یه مشکلی در ماژول درگاه آنلاین پارس پال و پی لاین دارم دوستان در ابتدا وقتی می خواستم به درگاه پارس پال یا پی لاین وصل بشم با ارور 500 مواجه میشدم بعد وقتی فیلد بازنویسی url رو از داخل تنظیمات کاربری فعال کردم این مشکل حل شد ولی حالا صفحه مورد نظر پیدا نمیشه و ارور 404 میده ؟ اگر میشه منو راهنمایی کنید و بگید چطوری باید این مشکل رو حل کنم ؟؟؟عکس هم در فایل ها ضمیمه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Master Game ارسال شده در تیر 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 دسترسی پوشتون درست نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Master Game ارسال شده در تیر 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 دسترسی پوشتون درست نیستخدا خیرت بده مشکلم حل شد دسترسی پوشه رو موقع نصب رو 777 گذاشتک که الان 755 کردم درست شد راستی یه سوال دیگه ؟ من دسترسی این پوشه ها رو موقع نصب دسترسی پوشه های زیر رو به777 تغییر دادم . مشکلی نداره که ؟ یا باید دوباره 755 کنمش ؟ ~/config/~/cache/~/log/~/img/~/mails/~/modules/~/themes/default/lang/~/themes/default/pdf/lang/~/themes/default/cache/~/translations/~/upload/~/download/~/sitemap.xml نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 به جز config که اصلا نباید 777 باشه بقیه در اصل درسته و باید 777 باشه ولی هاستتون به دلیل عدم سازگاری آپاچی با پرستا به این مشکل می خوره که مجبورید 755 بکنید این یکی از مشکلات شایع هاست های ناسازگار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahneshin_b_z ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 من ماژول پرداخت پارس پال نصب كردم بعد از فعالسازي درگاه - موقعي كه ميخوام پرداخت انجام بدم پيغام کد خطا: Array ميده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 سلاماین ماژول توسط این انجمن نوشته نشده و طبیعتا در اینجا پشتیبانی نمیشه . بهتره از سایت پارس پال پیگیر باشیدیا اینکه از طریق بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و رسیدگی بشهموف باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .