sharif854 ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 ورژن 2.5 منتشر شداطلاعات:این ماژول برای آپدیت مقدار زیادی محصول به صورت یکجا در فایل اکسل xlsx اسفتاده میشود.فیلدهایی که میتوانید از طریق این ماژول آپدیت کنید به شرح زیر است :- نام محصول- قیمت محصول و قیمت ترکیبات محصول- مقدار محصول و مقدار هر یک از ترکیبات محصول- وزن- طول- عرض- ارتفاع- وضعیت فعال/ غیر فعال بودن محصولات- وضعیت فعال/غیر فعال بودن حالت کاتالوگی محصولات- نمایش/عدم نمایش قیمت محصولات در قسمت کاربری- فعال/غیر فعال بودن حالت سفارش محصولات- نام متای مصول- توضیحات متای محصول- لینک بهینه محصول- کد مرجع محصول- مجازی بودن محصول- ترکیب پیشفرضمواردیکه با رنگ قرمز مشخص شده اند از مهمترین امکانات و پرکاربردی ترین امکاناتمخصوصا برای فروشگاههای دیجیتال و فروشگاههایی که تعداد و قیمت ترکیبات درحال نوسان است به شمار می آید.نکات:همانطورکه در بالا گفته شده است این ماژول به طور کامل از قیمت ترکیبات محصولات وتعداد آن ها و همچنین اینکه تعیین شود کدام ترکیب به صورت پیشفرض در نظرگرفته شود پشتیبانی می کند.این ماژول به طور کامل زبان فارسی را پشتیبانی می کند.راهنمای کاملی در زمان استفاده از ماژول که باعث جلوگیری خطاهای مختلف میشود همراه آن وجود دارددموی تصویری:مرحله 1در این مرحله شما باید فیلدهایی که نیاز دارید تا به روز رسانی کنید را انتخاب نماییدمرحله 2در این قسمت شما باید محصولات مربوط به شاخه یا تولد کننده یا ترکیب این دو را انتخاب کنیدمرحله 3در این مرحله شما باید فایل را دانلود کنید دفت بفرمایید که نکاتی در اینبخش ذکر شده که برای کارکرد صحیح ماژول باید آن ها رارعایت کنیدمرحله 4فایلی که ادیت کردید رو بدون تغییر نام فایل از این قسمت اپلود بفرماییدمرحله 5دکمه به روز رسانی رو بزنید سپس تغییرات اعمال میشودنکاتی جهت استفاده بهترشما میتوانید ردیف هایی که نمیخواهید آپدیت شوند و تغییری نداده اید را به طور کامل از اکسل حذف کنیدذکر این نکته هائز اهمیت است که باید خود محصول و کل ترکیبات محصول را پاک کنید تا خللی ایجاد نشود.لینک خرید در بازارچه :http://bazaar.presta-shop.ir/home/190-update-product-module.html واکنش ها : hojjat6204 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 درودخسته نباشید میگم بابت این کار.واقعا یکی از کمبودها و نقص بزرگ پرستا رو حل کردیدفقط یک سوال هست:نحوه آپدیتش به چه صورته؟چون عکس ها واضح نبود و اگر دقت کرده باشید توی اپن کارت از همون قسمت محصولات میشه تمام اینکارها رو انجام داداینم از همون قسمت محصولات مشخصات رو تغییر میدن؟با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 خیریک خروجی به صورت فایل اکسل دریافت میکنید و تغییرات میدین و دوباره آپلود میکنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 میشه یک آموزش قرار بدید؟چون من میخوام استفاده بکنم ولی اصلا با این چیزی ک گفتید آشنایی ندارمممکنه در آینده ماژولی مثل اپن کارت طراحی بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 من با ماژول اپن کارت آشنایی ندارمماژول هایی که توی بازارچه فروخته میشه همه تولید ایرانی هستن و اگر هدف به روز کردن ویژگی های مهم هست کارتون رو به راحتی و بدون مشکلی راه میندازه Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 با سلامیک فایل جز فایل راهنما پیوست شده که نمونه فایل اکسل خروجی مازول هست با فارسی نیز مشکلی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در فروردین 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2014 سلاممن دو تا سوال دارم كه ترجيح ميدهم قبل از خريد ماژول جواب انها را بدونم1- تفاوت اين ماژول با وارد سازي از طريق csv خود پرستا چيه؟ ايا از طريق csv خود پرستا نميتوانم محصولات را به روز كنيم؟2- ايا ثبت اوليه محصولات هم از طريق ماژول امكان پذير است؟3- ايا امكان اضافه كردن ويژگي هاي بيشتر براي هر محصول وجود دارد؟ فكر كنم اين موارد زير توي ماژول وجود دارد درسته؟1-امكانساخت فايل هاي مجزا بر اساس دسته بندي هاي سايت. مثلا بتوانم يك فايل از دسته لپتاپ هاي سوني ايجاد كنم و بصورت يكجا تغييرات را اعمال كنم.2- ماژول زبان فارسي را پشتيباني ميكند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2014 در رابطه با سوالتونوارد سازی csv اگر میتونید در زمانی که کالا ها به شدت زیاد هست و همه چی درهم ریخته است ادیت کنید نیازی به این ماژول نیست چون این ماژول یکی از مزیتاش فیلد های منظم هست2. در این نسخه خیر شاید در آینده بهش اضافه بشه در صورت امکان4.خیر برای ویژگی ها نیز تعبیه نشده بیشتر تنظیمات اولیه خود محصول هست یعنی تنظیمات پایه آن در مورد دو سوال اخرتون بله هر دو وجود داره واکنش ها : general2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almas12 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 با سلام من این ماژول روخریداری کردم محبت کنید بفرمایید ازکجا دقیقاً باید دانلود کنم واسه نصبش.سریال فعال سازی برای من ارسال شده است.با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلاماز بخش کاربری خودتون در بازارچه، روی سفارش کلیک کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almas12 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سلاماز بخش کاربری خودتون در بازارچه، روی سفارش کلیک کنید موفق باشیدبا سلام وخسته نباشیدعالیجناب بنده الان 10 روزهست که بدنبال دریافت این ماژول هستم ومتاسفانه هیچ پاسخگویی مناسبی ازپرستا شاپ ،تیم پشتیبانی ونهایتاًمدیریت ندیده ام.از بخش کاربری خودم در بازارچه، روی سفارش کلیک می کنم اما لینک دانلود برای من فعال نمی باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 زمانی که روی جزییات سفارش (تاریخچه سفارشات) کلیک میکنید سفارشاتتون رو نشون میده. سپس روی سفارشتون کلیک کنید و بعد انقال داده میشید به جزییاتش. اونجا میبینید که لینک داره و با کلیک روی لینک میتونید دانلود کنید ماژولتون رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almas12 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 زمانی که روی جزییات سفارش (تاریخچه سفارشات) کلیک میکنید سفارشاتتون رو نشون میده. سپس روی سفارشتون کلیک کنید و بعد انقال داده میشید به جزییاتش. اونجا میبینید که لینک داره و با کلیک روی لینک میتونید دانلود کنید ماژولتون روبا سلام دوست عزیز حامل بدون نیاز به حملروش پرداخت parsian payment نسخه PDF فاکتور خود را دانلود کنیدجز این هیچ چیز دیگه ای برای من نمی آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcsepehr ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 منم تازه این ماژول رو خریداری کردم برنامه نصب شده سریال هم گرفتم اما متاسفانه بعد از ذخیره سریال چیزی تغییر نمیکنه و بازم سریال میخواد....الان چند روزه منتظر راه اندازیش هستم .مدیریت هم خیلی دیر جواب میده..!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 برای پشتیبانی سریع با شماره های بازارچه تماس بگیرید و یا همراه تیکت اطلاعات مدیریت و هاست را ارسال نمایید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
x_blade ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 با سلام و خسته نباشيد خدمت شمامي خواستم بدونم اين ماژول تمام تركيبات يك محصول هم پشتيباني مي كنه يا نه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 با سلام مقدار و قیمت کلیه ترکیبات رو پشتیبانی میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 با سلام همکار عزیز تو عکسهای ارائه شده چیزی از ترکیبات من ندیدم اگه مقدور عکس آپدیت ترکیباتم بگذارین چون تا اونجایی که من می دونم با اکسل نمیشه ترکیبات محصول رو اپدیت کرد البته منظورم از تریکبات رنگ و گارانتی و ... این چیز هاست شاید منظور شما چیز دیگری باشد لطفا واظح تر بیان نمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 سلام و خسته نباشید به تیم مدیریتماژول آپدیت قیمت رو خریداری و نصب کردمفقط آموزش استفاده هم بذارید تا بتونیم استفاده کنیمبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 با سلاممرحله اول ستونهایی که میخواید تغییرات بدید رو انتخاب کنید به مرحله بعد بریدمرحله دوم دسته بندی یا تولید کننده خاصی که میخواید محصولات در اون شاخه آپدیت بشه رو تعیین کنیدمرحله 3 دانلود کنید بهتره با google chrome باشه و حتما اگر سایت در قسمت کاربری شما به صورت www هست در بخش ادمین نیز با www وارد شوید و برعکسفایل رو با اکسل باز کرده ادیت کنید و ذخیره کنید دقت کنید که اسم فایل رو تغییر ندیدمرحله بعد اپدیت در دیتابیس هست که باید فایل رو اپلود کرده و سپس دکمه ذخیره رو بزنیدموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 با سلاممرحله اول ستونهایی که میخواید تغییرات بدید رو انتخاب کنید به مرحله بعد بریدمرحله دوم دسته بندی یا تولید کننده خاصی که میخواید محصولات در اون شاخه آپدیت بشه رو تعیین کنیدمرحله 3 دانلود کنید بهتره با google chrome باشه و حتما اگر سایت در قسمت کاربری شما به صورت www هست در بخش ادمین نیز با www وارد شوید و برعکسفایل رو با اکسل باز کرده ادیت کنید و ذخیره کنید دقت کنید که اسم فایل رو تغییر ندیدمرحله بعد اپدیت در دیتابیس هست که باید فایل رو اپلود کرده و سپس دکمه ذخیره رو بزنیدموفق باشیدممنون عزیز.من کلا متوجه نشدم عکس قسمت پیکر بندی ماژول رو میذارم تا ببینید هیچکدوم از فرمایشات شما نیست اونجا کلا یکم در سطح پایینتر توضیح بدید تا متوجه بشیمهیچگونه دستور یا تغییری تو این قسمت نمیشه انجام داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلامدوست عزیز این ماژولی که شما استفاده میکنید چه ربطی به این تاپیک داره ؟به زودی تاپیک پاکسازی خواهد شد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 سلامدوست عزیز این ماژولی که شما استفاده میکنید چه ربطی به این تاپیک داره ؟به زودی تاپیک پاکسازی خواهد شد موفق باشید آقا رامتین من بر اساس تاپیک سوال پرسیدملطفا لینکی که مربوط به ماژول مورد نظر در پست اول درج شده باز کنید مشاهده میکنید که سوال من در همین زمینه هستو من این ماژول رو خریداری کردم و در کار کردن باهاش مشکل دارماگر آموزشی نداره یا راهنمایی صورت نمیگیره پس ذکر بفرمایید تا ما هم اسپم نکنیمتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lovebird ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 من ماژول پیشرفته بهروزرسانی محصولات رو خریداریکردم. بعد نصب وقتی وارد پیکربندیمیشم تا ازش استفاده کنم،تا مرحله 3 پیش میره اماتوی مرحله دانلود کارنمیکنه. هرچی دکمه دانلودرو میزنم فایل خروجی روواسم دانلود نمیکنه.مشکل چیه؟ چکار باید بکنم؟لطفا راهنماییم کنید.با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 سلامدوست عزیز این ماژولی که شما استفاده میکنید چه ربطی به این تاپیک داره ؟به زودی تاپیک پاکسازی خواهد شد موفق باشید آقا رامتین من بر اساس تاپیک سوال پرسیدملطفا لینکی که مربوط به ماژول مورد نظر در پست اول درج شده باز کنید مشاهده میکنید که سوال من در همین زمینه هستو من این ماژول رو خریداری کردم و در کار کردن باهاش مشکل دارماگر آموزشی نداره یا راهنمایی صورت نمیگیره پس ذکر بفرمایید تا ما هم اسپم نکنیمتشکر پیکربندی این ماژول با چیزی که شما عکس گذاشتین فرق داره. فوتر هم توضیحاتی داره که نشون میده ماژولی که استفاده میکنید مربوط به یک سایت خارجی است و رایگان استاین یعنی شما ماژول را نصب کرده و وارد پیکربندی یک ماژول دیگه شدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : ramtin2025 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده