admin ارسال شده در اسفند 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 کاربران عزیز در صورت مشاهده ی هرگونه باگ احتمالی در نسخه های ارائه شده ی این انجمن آن را در این تاپیک اعلام بفرمایید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 وقتی که از قسمت تنظیمات --> محصولات گزینه jquery zoom فعال میکنم، تو صفحه محصول این قابلیت درست کار نمیده، درحالی که برای زبانهای انگلیسی و چپ چین درسته.--یه مشکل دیگه مربوط به ماژول جستجوی لایه ای هستش که تو حالت فارسی خوب تو کادر قرار نمی گیره (منظورم با 2 اسلایدر قیمت و وزن هست) زوم تصاویر بررسی شد و مشکل جدی مشاهده نشد. با عرض سلام خدمت اساتید عزیزدر سیستم مدیریت یک مدیر میتواند با چند ID هم نام ثبت نام نماید که نباید به این صورت باشد. نسخه تست شد PrestaShop™ 1.4.6.2 یک مدیر با یک ایمیل می تواند ثبت نام کند و با یک ایمیل دوبار نمیشه ثبت نام کرد. غیر از این هم باگ محسوب نمیشه و اشکالی وجود ندارد. با عرض سلام مجدددر تب حمل برای وارد کردن نام استان وقتی در منطقه آسیا را انتخاب کردیم در کشور نمیتوان ایران را انتخاب کرد. تست شد و مشکلی وجود ندارد. کشور و منطقه هیچ ارتباطی با هم ندارند و میتونید از لیست موجود یکی رو انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 من خودم یک سری از مشکلات ترجمه را این جا بیان می کنم تا در انتشار سری های بعد اصلاح بشن مشکل اول که زیاد تکرار شده: در ترجمه ی عبارتی مانند There are 3 products این متن ها نباید به صورت نگاشت لغت به لغت ترجمه بشن ، در غیر این صورت به این حالت ترجمه می شه (وجود دارند 3 محصولات) تکنیکی که برای رفع این مشکل در نظر میشه گرفت ترجمه نکردن عبارت های there is و there are در تمامی جملات با این فرم هست یعنی مثلا به جای اون ها در ترجمه فارسی جای خالی گذاشته شه ، و 3 که ترجمه نمیشه و در ترجمه products ، عبارت محصول وجود دارد (یا محصول وجود دارند قرار داده شود) اگه این موضوع در ترجمه رعایت بشه ، به شکل صحیح فارسی نمایش داده می شن مشکلات دیگری در اشتباه تایپی هست ، هر کسی اشتباهی پیدا کرد با عکس و ذکر نوع اشتباه اون را بیان کنه 1-در قسمت آپلود ماژول از رایانه ، واژه رایانه به اشتباه راینه نوشته شده 2-در قسمت توضیحات مربوط به کارایی ها که در جستجوی مدیریت فروشگاه نمایش داده می شود املای واژه های مطمئن و تنظیمات اشتباه است 3- ترجمه ی واژه های این عبارت با توجه به معادل انگلیسی اش باید اصلاح گردد 4- در صفحه تنظیمات واژه شرایط به اشتباه ، شرابط نوشته شده است 5- حرف را در جمله ی زیر اضافی است . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 ممنون. سعی میکنیم این مشکلات برای 1.4 هم حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadt3 ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 سلام وقتی مدیر سایت میخواهد یه کالا را در سایت اضافه کند در قسمت ویژگی و تنظیمات کالا در بخش ترکیبها یه باگ وجود دارد یعنی وقتی شما چند ویژگی از چند گروه مختلف برای کالا انتخاب می کنید فقط ترکیبها و تأثیرهای گروه اولی که در لیست ترکیبها انتخاب کردید عمل میکند و روی قیمت تأثیر میگذارد و ویژگیهای بعدی در قیمت هیچ تاثیری ندارد برای دیدن مشکل خواهشنا به سایت من مراجعه کنید http://ultramovieposter.com/product.php?id_product=11 با تشکر از مدیر انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 این باگ نیست دوست من. استفاده ناصحیح از این امکان هست.شما باید مشخصه های گوناگون رو باهم ترکیب کنید ولی شما مشخصه های گوناگون رو تک تک به کار می برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadt3 ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 بله شما درست گفتید من طبق توضیحات شما کار کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elyasyas ارسال شده در اسفند 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2012 با سلام یک پیغامی رو وقتی که میخوام محصول اضافه کنم نمایش میده مشکل مشکل چیه؟ Manufacturer ajax error: parsererror چطور حلش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2012 این باگ نیست ، این از سرعت پایین اینترنت شماست . باید صبر کنید تمام صفحه لود بشه بعد چیزی رو ذخیره کنید . موقع لود شدن روی ذخیره کلیک کنید این خطاهارو میده اکثرا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 سلامدر نسخه 1.4.9 موقع تعریف محصول در سربرگ قیمت ها اگر بخوایم یک قیمت ویژه(کاهش قیمت) برای محصول تعریف کنیم و تاریخ (بازه زمانی ویژه بودن) براش تعیین کنیم قیمت ویژه برای اون محصول اعمال نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 تاریخ در اون قست باید میلادی درج شه تا سیستم بشناسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 تاریخ در اون قست باید میلادی درج شه تا سیستم بشناسهنکته اینجاست که تاریخ این قسمت و بطور کلی تاریخ پرستا پارسی شمسیه نه میلادی و این عدم عملکرد با تاریخ شمسی در این بخش یک باگه که من گزارش دادم. وگرنه میدونستم که با میلادی کار میکنه و الآن هم بصورت میلادی تاریخ دهی کردم و دارم استفاده میکنم. http://www.artpersian.com/up/T.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 ممنون از شمااین باگ به بنده هم گزارش شده و باید رفع بشه.اولویت برای رفع در نسخه 1.4 هست و سپس در 1.5منتظر باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms515 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلامهر موقع مي خوام يه محصول اضافه كنم وقتي همه چيزارو وارد كردم بعدش كه ذخيره رو مي زنم يه صفحه مياد مي نويسه صفحه مورد نظر يافت نشد راهنمايي كنيد چه كار كنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fer0an ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 وقتی که از قسمت تنظیمات --> محصولات گزینه jquery zoom فعال میکنم، تو صفحه محصول این قابلیت درست کار نمیده، درحالی که برای زبانهای انگلیسی و چپ چین درسته.--یه مشکل دیگه مربوط به ماژول جستجوی لایه ای هستش که تو حالت فارسی خوب تو کادر قرار نمی گیره (منظورم با 2 اسلایدر قیمت و وزن هست) زوم تصاویر بررسی شد و مشکل جدی مشاهده نشد. با عرض سلام خدمت اساتید عزیزدر سیستم مدیریت یک مدیر میتواند با چند ID هم نام ثبت نام نماید که نباید به این صورت باشد. نسخه تست شد PrestaShop™ 1.4.6.2 یک مدیر با یک ایمیل می تواند ثبت نام کند و با یک ایمیل دوبار نمیشه ثبت نام کرد. غیر از این هم باگ محسوب نمیشه و اشکالی وجود ندارد. با عرض سلام مجدددر تب حمل برای وارد کردن نام استان وقتی در منطقه آسیا را انتخاب کردیم در کشور نمیتوان ایران را انتخاب کرد. تست شد و مشکلی وجود ندارد. کشور و منطقه هیچ ارتباطی با هم ندارند و میتونید از لیست موجود یکی رو انتخاب کنید. باسلاممن پرستا شاپ ورژن 1.4.6.2 دارم.1- محصول رو براحتی میتونم اضافه کنم اما قیمت رو میزنم و ذخیره میکنم ، ثبت نمیشه و باید برم از طریق تب قیمت دوباره ادش کنم.2- وقتی که محصول تو صفحه میاد وقتی روش کلیک میکنم به صفحه اش میره و مشخصاتش مشخصه ولی وقتی رو عکسش کلیک میکنی میره تو صفحه یه محصول دیگه به جای اینکه عکس رو بزرگ کنه. متشکر میشم بهم بگید باگ هست یا مشکل دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 مشکل اولتون که طبیعیه و باید اول محصول رو ذخیره کنید (بعد از وارد کردن توضیحات و نام محصول) و سپس به بخش قیمت مراجعه کنید و قیمت اون رو مشخص کنید و دوباره ذخیره کنیدمشکل دومتون هم نیاز به بررسی فنی داره و مشل از فروشگاهتونه و باگ پرستا نیست (تعداد زیادی فروشگاه در حال استفاده بدون مشکل هستند) پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 من مشکل اول هم ندیدم وجود داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali853182 ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 با سلامدر بخش انبار>تهیه سفارش>افزودن جدید، تاریخ دریافت را اگر از تقویم نمایش داده شده و شمسی انتخاب کنیم، سفارش ثبت نمی شود ولی اگر تاریخ را به میلادی وارد کنیم، ثبت می شود.با احترامکاظمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در بهمن 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2017 متاسفانه نام استان در سفارشات ثبت شده توسط مشتریان در بخش سفارشات و حتی در بخش آدرس مشتریان درج نمیشود! این یک باگ عمومی برای پرستاشاپ هست حتی در آخرین نسخه که توسط انجمن قرار داده شده هم چنین مشکلی وجود دارد میتوانید این مشکل را در دمویی که خودتان از آخرین نسخه قرار دادید مشاهده کنید یک سفارش در دمو ثبت شد اما در پنل مدیریت بخش سفارشات نام استان که سیستان و بلوچستان انتخاب شده بود نمایش داده نمیشود http://ipresta.ir/de...c5ce7fdd0c1cfe2 نام کاربری: [email protected]گذرواژه: 123456789 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navi8d ارسال شده در اردیبهشت 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2018 برای من بهش ادمین رو نشون ننیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazandmedu ارسال شده در آذر 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2018 سلام مهندس من از الکترو مارکت خیلی راضیم با لایسنس قبلا ۲۲۰ خریدم از شما الان مرتب بالاش خطا میده الان مشتری میره خرید میکنه وجه میره زرین بالم اما خرید ثبت نمیشه خودم تست کردم بعد واریز و برگشت به سایت مبدا خطا میزنه رفتم ماژولها دوباره نصب کنم شد اما خطا هم زد عکسو ببینید تلگرام کردم مشخصاتو براتون لطفا تلگرام جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazandmedu ارسال شده در آذر 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2018 سلام مهندس من از الکترو مارکت خیلی راضیم با لایسنس قبلا ۲۲۰ خریدم از شما الان مرتب بالاش خطا میده الان مشتری میره خرید میکنه وجه میره زرین بالم اما خرید ثبت نمیشه خودم تست کردم بعد واریز و برگشت به سایت مبدا خطا میزنه رفتم ماژولها دوباره نصب کنم شد اما خطا هم زد عکسو ببینید تلگرام کردم مشخصاتو براتون لطفا تلگرام جواب بدید مهندس الان ۹۹۰۰۰ تومن برای ماژول تیکت اقدام و واریز کردم / محبت کنید براتون تلگرام کردم سایتمو چک کامل کنید هر چی نیازه به روز کنید / موقع نصب ماژول و برخا بعضی کارها خطا دارم خطاها ببنید محبت کنید رفع کنید / مهم ماژول زرین و بانک سامان بعد واریز و برگشت به سایت خطا میزنه و فروشها ثبت نمیشه / کارت به کارت عمل میکنه اما واریزیها نه / کلا چک کنید اشکالها حل شه / اگر برای ایندکس گوگل موردی بود بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazandmedu ارسال شده در آذر 7، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2018 مهندس الان ۹۹۰۰۰ تومن برای ماژول تیکت اقدام و واریز کردم / محبت کنید براتون تلگرام کردم سایتمو چک کامل کنید هر چی نیازه به روز کنید / موقع نصب ماژول و برخا بعضی کارها خطا دارم خطاها ببنید محبت کنید رفع کنید / مهم ماژول زرین و بانک سامان بعد واریز و برگشت به سایت خطا میزنه و فروشها ثبت نمیشه / کارت به کارت عمل میکنه اما واریزیها نه / کلا چک کنید اشکالها حل شه / اگر برای ایندکس گوگل موردی بود بفرمایید خطا ضمیمه میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2018 سلام این پیام ها بخاطر روشن بودن دیباگ هست. از طریق آموزش زیر دیباگ رو خاموش کنید: http://ipresta.ir/forum/forum/83-مشکلات-و-سوالات-پرتکرار-قبل-از-هر-سوالی-بخوانید/ دوست عزیز درخواست هاتون رو برای محصولات بازارچه از طریق تیکت اعلام کنید : https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .