دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 نسخه نهایی - لینک دانلود افزوده شد [-download-]دانلود پرستاشاپ 1.5.4.1 پارسی - نهایی - 15.22 مگابایت - فروشگاه ساز 100 درصد رایگان [/-download-] [-alert-]با دانلود پرستاشاپ پارسی شما متعهد می شوید:نام این سایت را از انتهای بخش مدیریت پرستاشاپ خود (که فقط مدیر و کارمندان میبینند) حذف نکنید.استفاده تجاری و فروش از اصل نسخه بومی نداشته باشید (پرستاشاپ را به کسی نفروخته و یا به نام خود و با تغییر عنوان، تغییر فوتر و غیره آن را منتشر نکنید).توجه:در صورت حذف نام این سایت نواری آبی رنگ در انتهای بخش مدیریت نمایان شده و هشدار می دهد که حق نشر نسخه بومی شده متعلق به این سایت است.طبیعی است تعهد شما به ما اخلاقی بوده و هرگونه سو استفاده از این نسخه ممکن بوده و این سایت هیچ گونه مسئولیتی در برابر بی اخلاقی دیگران ندارد. مشاهده شده افرادی غیر حرفه ای به قصد کسب اعتبار برای خود با استفاده از نسخه بومی شده این انجمن اقدام به انتشار پرستاشاپ کرده اند. این سایت هیچ گونه مسئولیتی در برابر نسخه های منتشر شده در سایت های دیگر نداشته و هیچ گونه خدماتی به فروشگاه هایی که از این نسخه ها استفاده کنند نخواهد داد.[/-alert-] فراموش نکنیم که ... پست ترین انسان ها کسی است که برای منافع خود از دست رنج دیگران سو استفاده کندو با ارزش ترین انسان ها کسی است که از دست رنج خود به دیگران انفاق می کند با دوستیدانوش میرعلاییمهرشاد ذاکریان واکنش ها : sam302 و home1989 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 سلام[آموزش] سازگار کردن قالب با زبان پارسی - راستچین سازیضمنا لطف کنید و سوالاتتون در مورد قالب رو در پست مربوط به خودش بنویسیدبه زودی پاکسازی میشهموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 چند نکته:مشکلات نسخه نهایی که هنوز برطرف نشده است.نکته: بر اساس نرخ مالیاتی سال 1392 میزان مالیات بر ارزش افزوده 6 درصد در نظر گرفته شده است در صورتی که در نسخه 1.5.4.1 این میزان 5 درصد بوده کاربران عزیز این مقدار را به صورت دستی تغییر دهید. 1-گزینه New Product ترجمه نشده است.2-گزینه Abandoned shopping carts ترجمه نشده است.3- در قسمت محصولات زیر شاخه مقادیر فهرستی که باز میشود فکر کنم چپ چین باشه نه راستچین چون اول تعداد نمایش داده شده و بعد نقش یک نگاهی بندازید شاید من اشتباه کنم4- درقسمت کاتالوگ > تولید کنندگان > ویرایش Meta keywords ترجمه نشده5- در قسمت قوانین قیمت گذاری اشتباهی نوشته شده قوانین فیمت گذاری6- در قسمت قوانین قیمت گذاری > بازاریابی Modules list ترجمه نشده است7- در قسمت ارسال > ارسال گزینه Modules list ترجمه نشده است8- در قسمت بومی سازی> کشور ها > ویرایش Need zip/postal code ترجمه نشده به همراه قسمت توضیحات آن Zip Code format (L for a letter, N for a number and C for the ISO code). For example, NNNNN for the United States. No verification if undefined. ترجمه نشده است9- در قسمت بومی سازی > ارز> وبرایش Conversion rates are calculated from one unit of your shop's default currency. For example, if the default currency is euros and your chosen currency is dollars, type "1.20" 1€ = $1.20 ترجمه نشده است10- درقسمت بومی سازی>ترجمه ها If you choose to update an existing language pack, all of your previous customization's in the theme named "Default" will be lost. This includes Front Office expressions and default email templates. ترجمه نشده است11- در قسمت تنظیمات>جستجو در متنی که ترجمه شده است اشتباهی نام گزینه Add missing products به جای ترجمه آن قرار گرفته است.12- قسمت پارامتر های پیشرفته > کارایی 10 درصد ترجمه نشده13- در قسمت پارامترهای پیشرفته > وارد سازی CSV گزینه Force all ID's during import? و توضیحاتش ترجمه نشده14- در قسمت مدیریت Merchant Expertise اصلا ترجمه نشدهبجز موارد بالا کل بخش مدیر ترجمه شده و هیچ غلط املایی بجز یک مورد (فیمت) ندارد بخش فروشگاه:1- بخش پایین قالب هنوز گزینه هایی چون 100% secure payment processing. ، Payment upon shipment ، In-store exchange ، Money back guarantee ترجمه نشده2- در قسمت عضویت سریع در قسمت حفظ اسرار و اطلاعات مشتری متن زیر ترجمه نشده استThe personal data you provide is used to answer queries, process orders or allow access to specific information. You have the right to modify and delete all the personal information found in the "My Account" page3- زمانی که کاربر لاگین میکنه قسمتی که نام کاربر نمایش داده میشه زمانی که موس را روی نام کاربر برده میشود گزینه view MY customer account ترجمه نشده است4- در قسمت فاکتور pdf قسمتی که لیست محصولات درج شده به جای اینکه نام محصولات از راست به چپ قرار بگیره اشتباهی از چپ به راست قرار گرفته. هیچ مشکل دیگه ای در کل برنامه دیده نشده همه چیز درسته و کاملا عالی کار میکنه میشه گفت کل پروژه 99.5% ترجمه شده و تقریبا ایراد های نسخه آزمایشی کاملا برطرف شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 دوستان این نسخه ایرادی نداره اما فکر میکنم اشتباهی در جایگزینی فایل ترجمه رخ داده که البته فروشگاه ساز قابل استفاده ست و بعد یه اصلاحیه میدیم برای ترجمههنوز هم قسمت هایی هست که ترجمه و بازبینیش مونده موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DexMax ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 سلاممن این نسخه رو روی هاست و لوکال نصب کردمخیلی خوب بود و مشکلی نداشت... فقط هنوز قسمت های هست که به فارسی ترجمه نشده... لطفا پس از تکمیل ترجمه با آموزش های لازم در دسترس قرار دهید.با تشکر از تمام عزیزان واکنش ها : sahar6 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 اين نسخه اصلا توي گذاشتن پست خيلي مشكل داره. در واقع نمي شه يه محصول رو درست اضافه كرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 متاسفانه پرستاشاپ 1.5 برای کشورهای پیشرفته با سرعت اینترنت استاندارد طراحی شده و کشور ما خدا رو شکر پیشتازه در این زمینه و جوایز متعددی رو در سرعت اینترنت به خودش اختصاصی داده ، حتی میگن اسکار هم میخوان بدن به ایران در زمینه سرعت اینترنت ! چه میدونم اما بسیاری از مشکلاتی که موقع افزودن محصول ایجاد میشه دلیلش اینه اون قسمت ایجکس کار شده ، وقتی سرعت ما ذغالی هست درست و حسابی لود نمیشه اون صفحه ( در واقع ناقص لود میشه ) و موقع ذخیره کردن کلی خطا و دردسر به وجود میاره . باید ساخت و سوخت چاره ای متاسفاه نداریم ، به این میگن جبر جغرافیایی مطلق . در واقع مشکل از ماست نه از پرستاشاپ ، چون محدودیم و زیر خط استاندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 اينترنت من 3مگ پهناي باند داره. ربطي فك نكنم به سرعت داشته باشه. حداقل براي من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 اين موضوع رو توي اينترنت اكسپلور 10 امتحان كردم و مشكلي نداشت. با فايرفاكس 22 قبلا امتحان كرده بودم و مشكل داشت.با كروم هم مشكل كمتري داشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almaweb.ir ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 الان این نسخه نهایی که لینک دانلود قرار داده شده رو میتونیم واسه راه اندازی فروشگاه ساز رسمی استفاده کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 بله دوست من. میتونید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 الان این نسخه نهایی که لینک دانلود قرار داده شده رو میتونیم واسه راه اندازی فروشگاه ساز رسمی استفاده کنیم ؟ آره میتونید ولی چند تا مشکل داره باید به صورت دستی برطرف کنید1- از قسمت ماژول ها ماژل بیمه را باز کنید و متن داخل اون رو فارسی کنید تا در قالب اصلی فروشگاه بازگشت پول پرداخت امن و ... فارسی باشه 100% secure payment processing. ، Payment upon shipment ، In-store exchange ، Money back guaranteeاز آدرس زیر آخر صحفه متن ها رو میتونید کپی کنیدshop.hassas-computer.com2-ایمیل هایی که برای مشتری فرستاده میشه درست تنظیم نشده باید فایل های xml رو پیدا و خاصیت dir="rtl" رو به کل صحفه اضافه کنید3-غلط های املایی نسبتا زیادی در ترجمه صورت گرفته به صورت دستی باید برطرف کنید4-متن تائید قوانین و مقررات در زمان ثبت نام مشتری همچنان ترجمه نشده باید دستی ترجمه کنیدThe personal data you provide is used to answer queries' date=' process orders or allow access to specific information. You have the right to modify and delete all the personal information found in the "My Account" page[/size']5-بر اساس نرخ مالیاتی سال 1392 میزان مالیات بر ارزش افزوده 6 درصد در نظر گرفته شده است در صورتی که در نسخه 1.5.4.1 این میزان 5 درصد بوده کاربران عزیز این مقدار را به صورت دستی تغییر دهید6-در قسمت فاکتور pdf قسمتی که لیست محصولات درج شده به جای اینکه نام محصولات از راست به چپ قرار بگیره اشتباهی از چپ به راست قرار گرفته7-زمانی که کاربر لاگین میکنه قسمتی که نام کاربر نمایش داده میشه زمانی که موس را روی نام کاربر برده میشود گزینه view MY customer account ترجمه نشده است8- و غیره تا زمان برطرف شدن مشکلات میتونید فروشگاه را راهاندازی بعد فایل های جدید را جایگزین فایل های قدیمی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SHSM ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 با تشکر از مدیران سایتبنده فروشگاهم رو طی 15 دقیقه از نسخه 1.4 به نسخه 1.5 ارتقاء دادم و به راحتی فارسی سازی منتشر شده رو جایگزین کردم که هم قسمت مدیریت و هم بخش کاربری سایت تمامآ راست چین شدنتنها مشکلاتی که دیدم مشکل داشتن قالب بود که باید با نسخه 1.5 سازگار بشه که ایراد از من بودشو اینکه داخل بخش مدیریت برخی از موارد انگلیسی هستند که اون رو هم سعی در برطرف کردنش هستم که از پکیج اصلی پرستاشاپ فارسی استفاده میکنمواقعآ اوپن سورس بسیار زیبا و قوی هستشبنده به شخصه لذت بردمکسی توی ارتقاء از نسخه 1.4 به نسخه 1.5 مشکلی داشت اعلام کنه تا جایی که بنده بتونم کمکش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 با سلام بنده برای بروزرسانی طبق روال آموزش ها بعد از پشتیبان گیری از نسخه 1.4.9 برای ارتقا به نسخه 1.5.4 در اجرای نصب کننده با خطای زیر مواجه می شوم علت چی می تونه باشه؟البته فقط پوشه نصاب نسخه 1.4.9 وجود نداشت و از پوشه نصاب نسخه جدید استفاده می کنم. هشدار: شما دیگر نمیتوانید از این ابزار برای ارتقای فروشگاه خود استفاده کنید. اگر میخواهید به آخرین نسخه ارتقا بدهید لطفا مستندات ما را مطالعه کنید: http://docs.prestashop.com/display/PS15/Updating+PrestaShop لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 سلاممن متوجه نشدم دقیقا شما چکار کردیدطبق کدوم آموزش ارتقا دادید ؟لطفا تو تاپیک همون آموزش مشکلاتتون رو مطرح کنیدموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 قبلا برای نسخه 1.5.2 تلاش کردم که نشد و در این پست مطرح کردمhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-664-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1?pid=19294#pid19294که البته برای نسخه قبل امکان ارتقا نبود ولی الان هم ارتقا از نسخه 1.4.9 به 1.5.4 هم دچار همین ایراد هست. و فقط امکان نصب از پایه می دهد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 یه جا دیدم ترجمه نشده!تصویر واضح هست:http://upload7.ir/images/33498594860480594905.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 نسخه 1.5.5 هم اومده مثل اینکه. کی منتظر فارسی سازیش باشیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 در حال بررسی هستیم Sent from my Xperia using tapatalk 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sarani ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 الان مشکل ترجمه رفع شده یا نه؟اگه رفع نشده برم اپن کارت نصب کنم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 سلاممشکلات ترجمه رو براحتی خودتون هم میتونید برطرف کنیدموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood.jafari ارسال شده در دی 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 سلام من اولین باره که می خوام پرستاشاپ رو رو سایتم پیاده کنم. می خوام بدونم آیا این فروشگاه کامله یا بعد از پیاده سازی نیاز به ماژول های مختلف داره و آیا من که دانشی زیادی از سایت ندارم می تونم باهاش راحت کار کنم؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadrad ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلام به تیم مدیریتی عالی پرستا شاپاگر براتون ممکنه تمامی ماژول های رایگان پرستا رو روی آخرین نسخه نصب کنید و برای دانلود قرار بدید با این کار کاربران هر ماژولی که نیاز دارند رو فعال میکنند و دیگه نیاز نیست دانلود و آپلود کنندممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلاماولا که ماژولهای رایگان هیچ تضمین عملکردی ندارندثانیا سیاست ما بر اینه که ساختار کلی و اصلی دست نخورده بمونه و فقط تغییرات اجباری اعمال میشهموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad999 ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 عذر خواهي بنده رو بپذيريد براي استفاده از اين نسخه هاست لينوكس بگيرم يا ويندوز؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده