ramezooon ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 با سلام خدمت دوستان عزيزدر قسمت مديريت،براي پيكربندي ماژول هديه روز تولد ، زير قسمتي كه ماژول را فعال تيك ميزنيم با عبارت : "علاوه بر این، شما باید یک دستور خودکار بسازید که فراخوانی کند فایلhttp://www.farnamgostar.com/modules/birthdaypresent/cron.php هر روز" روبرو ميشويم. لطفاً هريك از دوستان ميتوانند در اين مورد راهنمايي بفرمايند. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 اولا سلام بر شما دوست پرستاشاپی من . دوما بریم سر اصل مطلب .ببینید برای اینکه پرستاشاپ تشخیص بده که کی روز تولد اعضا میباشد و یک کوپن تخفیف یا هدیه برای آنها ارسال کند باید آدرس زیر هر 24 ساعت یکبار باز بشه .حالا شما میتونید خودتون هر روز این آدرس رو تو مرورگرتون باز کنید که این کار خیلی سختیه . برای همین cron به کمک شما میاد و اتوماتیک هر روز براتون باز میکنه . حالا چطوری از کرون استفاده کنیم ؟؟؟من نمیدونم کنترل پنل سایت شما سی پنل هست یا دایرکت ادمین . من دایرکت ادمین رو توضیح میدم سی پنل هم شبیه اونهاول وارد قسمت مدیریت هاستتون میشید . اونجا بین گزینه ها میگردین و روی cron jobs کلیک میکنیدبعدش مثل تصویر زیر تنظیم کنید که از یکم تا سی و یکم هر ماه هر روز ساعت 9 این آدرس رو خودش اتوماتیک براتون باز کنه میبینید چقدر سادست تشکر لازم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در دی 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 با سلام خدمت استاد بزرگوار و عزيز پرستا شاپاز اينكه بيدريغ ما را از راهنمائي هاي ارزشمندتان بهره مند ميفرمائيد سپاس بي پايان دارم. اميدوارم موفقيت روزافزون قرين ايامتان باشد. كنترل پنل سايت من سي پنل هست. فقط يك گزينه بالاي همه تنظيمات بود به نام common setting كه من نميدونستم روي چي تنظيمش كنم و خالي گذاشتم.به نظر جنابعالي لازمه اونو روي روز يا وقت ديگري تنظيم كنم . سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 بهترین کار تو سی پنل اینه که همه گزینه های پایینی رو بهشون دست نزنید و COMMON SETTING رو روی ONCE A DAY بزارید. به همین راحتی هر روز یکبار اجرا میکنه واستون . البته اگه خودتون تنظیمات رو انجام داده اید مشکلی نیست . میتونید بزارید همون جوری بمونه .اینم یه آموزش کرون جاب برای شما و دوستان علاقه مند :http://www.mahanhost.com/members/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=5 قربون همه پرستاشاپی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در دی 24، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 استاد عزيزبسيار سودمند بود. مخصوصاً كه طرق مختلف را بطور خلاقانه آموزش داديد. ممنون و سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 سلام من ماژول هدیه روز تولد را نصب و کران جاب رو هم در سی پنل برای روزانه یک نوبت فعال کرده ام و هر روز یک ایمیل ارسال میکنه ولی هیچ تخفیف یا هدیه ای رو اعلام نمیکنه برای کاربر تاریخ تولد کاربر باید بصورت چی باشه میلادی یا شمسی ؟ آیا ممکنه بخاط نوع تاریخ باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 دو حالت بيشتر نداره 1 : پيكربندي و تنضيمات شما كه براي اين ماژول اعمال كرديد شايد درست نيست2 : تاريخ نسخه بومي به دليل بومي سازي شده و هجري شده باعث ايجاد تداخل با هسته اصلي پرستا كه ميلادي هست مي كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در آذر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2012 سپاس شروین عزیز تنظیمات کران جابز که در سی پنل درسته و هر روز هم یک ایمیل ارسال میکنه در ماژول هم برای نمونه ارسال رایگان رو فعال کردم برای هدیه تولدتاریخ تولد خودم رو هم تغییر دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتادهم در 1.3.1 و هم در 1.4.6.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 پس ميتونه از متن ايميلش باشه چك كنيد ببينيد متن ايميل خالي نيست!ميل ها توي پوشه mail خود ماژول يا پوشه mail موجود در ريشه هاست زير پوشه fa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 سلامپوشه میل تو خود ماژول نیست ولی آدرس دومی رو با جزئیات بگین مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 ريشه جايي كه نصب كرديد و پوشه mail و محتويات پوشه fa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلام این ماژول کجاست خیلی دنبالشم ممنون میشم راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 این ماژول در نسخه های جدید پرستا حذف شده و موجود نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در شهریور 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 با سلام.راهی هستش که از تاریخ تولد مشتری با خبر بشیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در شهریور 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2016 کسی نظری نداره؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2016 خب مشتری هنگام ثبت نام اگه تاریخ تولدشو وارد کنه ، شما تو بخش مدیریت میتونید اونو ببینید ، اگه وارد نکنه که هیچ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .