shikotak ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 شاید باورش براتون سخت باشه اما منم یه مشکل مشابه پیدا کردم. محصولات از صفحه یک به بعد نمایش داده نمیشه. یعنی وقتی چند تا صفحه میشه صفحه 2 رو انتخاب می کنی هیچی نشون نمیده. یو آر ال آشنا رو هم غیر فعال کردم اما فایده نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 دوستان مجبور به سرچ در سايت هاي خارجي شدم و ايراد پيدا شد. واسه من ايراد از watermark madule بود ظاهرا باگ داره و با غيرفعالسازيش مشكل حل شد.اين لينك هم يه سر بزنيد تريك هاي مختلف رو توضيح داده:http://www.templatemonster.com/help/prestashop-1-6-x-how-to-fix-missing-product-images-issue.html واکنش ها : ramtin2025، admin و shikotak 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 من وقتی صفحه دوم به بعد محصولات انتخاب می کنم هیچ کدوم از محصولاتم دیگه نشون نمیده. و پیغام میده هیچ محصولی وجود ندارد.باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 این مشکل از ماژول ناوبری لایه ای هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 مشکل من اینه که به محض ورود به سایت و پنل کاربری مشتری (حساب کاربری مشتری در موقع خرید محصول ) تصاویر محصولات محو و به حالت علامت سئوال نمایش داده میشود . لطفا در این رابطه کسی اطلاع داره اطلاع رسانی کنه ممنون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javaneroz ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 دوستان من به یک مشکل عجیب در نمایش عکس هام برخوردم !!!! من دوست دارم زبان فروشگاهم فقط فارسی باشه بنابر این زبان انگلیسی را در مدیریت غیر فعال کردم ! بعد از این حالت عکس های سایتم (البته فقط آنهایی که استاتیک هستند) نشان داده نمی شوند و بجاش برچسب آنها که static image هست نشان داده می شود!!!!حتی آدرس عکس ها را تغییر دادم ! روش هایی که هم دوستان در مورد عکس های بند انگشتی و ... بود را هم امتحان کردم . ولی مشکلم حل نشد !!!!به نظرتان مشکل در کجا هست؟ خیلی گیج شدم ! می ترسم کد های CSS را دست کاری کنم کل سایت بره رو هوا !!!! :D :D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 سلامآدرس سایت ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebaymarket ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 سلام پس از نصب پرستاشاپ تصاویر محصولات در بخش فروشگاه نمایش داده نمیشه در حالی که سایر تصاویر هست و در بخش مدیریت نیز تصاویر وجود دارد. علت چیست؟ عکس مشکل اتچ شد. http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif201405/post_3992_1401276289_9e6eff35d361af66514793e270d97631.attach سلام مشکل شما خیلی ساده هستش و فقط کافیه در فایل .htaccess که در روت هاستتون قرار داره کد های زیر را فرار دهید.کل کد های درون اون فایل را پاک کنید و کد زیر را قرار دهید # ~~start~~ Do not remove this comment, Prestashop will keep automatically the code outside this comment when .htaccess will be generated again # .htaccess automaticaly generated by PrestaShop e-commerce open-source solution # http://www.prestashop.com - http://www.prestashop.com/forums <IfModule mod_rewrite.c> <IfModule mod_env.c> SetEnv HTTP_MOD_REWRITE On </IfModule> RewriteEngine on #Domain: ebaymarket.ir RewriteRule . - [E=REWRITEBASE] RewriteRule ^api$ api/ [L] RewriteRule ^api/(.*)$ %{ENV:REWRITEBASE}webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] # Images RewriteRule ^([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$1$2$3.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$1$2$3$4.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$3/$1$2$3$4$5.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$3/$4/$1$2$3$4$5$6.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$1$2$3$4$5$6$7.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$1$2$3$4$5$6$7$8.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$7/$1$2$3$4$5$6$7$8$9.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$7/$8/$1$2$3$4$5$6$7$8$9$10.jpg [L] RewriteRule ^c/([0-9]+)(\-[\.*_a-zA-Z0-9-]*)(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/c/$1$2$3.jpg [L] RewriteRule ^c/([a-zA-Z_-]+)(-[0-9]+)?/.+\.jpg$ %{ENV:REWRITEBASE}img/c/$1$2.jpg [L] # AlphaImageLoader for IE and fancybox RewriteRule ^images_ie/?([^/]+)\.(jpe?g|png|gif)$ js/jquery/plugins/fancybox/images/$1.$2 [L] # Dispatcher RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^.*$ - [NC,L] RewriteRule ^.*$ %{ENV:REWRITEBASE}index.php [NC,L] </IfModule> AddType application/vnd.ms-fontobject .eot AddType font/ttf .ttf AddType font/otf .otf AddType application/x-font-woff .woff <IfModule mod_headers.c> <FilesMatch "\.(ttf|ttc|otf|eot|woff|svg)$"> Header add Access-Control-Allow-Origin "*" </FilesMatch> </IfModule> #If rewrite mod isn't enabled ErrorDocument 404 /index.php?controller=404 # ~~end~~ Do not remove this comment, Prestashop will keep automatically the code outside this comment when .htaccess will be generated again نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohi ارسال شده در خرداد 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2019 سلام وقتی که من محصول را ایجاد میکنم هنگام گذاشتن تصویر تصویر به صورت علامت سوال دیده میشه در نمای فروشگاه هم به همین شکله تمامی موارد بالا را هم انجام دادم ولی درست نشد لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohi ارسال شده در خرداد 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2019 سلام وقتی که من محصول را ایجاد میکنم هنگام گذاشتن تصویر تصویر به صورت علامت سوال دیده میشه در نمای فروشگاه هم به همین شکله تمامی موارد بالا را هم انجام دادم ولی درست نشد لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2019 درود میتونید از طریق تیکت درخواست بررسی فنی داشته باشید https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein_548 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2023 سلام خسته نباشید . تصاویر محصولات نمایش داده نمیشود ! در پرستاشاپ نسخه 1.7 لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein_548 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2023 در در ۱۳۹۳/۳/۱۸ در 19:25، ramtin2025 گفته است : سلام عکسهاتون مشکلی ندارند و ایجاد شده اند لینک آشنا رو غیر فعال کنید ببینید حل نمیشه همچنین به بخش سئو برید و روی دکمه ذخیره کلیک کنید لینک تصاویر شما اشتباهه و نیاز به بررسی دقیق تری داره موفق باشید مشکل من هم حل شد . خیلی ممنونم 🙏 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۵ در 00:40، hossein_548 گفته است : مشکل من هم حل شد . خیلی ممنونم 🙏 اگر مشکلتون با خاموش کردن URL آشنا حل شده، باید مشکل رو از هاستتون پیگیری کنید (مطمئن هم بشید که mod_rewrite در سرور فعال باشه). به هیچ عنوان توصیه نمیشه URL آشنا خاموش باشه در سایتتون و در سئوتون تاثیر منفی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anahita Hooshiary ارسال شده در بهمن 5، 2023 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2023 در در ۱۳۹۳/۳/۷ در 17:53، دانوش گفته است : تنظیمات - تصاویر - ایجاد دوباره بند انگشتی ها من روی سایتم تم نصب کردم و تیم پشتیبانی تم در حال ترجمه اون هستن و اینکه نمای سایت دیروز بالا میومد ولی امروز نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 8، 2023 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2023 در در ۱۴۰۲/۸/۱۴ در 10:14، Anahita Hooshiary گفته است : من روی سایتم تم نصب کردم و تیم پشتیبانی تم در حال ترجمه اون هستن و اینکه نمای سایت دیروز بالا میومد ولی امروز نمیاد ببینید سوال شما مثل اینه که من بگم ماشینم تا دیروز راه میرفت امروز راه نمیره مشکلش چیه؟ مشکلتون رو باید دقیق و با جزییات شرح بدید: ۱. آدرس سایت؟ ۲. قالبی که استفاده میکنید؟ ۳. دقیقا بعد چه تغییری این اتفاق افتاد؟ ۴. متن خطایی که میگیرید چیه؟ ۵. نسخه دقیق پرستاشاپتون چنده؟ ۶. با پشتیبانی قالبتون مشکل رو مطح کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tanhaei ارسال شده در اردیبهشت 17 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17 (ویرایش شده) سلام مشکل خیلی راحت حل میشه. فایل htaccess حذف کنید.از هاست یک سایت دیگه که این مشکل رو نداره فایل htaccess بردارید و جایگزین قبلی تو public_html کنید.مشکل حل میشه.فایل رو من اینجا میزارم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن. ویرایش شده اردیبهشت 22 توسط admin حذف پیوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22 در در ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ در 23:32، tanhaei گفته است : سلام مشکل خیلی راحت حل میشه. فایل htaccess حذف کنید.از هاست یک سایت دیگه که این مشکل رو نداره فایل htaccess بردارید و جایگزین قبلی تو public_html کنید.مشکل حل میشه.فایل رو من اینجا میزارم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن. فایل htaccess برای هر دامنه و بر اساس تنظیمات فروشگاه متفاوت هست و نمیشه از یک فایل htaccess روی تمام سایتها استفاده کرد. سادهترین راه اینه که از هاستتون پوشه public_html فایل htaccess رو rename کنید سپس به بخش مدیریت پرستاشاپتون و بعد به بخش پارامترهای فروشگاه - بازدید و سئو مراجعه کنید و یکبار روی کلید ذخیره کلیک کنید تا فایل htaccess تون رو بازسازی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .