mafrandniya ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 با عرض سلام و تشکر از همه بر و بچه های پرستایی !میدونم که سوالاتم ممکنه احمقانه باشه اما راه دیگه ای نداشتم. من یه وب سایت که از پرستا شاپ استفاده کرده رو دیدم ، و به شدت توجه منو جلب کرده ، اما متاسفانه من تخصصم چیز دیگه اس ، و توی طراحی وب مهارتی ندارم ، در هر صورت ، بیشتر سوالاتم رو در قالب یک عکس مطرح میکنم و اگر کسی به صورت عمومی یا خصوصی بهم جواب بده واقعا ازش ممنون میشم : http://unforgiven-ll.persiangig.com/presta/q.jpg سوالات من : 1-چطور میتونم یک لوگوی تمام صفحه مثل این (شماره 1) داشته باشم2-چطور میتونم منوی برند هام رو از ظاهر یکنواختش به یه حالت جذاب تر مثل این تغییر بدم3-چطور میتونم یه گزینه برای دسته بندی گرافیکی برند هام در وسط صفحه اصلی ایجاد کنم4-چطور میتونم کل اطلاعات تماسم رو در یک باکس مثل این داخل صفحه اصلی اضافه کنم5-چطور میتونم آیدی یاهو برای ارتباط آنلاین توی صفحه اصلی اضافه کنم ممنون و متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 قالب جالبیه و تقریباً یک کپی از قالب سایت معروف دیجی کالاست. جواب سؤاال 1 و 2 فقط با استفاده از قالب حل میشه. نوع طراحی این قالب این قابلیت رو ایجاد کرده.جواب سؤال 3 و 4 با استفاده از یک ماژول هست. که من براتون جستجو میکنم اگر به چیزی برخورد کردم معرفی میکنم.جواب سؤال 5 شما هم یک ماژول هست که در داخل انجمن معرفی شده کافی است جستجو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mafrandniya ارسال شده در دی 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 سلام ، ممنون از راهنماییتون ، مورد 3 واقعا برام حیاتیه ، چون همون طور که میبینید کار واقعا شیکیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 همه اینا با یکم کد نویسی و یه ماژول ساده حل میشه .برای حل مشکل لوگو که دوست دارین تمام صفحه باشه باید دو فایل رو ویرایش کنید . header.tpl و global.cssتو header.tplخط زیر را پیدا کنید : %7B$img_ps_dir%7Dlogo.jpg?%7B$img_update_time%7D و با این کد جایگزینش کنید :%7B$img_ps_dir%7Dlogo.jpgبعدش تو فایل global.css اولاش بگردید و header رو پیدا کنید و سایزش رو تغییر بدیدبقیه موارد هم یکم تخصصی هستش و نیاز به کد نویسی و طراحی داره که در صورت نیاز میتونم براتون طراحی کنم.در ضمن این فروشگاه از پرستاشاپ استفاده نکرده بلکه این فروشگاه ساز سبد خرید میباشد دوست من . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 منم مي خواستم بگم كه عزيز قبلي گفتاين سايت پرستاشاپي نيست بلكه سيستم سبد خريد هست كه خود هسته اين فروشگاه ساز هاي ايراني يه جور كپي از همين سيستم هاي پرقدرت خارجي است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .