meshop ارسال شده در تیر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 سلامنسخه 1.6 رو چندی پس از انتشار و stable سازی از سایت اصلی دانلود و نصب و تست کردم.متاسفانه اصلا جالب نیست.بر خلاف تعاریفی که از فارسی سازی اون در سایتهای مختلف و حتی سایت رسمی میشه،اصلا فارسی سازی خوبی نشده.این ها همه نظرات شخصی من هست که مینویسم.1-فارسی سازی بسیار ناقص است.از قسمت ترجمه ها چند ساعت وقت گذاشتم و قسمتهای مختلف رو فارسی کردم و هنوز کلی قسمت اون فارسی نشده.حتی قسمتهای ساده و دم دست اون مثل: short description و توضیحات کالا رو نیز فارسی نکردند.2-ماژولهای اون بصورت مستقیم و پس از نصب قابل استفاده نیستند و حتما باید از کلید بروزرسانی یک ماژول استفاده بشه تا بشه اون ماژول رو ویرایش یا پیکره بندی و استفاده کرد3-قسمت حاملهای اون قابل ویرایش نیست و حتی میشه گفت باگ داره و اگر منطقه جدید اضافه کرده و تنظیمات کامل انجام بدید این قسمت بهم میریزه و نمیشه تیک مخصوص همون حامل رو فعال کرد در حالی که 1.5 مشکلی از این بابت نداره.4-پس راست چین کردن در قسمت مدیریت کلا منو بهم میریزه و خیلی از قسمتهای صفحه مدیریت و منوهای اون ناخوانا میشه و زیر منوهای دیگه قرار میگیره.5-برای قیمت گذاری کالا باید تنظیمات خاص در قسمت عمده و خرده فروشی کرد وگرنه قیمت اشتباه و مضربی از اونها نشون داده میشه و به راحتی 1.5 نیست. 6-معایب بسیار زیاد دیگه ای داره که اگر خواستید مینویسم بطوری که من فعلا بیخیال شدم تا نسخه بهینه شده ارائه بشهالبته من هم زبان فارسی و انگلیسی اون رو دوزبانه نصب کردم ماژولی بنام بروز رسانی در مدیریت وجود داره که یک منو در مدیریت اضافه میکنه که با یک کلیک فروشگاه شما رو به آخرین نسخه بروز میکنه و این خوبه قالب پیش فرض اون ستون سمت راست نداره در حالی که چندین ماژول مثل نمایش شاخه ها و بلوکها برای این قسمته و حتی اگر فعال باشند نمایش داده نمیشه.کلا با بلوکهای راست و چپ مشکل داره. قسمت تبلیغات اون بهینه شده مثلا میشه در بنر بالا یک قسمت اسلاید و دو قسمت ثابت در سمت راست اون داشت و این خوبه یک نوار به بالای صفحه اضافه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 از سایت اصلی نباید دانلود میکردین ، باید از همین انجمن دانلود میکردین . در ضمن 90 درصد این مواردی که نوشتین ، بسیار عذر میخوام ، شاید و شاید و بازم معذرت ، از عدم اطلاعات کافی و سلیقه ای هستش . من چند روزه استفاده میکنم و هیچ کدوم از مشکلاتی که ذکر کردین رو مشاهده نکردم البته میگم نسخه فارسی منتشر شده در این انجمن منظورم هست . در بحث ترجمه برخی عبارات جا موندن که اهمیتی ندارن و رفع میشن . چون ترجمه چند عبارت ربطی به عملکرد و کارایی یک فروشگاه ساز نداره . در کل بیشتر کاربران تا یاد بگیرن چی به چیه بسیاری از قابلیت های جدید رو باگ تشخیص خواهند داد . همانگونه که افرادی که برای ا ولین بار نسخه 1.5 رو تجربه کردن همین نظرات رو داشتند . البته اینکه باگ هایی هم داره انکار نمیشه و نمیتونه باگ نداشته باشه و تازه وارد نسخه 1.6 شدیم و به مرور رفع خواهند شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gozalco ارسال شده در تیر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2014 سلامخسته نباشیدآیا ماژول های 1.5 در این نسخه کار خواهند کرد؟مثلا بانک ملتو یا آیا میتوان فروشگاه 1.5 را به 1.6 ارتقا داد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در تیر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2014 بالاخره ابتدای معرفی نسخه استیبل 1.6هستبی ایراد که نمیشه ولی همیشه شاهد زحمات زیاد دوستان پرستاشاپ فارسی بوده ام!مطمئنا اونا تمام تلاششون را انجام خواهند داد برای بهتر شدن دوستان یه سوال:دمو فارسی پس کو!؟حالا که منتشر شده دیگه ایرادی نداره دمو ببینیم:دی(دموی نسخه اصلی را که دیدم خیلی عالی بود!) و سوال دوم و سوم-خخخخ:2)به نظرتون همین الان از 1.5 به 1.6کوچ کنیم!؟اونقدر ارزشش را داره!؟بعد در آپدیت به نسخه های بالاتر مشکل نداشته باشه!؟ 3)آموزش ارتقا!از همون ارتقای داخل پنل فروشگاه استفاده کنیم یا!؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2014 برای دمو: http://presta-shop.ir/forum/Thread-4868-%D8%AF%D9%85%D9%88%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-6-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C?pid=31005#pid31005 برای ارتقا به 1.6 کمی دست نگه دارید الان قالب های 1.5 با 1.6 سازگار نیستند و مشکلاتی دارند. پرستاشاپ در حال رفع مشکلات هست. به زودی نسخه جدیدتری منتشر می شود.اگر قصد استفاده از بخش مدیریتی ریسپانسیو دارید و قالب بخش کاربری هم ریسپانسیو هست. توصیه میشه به فکر ارتقا باشید در غیر این صورت خیلی تفاوتی نیست. برای ارتقا به نسخه انجمن باید از کانال دایرکتوری در ماژول ارتقا با یک کلیک استفاده کنید و پرستاشاپ این انجمن را در پوشه مورد نظر آپلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در تیر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2014 من نسخه 1.6.05 رو براي دانلود توي تاپيكش نديدم. لينك رو درست قرار داديد؟لينك بالا كه نوشته منتشر شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در تیر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2014 برای دمو: http://presta-shop.ir/forum/Thread-4868-%D8%AF%D9%85%D9%88%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-6-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C?pid=31005#pid31005 برای ارتقا به 1.6 کمی دست نگه دارید الان قالب های 1.5 با 1.6 سازگار نیستند و مشکلاتی دارند. پرستاشاپ در حال رفع مشکلات هست. به زودی نسخه جدیدتری منتشر می شود.اگر قصد استفاده از بخش مدیریتی ریسپانسیو دارید و قالب بخش کاربری هم ریسپانسیو هست. توصیه میشه به فکر ارتقا باشید در غیر این صورت خیلی تفاوتی نیست. برای ارتقا به نسخه انجمن باید از کانال دایرکتوری در ماژول ارتقا با یک کلیک استفاده کنید و پرستاشاپ این انجمن را در پوشه مورد نظر آپلود کنید و از حالت فشرده خارج کنیدبا سلام و تبریک سال نو، لطفا در مورد ارتقاء نسخه 1.4.6.2 به 1.6 اظهار نظر فرمایید و روش ارتقاء را آموزش دهید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 الان وقت مناسبی برای ارتقا به نسخه 1.6 نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 سلام دوستان من میخوام یه فایل پی دی اف رو برای فروش قرار بدم ، باید کدوم نسخه رو بگیرم و چه مواردی نیاز هست؟ همین نسخه 1.6 خوبه مشکلی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 سخه 1.5.6.2 فعلا توصیه میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 سلام من دارم میدم یه قالب برام طراحی کنن... الان میبینم نسخه ی 1.6 هم به صورت پایدار اومده.... از اونجایی که اعلام کردید از این به بعد تمرکزتون رو این نسخه هست که منطقی هم هست.... چی کار کنم به نظرتون ؟ نظرتون چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 کمی بیشتر صبر کنید. استفاده از انتشار اول خیلی توصیه نمیشه. پیشنهاد میکنم تا ارائه انتشار بعدی صبر کنید سپس سفارش طراحی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahram.ashrafi ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 سلاممن نسخه 1.6 فارسی رو نصب کردم و کلی هم css اش رو تغییرات دادم و ترجمشو کار کردم ولی الان که خواستم یه شاخه جدید درست کنم درست نمیشه و بدون هیچ ارروری به صفحه قبلی بر میگرده چی کار کنم. اینجا هم یه چیزایی گفتن میشه راهنمایی بکنید؟http://forge.prestashop.com/browse/PSCSX-1156 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 راه حلی که دادن اینه که دوباره فایل zip پرستا رو دانلود کنید و فایل هاش رو جایگزین فایل های قبلی در هاستتون کنید. مشکل اون هایی که در لینک بالا آدرسش رو داده بودید با جایگزینی فایل ها حل شده بود. احتمالا مشکل از دانلود ناقص یا نصب بد بوده. دوباره دانلود کنید و فایل ها رو جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahram.ashrafi ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 ممنون به خاطر پاسخ سریعتوناگه اینکارو بکنم همه ی کارهایی که کردم از بین میره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 شما همه فایل ها بجز پوشه های modules,themes,download,upload و فایل های داخل اونها رو کپی کنید برای سایتتون مشکلی پیش نمیاد. البته بازم میگم بک آپ تهیه کنید حتما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahram.ashrafi ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 سلاممشکل حل شد. بگم دیگران هم استفاده کنن.پرستا شاپ انگلیسی رو دانلود کنید و زیپشو باز کنید و هر چی فایل و فولدر درون فولدر ادمین رو بزنید به روی فایل ها و فولدر های درون ادمین پرستا شاپ فارسی تون.ممنون به خاطر راهنماییتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در تیر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 کمی بیشتر صبر کنید. استفاده از انتشار اول خیلی توصیه نمیشه. پیشنهاد میکنم تا ارائه انتشار بعدی صبر کنید سپس سفارش طراحی بدیدمنظورتون رو متوجه نمیشم... مگه این نسخه 1.6 نسخه ی پایدار نیست ؟اگر پایداره که نباید مشکلی واسه طراحی قالب و ماژول ها پیش بیاد چون نسخه ی بعدی هم با همین هسته ارائه میشه و اصولا نباید چیزی رو بهم بریزه ...درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 کسی نیست جواب بده ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 نسخه نسخه پایداره اما انتشار اولشه و معمولا انتشار اول برای راه اندازی فروشگاه توصیه نمیشه زیاد. یسری باگ هایی ممکه در انتشار اول وجود داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 نسخه نسخه پایداره اما انتشار اولشه و معمولا انتشار اول برای راه اندازی فروشگاه توصیه نمیشه زیاد. یسری باگ هایی ممکه در انتشار اول وجود داشته باشهدر سیستم پرستا با اومدن آپدیت جدید این باگ ها درست نمیشن ؟؟بدون بهم ریختن نمای سایت و مازول ها ؟ منظورتون از باگ امنیتی هست ؟ در کل به این سوال من جواب بدید .. با نسخه ی فعلی امکان طراحی وجود داره که در نسخه ها و آپدیت های بعدی دچار مکشل نشه ...؟ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 چرا دوست من با اومدن آپدیت جدید این مشلات رفع میشه. واسه همین گفتم انتشار اول رو نصب نکنید. در انتشار بعدی (که احتمالا اسمش 1.6.0.6 خواهد بود) این مشکلات رفع میشهبنده که نگفتم باگ امنیتی. پرستا تا الان هیچ باگ امنیتی نداشته مگر ماژول های نامعتبری که روی سایت نصب میکنیدبله میتونید با نسخه قبلی کار کنید و براش تم طراحی کنید ولی من پیشنهاد میکنم تا انتشار بعدی صبر کنید تا مشکلاتی که در نسخه اول وجود داره رفع بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 چرا دوست من با اومدن آپدیت جدید این مشلات رفع میشه. واسه همین گفتم انتشار اول رو نصب نکنید. در انتشار بعدی (که احتمالا اسمش 1.6.0.6 خواهد بود) این مشکلات رفع میشهبنده که نگفتم باگ امنیتی. پرستا تا الان هیچ باگ امنیتی نداشته مگر ماژول های نامعتبری که روی سایت نصب میکنیدبله میتونید با نسخه قبلی کار کنید و براش تم طراحی کنید ولی من پیشنهاد میکنم تا انتشار بعدی صبر کنید تا مشکلاتی که در نسخه اول وجود داره رفع بشهخیالم راحت شد...پس بگم با نسخه ی 1.6 طراحی کنن و بعد منتظر بمون تا نسخه ی بعدی پرستا بیاد و با خیال راحت روش نصب کنم ...درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 سلاممشکل حل شد. بگم دیگران هم استفاده کنن.پرستا شاپ انگلیسی رو دانلود کنید و زیپشو باز کنید و هر چی فایل و فولدر درون فولدر ادمین رو بزنید به جای فایل ها و فولدر های درون ادمین پرستا شاپ فارسی تون.ممنون به خاطر راهنماییتون.با سلام من این کار انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد تازه قالب بخش مدیریت هم برعکس شدمیشه فایل ادمینی که شما استفاده کردین اینجا بزارین؟منون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 چرا دوست من با اومدن آپدیت جدید این مشلات رفع میشه. واسه همین گفتم انتشار اول رو نصب نکنید. در انتشار بعدی (که احتمالا اسمش 1.6.0.6 خواهد بود) این مشکلات رفع میشهبنده که نگفتم باگ امنیتی. پرستا تا الان هیچ باگ امنیتی نداشته مگر ماژول های نامعتبری که روی سایت نصب میکنیدبله میتونید با نسخه قبلی کار کنید و براش تم طراحی کنید ولی من پیشنهاد میکنم تا انتشار بعدی صبر کنید تا مشکلاتی که در نسخه اول وجود داره رفع بشهخیالم راحت شد...پس بگم با نسخه ی 1.6 طراحی کنن و بعد منتظر بمون تا نسخه ی بعدی پرستا بیاد و با خیال راحت روش نصب کنم ...درسته ؟یک سوال دیگه هم به این سوال بالایی اضافه میکنم...میخوام بدونم پرستا 1.6 توانایی سازگاری اتومات با قالب ها و ماژول های 1.5 رو داره ؟؟ مثلا در جوملا با یه کامپوننت میشد قالب ها و ماژول های قدیمی رو رو نسخه ی جدید نصب کرد.منتظر جوابتون هستم . ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .