aron1389 ارسال شده در دی 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2011 من فروشگاهم تا امروز کار میکرد تا اینکه امشب اومدم بزنم باید بالا یا پیغام زیر مواجه میشه و بالا نمی آد.Link to database cannot be established ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 پیام واضحه. مشکل از دیتابیس هست. یا پاک شده. یا رمزشو عوض کردید. یا فایل تنظیمات پرستاشاپ رو دستکاری کردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aron1389 ارسال شده در دی 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 سلام چک کردمنه دیتابیس پاک شده نه رمز عوض کردم فایل تنظیمات رو هم چک کردم مشکلی همه چیز درسته یه دفعه این طوری شد میخواید مشخصات رو براتون پ خ کنم یه نگاه بندازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 مشکلی نیست دوست عزیز پ.خ کنید.هیچ تغییری در دیتاببیس ندادید؟ممکنه هاستتون دچار مشکل شده باشه. یا شاید موقت باشه و رفع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 سلام من هم همین مشکل برام پیش اومده پ.خ کردم براتون لطفا یه بررسی بکنید به هیچچیز هم دست نزذم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 اگر ناگهانی این مشکل پیش میاد از سرویس دهنده هاست شماست و معمولا تا 24 ساعت به حالت اول بر میگردهموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 من هم این مشکل و دارم با اینکه تنظیمات setting.inc درسته و دیتابیس کامل ایمپورت شده بازم این مشکل رو دارم حتی ip سایت به جای db server name مینویسم بازم این مشکل هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 اگه میخواید مشخصات سایتتون رو واسم بفرستید تا چک کنم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 بارها گفتيم عزيزان اگر مشكلي از پايگاه دادتون نيست و مشخصات رو دقيق و درست وارد كرديد صد در صد مشكل از هاستون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 سلامدیگه منم از این مشکل دارم رنج میبرم ازطرف سرو که باید بگم عالیه مدتهاست باهاش کار میکنم همه نوع اسکریپت و ... ساپورته نمیدونم دلیله این مهم چیست؟؟؟؟؟Link to database cannot be established.البته این خطا موقت میباشد ولی باز چشت میخوره بهش یه حالی میشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 اگر این مشکل هر از چندگاهی مشاهده میشه به این دلیل هست که هاست شما محدود درخواست همزمان از دیتابیس داره.اگر دیتابیس شما به اسکریپت دیگه ای مشترک هست از یک دیتابیس جدا استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mashkook ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 سلام دوستان وقتتون بخیرمنم امروز با این مشکل مواجه شدم کسایی که این مشکلو داشتن خود به خود درست شده؟ یا من باید کاره خواستی انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 سلام دوستان وقتتون بخیرمنم امروز با این مشکل مواجه شدم کسایی که این مشکلو داشتن خود به خود درست شده؟ یا من باید کاره خواستی انجام بدماگه خود به خود اینجوری شده ، صبر کنید یکی دو ساعت فوقش درست میشه ، این مشکل مربوط به هاستتون هستش و خود به خود درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 منم امروز با این مشکل مواجه شدم کسایی که این مشکلو داشتن خود به خود درست شده؟ یا من باید کاره خواستی انجام بدمو اگر مثلا دو ساعت بعد ديديد درست شده و شما هيچ تغييري هم انجام نداديد مطمين باشيد و بدانيد مشكل از هاستتونه و مي تونيد به پست هاي ابتدايي اين سربرگ مراجعه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nax00 ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 دوستان خيالتون جمع كه اين مشكل از پرستا شاپ هست نه از هاست چون اين مشكل تو نسخه هاي قبلي روي هاست پيش نميومد ولي با نسخه 1.5 روي همون هاست به اين مشكل بر ميخوريم .اگه كسي تونسته اين مشكل رو رفع كنه اعلام كنه كه ما هم از دستش خلاص بشيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 سلاممشکل اگه از پرستاشاپ باشه باید همه این مشکل رو داشته باشند، نه فقط شماضمنا اینجا مربوط به مشکلات نسخه 1.4 هست ، لطفا به محل ارسال پستهاتون دقت کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 این پیغام معمولاً در هاست هایی که نسخه mysql شان باگ داره دیده میشهمثلاً در هاستهایی که به نوعی زیر مجموعه هاست آمریکایی youhosting هستند این پیغام زیاد دیده میشه برای شناخت این هاستها می توانید آی پی سرورهایشان را بررسی کنید که معمولاً در رنج های 31.170.166.1 هستند البته هر هاست دیگری می تواند این مشکل را داشته باشد اما در یک سال گذشته بیشترین موارد مشکل mysql از طرف youhosting بوده است.البته این نظر منه و شاید نظر متخصصان انجمن چیز دیگری باشه اما با تست های مکرری که در انواع هاستها و نسخه های پرستاشاپ انجام دادم می توانم به جرات بگویم با احتمال 99 درصد این مشکل از هاست است.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 درسته و این مشکل از هاسته و چند دقیقه تا چند ساعت بعد هم خود به خود درست میشه ، جای نگرانی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .