nyper ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 درود به همه.دوستان من میخوام پرستا شاپ نسخه 1.5.2 رو روی هاستی نصب کنم به نظرتون بهترین هاست کودوم میتونه باشه؟خواهشا شانسی نگین!البته قیمتش هم مناسب باشه!خودم سرور پارس رو انتخاب کردم نظر شما چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 هیچ یک از مدیران سایت هیچ پیشنهادی به شما نخواهند داد ، چون هاست ها یه روز خوب یه روز بدند و اینجور پیشنهاد ها مسئولیت میاره . البته میتونید منتظر باشین کاربرا از تجربیاتشون در کار با هاست های مختلف راهنمایی هایی رو خدمتتون به اشتراک بذارن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nyper ارسال شده در شهریور 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 کسی نیست به ما کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 دوست عزیز بصورت قطعی نمیشه گفت ولی تو سه ماه گذشته من هر سایتی رو روی نت افراز دیدم سرعتش عالی بوده و مشکلی هم نداشته . پشتیبانیش هم به سوالات زود جواب میدنولی اینجا ایرانه و هیچ چیز قطعی نیستموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 من با چند هاست کار کردم و تجربیات خودم را می گم:1- شرکت میزبان: fopen روی این هاست بسته است. من 1 ماه با اونها تماس گرفتم تا پولم رو پس گرفتم. (اگر enamad داشته باشند موظفند تا 1 هفته پول شما رو پس بدهند)2- برتینا: fopen روی سرور اصلی و داخل ایران بسته است ولی روی سرور های فرعی باز است. سرعت و پشتیبانی عالی، قیمت متوسط (220 مگ لینوکس خارجی حدود 50 تومان)3- میهن وب: قیمت بسیار عالی ( سایت خود من 2000 مگ لینوکس خارجی 54 هزار تومان) fopen باز - پشتیانی خوب - بقیه چیزها رو هنوز تست نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 دوست عزیز برای من حدود 10ماهه که فروشگاهم رو بر روی parspack.com ایجاد کردم و هیچ مشکلی بر نخوردم و راض هستم. کمی قیمتش بالا هست اما پشتیانی عالی و به موقعی داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elmm ارسال شده در آبان 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 درود به همه.دوستان من میخوام پرستا شاپ نسخه 1.5.2 رو روی هاستی نصب کنم به نظرتون بهترین هاست کودوم میتونه باشه؟خواهشا شانسی نگین!البته قیمتش هم مناسب باشه!خودم سرور پارس رو انتخاب کردم نظر شما چیه؟ من حدودا 12 تا فروشگاه اینترنتی راه انداختم روی انواع هاست ها حتی ایران سرور ولی هر کدوم یه مشکلی داشتن ولی یکی هست به اسم پارس فام من فعلا مشکلی باهاش نداشتم پاسخگویی به تیکتشون بد نیست ولی تا حالا یکبارم قطعی نداشتم که این خیلی واسم خوب بوداز نظر قیمت هم نه زیاد بالا بود نه ارزونیه بار تست کن چون تا 10 روز برگشت پول داره مهم نیست اگه نخوای اعلام می کنی هاست رو کنسل می کننادرسشم http://www.parsitm.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 دوستان بیشتر تجربی حرف میزنناگه شما فنی نگاه کنید هاست خوب هاستی هست که محدودیت های کمتری ایجاد میکنهمواردی که درخواست بدید افزایش بدن یا فعال و غیرفعال کنندهرچیزی رو روی هاست نبندن حتی ممکنه phpinfo رو ببندن و این شما حتی اجازه ندارید بدونید کانفیگ هاستی که خریدین چی هستایمیل رو نبندنو خیلی موارد دیگهدوستان سعی کنید زیاد هاست عوض نکنیدما خودمون بیشتر از یک ساله روی ایران سرور هستیم و مشکلاتی بوده صبوری کردیم تا رفعش کنند و حتی خودمون برای رفعش تحقیق کردیم Sent from my Xperia using tapatalk 4 واکنش ها : bakhshayeshi و shikotak 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepid ارسال شده در آذر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2013 هاست سازگار با پرستا چه مشخصه هایی باید داشته باشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2013 اینجا رو نیگا کنید : http://presta-shop.ir/forum/Thread-3563-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_shiraz ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 سلام دوستانمن بعد از چندین سال الان برای بروز رسان سایتم روی میهن وب هاست مشکل دارم شرکت خیلی خوب و با قابلیت اعتماد بالاست.PHP's "Safe mode" option is turned offPHP's max_execution_time setting has a high value or is disabled entirely (current value: 30 seconds)این اشکالات برای ماژول بروز رسانی به من میدههاست اعلام کرد بنا به دلایل امنیتی نمیتونه تغییری بدهو شاید موارد دیگه که من تا الان برخورد نکردمنمیدونم چیکار کنمدوستان روی کدوم هاست فروشگاه دارن و این مشکل را حداقل در ماژول بروزرسانی ندارن(و یا مشکلات دیگه که ذکر نشده) تا ما تست بزنیمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 میهن وب هاست شرکت خوبی بود اما الان دیگه ... میتونید روی لوکال هاست بروز کنید و بعد منتقل کنید به هاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 با سلام بنده هم از میهن داشتم اما بخاطر همین مسایل به هاست دیگر مهاجرت کردم.متاسفانه کارهایی که اصلا در امنیت و ... مشکلی ایجاد نمیکنه رو بسیاری از هاست ها انجام نمیدنبهتره قبل از خرید هاست در مورد تمام این مسایل با پشتیبانی صحبت کنید و مطمین بشیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bigonah_666 ارسال شده در تیر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 یعنی یکی پیدا نشد آخر سر بگه کدوم هاست خوبه؟!!!!!! و با پرستا به مشکل بر نمیخوره؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 یعنی یکی پیدا نشد آخر سر بگه کدوم هاست خوبه؟!!!!!! و با پرستا به مشکل بر نمیخوره؟!!!!سلام دوست عزیزمن دو ساله از نت افراز استفاده میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم . پشتیبانی خوبی داره و قیمت بصرفه . البته بسته به نیازتون میتونید در طول دوره پلنتون رو ارتقاء بدیدن و در صورت ارتقاء فقط هزینه مانده دوره ازتون اخذ میشه .همچنین دوستان میتوانند از کد تخفیف 11 درصدی UC657TLA این هاست استفاده کنند. واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 دوستان من اگر چندتا سایت داشته باشم که یکی یا دوتاشو پرستاشاپ باشه و بقیه وردپرس باشه و محموع بازدیدکنندگانش مثلا به روزی 1000 تا برسه مشکلی نداره هاست طلایی بگیرم و همه ی دامنه ها رو روی یک هاست بریزم؟ یعنی از سیپنل به دایرکت ادمین کوچ کنم؟ این موضوع چه ضعف ها و چه برتری هایی داره؟ لطفا در صورتی که آگاهی دارید راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 قبلا از پارس پک هاست داشتم . پشتیبانی شون خیلی عالیه اما برای هر موردی باید پول بدی یعنی تعداد کلیک پول می گیرن بازدید پول می گیرن و غیرهو طبق گفته جناب دانوش یسری امکانات روی شما بسته است مثلا نمی تونید بک آپ بگیرید خودتونالان سرور پارس دارم. چند ماهه دارم باهاشون کار می کنم. بد نبود اوایل پشتیبانی شون خیلی زمان می برد الان خیلی بهتر شده اما مشکلی هست اینه که با وجودی که تو سایت من اتفاق خاصی نیفتاده الان دیگه سرور نمی تونه ساپورت کنه. کار با بخش ادمین خیلی اعصاب خرد کن شده. مرتب دارم خطای کانکشن با سرور می گیرم. و کار پیشرفت نداره و میگن این امکانات پاسخگوی مصرف شما نیست و باید هاست پر ترافیک تهیه کنیدنمیدونم الان برم سراغ هاست پرترافیک سرور پارس یا برم یه هاست دیگه بگیرم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soltanmohammadi ارسال شده در اردیبهشت 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2018 من از پارس سرور یا pars.host استفاده میکنم سرویس پر ترافیک سرعتم خوبه میتونید تست کنید www.shakhe.com و روزی ۲ بار به صورت اتوماتیک بک اپ میگیریه توی فضای دیگر سالی ۴۶۰ میدم ۲024 رم داده بهم سرویس پر ترافیک در اصل سرور مجازی هست که بین چند نفر شیر شده و پشتیبانیشم ۲۴ ساعت جواب میده منم میخواستم برم برتینا و جای دیگه اما واقعا با پولی که میدی به درد نمیخوره اینم بگم ۴۶۰ دادم ۷ gb فضا و اصلا محدودیتی نداره همه چی ازاده ازاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrdadmh ارسال شده در اردیبهشت 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2019 هاست پرستاشاپ ایران سرور هم خیلی خوبه من دارم استفاده میکنم. اونای دیگه خیلی محدود می کنند و بابت هر موردی از من پول می گرفتن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidian ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 کلا برای سایتتو بهتره هاست حرفه ای بگیرید پرستا خودش سرعتش عالی و منابع رو نمیخوره هاست خوب بگیرید برای سئو سایتتون هم مفیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .