B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 نمیدونم از دوستان کسی ماژول نظرات نسخه 1.5 رو امتحان کرده یا نه ولی فکرک نم باگ های زیادی توش داره . برای مثال بعد از ثبت اولین نظر ، دکمه یا لینکی برای ثبت نظر جدید وجود ندارد !! ازدسوتان کسی با این مشکل روبرو شده اعلام کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 بهمن جان friendly-url رو هم غیر فعال کنی همین مشکل وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 یافتم ، ممنون سهیل جان ، مشکل از اینه که این ماژول به extra left تو صفحه محصول هم هموک میشه که از هوک خارج بشه نمیشه نظر جدید ثبت کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tnt747 ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 من این ماژول رو نصب کرده بودم چند روز اول کار می کرد ولی الان وقتی روی نظر دهید کلیک می کنم فقط لینک صفحه از http://x.ir/20-e3.html بهhttp://x.ir/20-e3.html#new_comment_form تغییر می کنه و هیچ عمل دیگری انجام نمی شه...یعنی دیگه اون صفحه باز نمی شه که کسی نظراتش رو بنویسه...مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tnt747 ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 هیچ کس دیگه ای این مشکل رو نداشته؟یا کلا هیچکی از این ماژول استفاده نمی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 احتمالا مشکل از قالبتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimiagari ارسال شده در آبان 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 سلام ، چطور می تونم بخش نظرات را در نسخه ی 1.4 مدیریت کنم ؟؟ وقتی کسی نظر یا اسپم میده ، اصلا متوجه نمیشم . اساتید لطفاً راهنمایی کنید . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 سوالتون به این بخش نامربوطه ، اینجا مال 1.5 هست . ضمن اینکه ماژول نظرات در نسخه 1.4 ماژول نظرات امکان مدیریتی نداره و خیلی سادس . بهتره پرستاشاپتون رو ارتقا بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .