ratarata ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 سلام دوستان من چگونه میتونم فروشگاه خودمو موقتا غیر فعال کنم مثل اینwww.rontgen.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 تنظیمات / تعمیرات ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 این پرسش رو من به گونه ی دیگه ای مطرح می کنم اگر برای نمونه نیاز باشه در روزهای نوروز مشتریان نتونند خریدی انجام بدن و براشون پیامی نشون داده بشه که کالاها پس از 15 فروردین ارسال می شود راهی وجود داره؟ با روش تعمیرات یک پیام روی سایت نشون داه می شه و کسی نمی تونه به جاهای گوناگون سایت سر بزنه. آیا اگر سایت برای 10 روز توی این حالت (تعمیرات) باشه باعث نمی شه از نظر سئو و موتورهای جستجو مشکل به وجود بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 تنظیمات / محصولاتدر این صفحه حالت نمایشگاهی یا کاتالوگ رو فعال کنید واکنش ها : mousanajafi، nasimparsi و ramtin2025 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2016 سلام علاوه بر توضیحات دوست خوبم بهمن میتونید از قسمت ماژول ها -> ماژول ها به پیکربندی ماژول بلوک بنر برید و عکسی رو جهت این کار قرار دهید تا در بالاترین نسخه سایت نمایش داده بشه (البته این موضوع به قالبی که استفاده میکنید هم داره) موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 و nasimparsi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .