sharif854 ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 تیم پرستا استور با همکاری پرستاشاپ پارسی اقدام به تهیه ماژول جامع ارسال پیامک نموده انداین ماژول با نسخه ۱.۶ سازگار میباشدامکانات ماژول:ارسال پیامک در زمان ثبت نامارسال اس ام اس در زمان سفارش جدیدکنترل ارسال یا عدم ارسال سفارش های رایگانارسال پیامک در زمان وارد کردن کد رهگیری سفارش پستیارسال پیامک در زمان استفاده شدن بن تخفیفارسال اس ام اس در زمان به روز رسانی سفارشات در طول روند خرید تا ارسال کالا توسط مدیرقابلیت ویرایش متن پیام ها به صورت کاملن سفارشیارسال اس ام اس به صورت فلش برای شرکتهایی که این قابلیت را در وب سرویس خود فراهم اورده اندارسال پیامک به کاربران عضوی شماره موبایل خود را وارد کرده اندامکانات ویژه ارسال پیامک انبوه و تکی به شماره های دلخواهی که شما وارد میکنیدامکان اپلود فایل وب سرویس در خود ماژولو امکان انتخاب کردن وب سرویس از بین وب سرویس هایی که ممکن است شماخریداری کرده باشیدلازم به ذکر است زمانی که ماژول را بنابر ورژن سایت خود برای استفاده در پیوست دانلود کردید پلاگین خریداری شده برای هر دو ورژن یکسان استلینک خرید ماژولبرای درخواست پشتیبانی فقط از طریق سیستم تیکت پشتیبانی اقدام نمایید نکات:1. به پشتیبان هاستینگ خود تیکت بزنید و درخواست فعال سازی افزونه SoapClient و ionCube Loader آخرین نسخه را بدهید2. برای هر دامنه باید به صورت جداگانه خریداری نمایید3. تمامی سوالات و مشکلات خود را از طریق پرتال پشتیبانی مطرح نمایید با آرزوی پیشرفت فروشگاه های پرستاشاپی واکنش ها : nasserheidary، Hamid2day، arashshiler و 4 نفر دیگر 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiit ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلامیه سوالیبعد نصب این ماژول باید یه پنل پیامکی هم بگیرم و بهش متصل کنم دیگه ، درسته؟دوستانی که تجربه دارن از این 47 پنل پیامکی که داخل توضیحات ماژول آورده شده کدوم رو پینشهاد میکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 سلامیه سوالیبعد نصب این ماژول باید یه پنل پیامکی هم بگیرم و بهش متصل کنم دیگه ، درسته؟دوستانی که تجربه دارن از این 47 پنل پیامکی که داخل توضیحات ماژول آورده شده کدوم رو پینشهاد میکنن؟ سلام بله یک پنل پیامک هم باید تهیه کنید طبق تجربه کاربران پنلی که کمترین ایراد رو داشته پیام رسان بوده که بعد از خرید باید بهشون بگید url رو فعال کنن براتون موفق باشید واکنش ها : sam302، Alireza.shojaee و mehdiit 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiit ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 ماژول پیامکی پرستا رو روی سایتم نصب کردماز سامانه ی پیام رسان هم یک پنل گرفتم و به ماژول نصب شده بر روی سایت معرفیش کردمالان موقعی که از داخل سایت در قسمت ارسال دستی میخوام پیامکی ارسال کنم این پیغام میادinfomration account is wrong or service has problemباید چیکار کنم؟البته دو تا فیلد تو قسمت پیکربندی ماژول هست که من نمیدونم چی باید بنویسم1-اطلاعات اضافی که بصورت پیشفرض 0 گذاشته شده2-لینک وب سرویس که خالیهالبته قسمت بالای پیکربندی این مورد تایید شده:وب سرویس مورد استفاده شما:PayamResan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 سلام 1. برای پنل پیامک پیام رسان نیازی به وارد کردن این 2 فیلد ندارید و فقط برای یک سری از پنل های خاص اون مقدار ها هم پر میشه2. احتمالاً یه جای کار رو اشتباه کردین چون در حال حاظر بیشتر مشتریان این ماژول از پنل پیام رسان استفاده میکنن و مشکلی گزارش نشده در صورتی که نتونستید مشکل رو حل کنید ثبت تیکت کنید تا بررسی کنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2016 در پایین این ماژول امضایی با عنوان M.A.S.K آمده است؟ آیا این ماژول با نسخه 1.6.1.4 سازگار هست؟ آیا ماژول با نسخه 1.6.1.4 سازگار هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2016 با سلامدوستان بنده در قسمت "ارسال به کاربران" متن رو وارد کردم نوشته شده بود کل شماره ها 709 شماره های معتبر 690 عدد متن رو نوشتم ارسال زدم نوشته پیام ارسال شد اما پیامی ارسال نشده و همینطور توی پنل هم از حساب بنده شارژ کم نشده. ممنون میشم پیگیری کنید مشکل کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 امکان تعریف چند شماره به عنوان شماره مدیریت (جهت آگاهی از ثبت سفارش) وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 نسخه 1.6.4.2 منتشر شد.در مجموع 10 وب سرویس اضافه و ویرایش شدند (6 وب سرویس جدید و 4 اصلاح) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 سلام اگر نصب کنیم کار نکنه امکان برگشت مبلغ هست ؟nicpars هم پشتیبانی می کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi71 ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 با سلام1- آیا این ماژول امکان ارسال پیامک تبریک در تاریخ تولد مشتریانی که عضو شده اند را دارد ، با امکان تنظیم متن توسط مدیر؟2- ارسال پیام به صورت خودکار در تاریخ و زمان تایین شده.و در صورت نداشتن امکانات فوق امکان اضافه کردن در آپدیت بعدی وجود دارد؟متشکرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در مرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2016 چرا من وقتی ورژن d1.6.4.2ماژول جدید پیامک نصب میکنم صفحه ماژول هام سفید میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2016 سلامبرای صفحه سفید باید دیباگ رو روشن کنید تا خطا مشخص بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2016 سلام اگر نصب ... خیر ماژول داری پشتیبانی هست و مشکل رفع میشهبا nicpars هم سازگار هست با سلام1- آیا ... ۱. خیر . ۲. خیر بله ممکن است اضافه شوند ولی تضمینی نداشته و زمانش هم نمیشه دقیق مشخص کرد چرا من وقتی ورژن d1.6.4.2ماژول جدید پیامک نصب میکنم صفحه ماژول هام سفید میشه؟سخه ioncube loader در هاست شما قدیمی است. به هاستینگ اعلام کنید برای رفع مشکل واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در مرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2016 سلام خسته نباشید من ماژول جدید نصب کردم ولی هنوز داخل این چند ابدیت جدید که دارید میدید هنوز نتونستم 1 پیامک گروهی برای تمام مشتریام بفرستم از چند شرکت مختلفم پنل پیامک گرفتم تست کردم از شرکتsmspayam-resanو...داخل همه پنل ها هم url فعال هستsoap و ioncube loader روی هاست نصب هستنمن از نسخه1.6.0 تا 1.6.4.2 دارم امتحان میکنم ولی هیچ کدومشون پیام گروهی نمیفرستهولی هیچ فایده ای نداشت میشه راهنمایی کنید لطفا ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2016 ارسال پیام گروهی از طریق url ممکن نیست و باید از طریق webservice ارسال کنید.بنده تست کردم و مشکلی نداره. چنانچه مشکل داشتید تیکت بزنید تا براتون بررسی کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2016 نسخه 1.6.4.4 منتشر شد.در مجموع 8 وب سرویس اصلاح شده یا افزوده شد. واکنش ها : sam302 و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eershab ارسال شده در آبان 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 سلام . از سایت ایران اس ام اس پنل پشتیبانی میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2016 در صفحه خرید در بازارچه لیست تمام پنل های سازگار ذکر شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kianfar83 ارسال شده در اسفند 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2016 با سلام، آیا این ماژول قادر هست از کاربر شماره همراه را دریافت و هنگام موجود شدن کالا به کاربر پیامک ارسال کند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در اسفند 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2016 سلام . در امکانات این ماژول ذکر شده " ارسال کد رهگیری سفارش به مشتری " که با تگ هوشمند {code} مشخص شده. از چه طریق امکان وارید کردن کد رهیگیری سفارش هست که برای مشتری ارسال شود ؟ ممنون از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamada ارسال شده در فروردین 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2017 سلام وقت به خیر افزونه referralprogram که یک افزونه معرفی سایت به دوستان و دریافت تخفیف از سایته,که کاربر میتونه از طریق این افزونه سایت رو به دوستاش معرفی کنه و طبق تعرفه ی مشخص هم خودش هم دوستای دعوت شده اش از سایت تخفیف بگیرن,ولی معرفی سایت به دوستان در این افزونه فقط از طریق ایمیله,ایا امکانش هست که در این افزونه"مطابق تصویر" یه فیلد کنار فیلد ایمیل اضافه شه که کاربرا علاوه بر ایمیل,با اس ام اس بتونن سایت رو به دوستانشون معرفی کنن؟؟ تصویر پیوست شد. با تشکر و احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 با سلام، آیا این ماژول قادر هست از کاربر شماره همراه را دریافت و هنگام موجود شدن کالا به کاربر پیامک ارسال کند؟ خیر. در نسخه های بعدی افزوده می شود. سلام . در امکانات این ماژول ذکر شده " ارسال کد رهگیری سفارش به مشتری " که با تگ هوشمند {code} مشخص شده. از چه طریق امکان وارید کردن کد رهیگیری سفارش هست که برای مشتری ارسال شود ؟ ممنون از لطفتون از بخش سفارشات در مدیریت در هر سفارشی که وارد شوید امکان ویرایش کد رهگیری در بخش ارسال وجود دارد. سلام وقت به خیر افزونه referralprogram که یک افزونه معرفی سایت به دوستان و دریافت تخفیف از سایته,که کاربر میتونه از طریق این افزونه سایت رو به دوستاش معرفی کنه و طبق تعرفه ی مشخص هم خودش هم دوستای دعوت شده اش از سایت تخفیف بگیرن,ولی معرفی سایت به دوستان در این افزونه فقط از طریق ایمیله,ایا امکانش هست که در این افزونه"مطابق تصویر" یه فیلد کنار فیلد ایمیل اضافه شه که کاربرا علاوه بر ایمیل,با اس ام اس بتونن سایت رو به دوستانشون معرفی کنن؟؟ تصویر پیوست شد. با تشکر و احترام خیر. فعلا امکان پذیر نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2017 سلام یه مشکلی دارم و اینکه ماژول ارسال پیامک ، sms خوش آمد گویی به کاربر در زمان ثبت نام را ارسال نمی کند. همه چی را چک کردم ولی مشکلی ندیدم توی تنظیمات هم فعال است که ارسال کند فکر می کنید مشکل کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در مرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2017 این ماژول را ما سال قبل خریداری کردیم. و الان نسخه 1.6 هست آیا برای به روز رسانی می بایست دوباره خریداری کنیم یا به روز رسانی رایگان هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .