farzad6631 ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 سلامممنون از زحمتایی که کشیدین من پرستا را روی لوکال نصب کردم به مشکل زیر برخوردمتو قسمت شاخه ها عملیات فیلتر انجام نمیشهبعد که چک کردم دیدم توی دموی شما هم همینطورهبعد زبان فروشگاه رو انگلیسی کردم مشکل حل شدچرا فارسی این باگ رو داره؟برای مشاهده به آدرس زیر برید و باز زبان اصلی و فارسی تسط کنیدمی بینید که تیک ها برای فارسی کار نمیکنه فقط مینویسه در حال بارگذاری ...http://presta-shop.ir/demo/prestashop1605/8-dresses?live_configurator_token=dad3c0003c8121761d8f8f8b76db2eac&id_shop=1&id_employee=2&theme=&theme_font= اما با زبان اصلی مشکلی ندارهلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 سلامداداش فروشگاه من فیلتر کار میکنه و مشکلی نیست پیشنهاد میکنم به مسیر زیر بریماژول ها > ماژول بخش ناوبری لایه ای > از قسمت قالب های من روی ویرایش کلیک کن بعد تیک همه شاخه ها رو بزن همچنین میتونی از این قسمت فیلتر های قالب رو مدیریت کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 سلامداداش فروشگاه من فیلتر کار میکنه و مشکلی نیست پیشنهاد میکنم به مسیر زیر بریماژول ها > ماژول بخش ناوبری لایه ای > از قسمت قالب های من روی ویرایش کلیک کن بعد تیک همه شاخه ها رو بزن همچنین میتونی از این قسمت فیلتر های قالب رو مدیریت کنی آدرس سایتتون چیه ؟؟؟؟این روش هم که گفتید نشدتوی دموی سایت http://presta-shop.ir/demo/prestashop1605/8-dresses?live_configurator_token=dad3c0003c8121761d8f8f8b76db2eac&id_shop=1&id_employee=2&theme=&theme_font=این مشکل وجود داره میتونید ببینیدالبته فقط با زبان فارسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 نسخه شما 1.6.0.5 هست؟بهتر هست ارتقا بدید به 1.6.0.6 چون این نسخه به اندازه کافی خوب نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 نسخه شما 1.6.0.5 هست؟بهتر هست ارتقا بدید به 1.6.0.6 چون این نسخه به اندازه کافی خوب نیست. نه عزیز ورژن هم 1.6.0.6 هستکسی نیست بگه مشکل کجاستمدیر عزیز شما دمو را ببین مشکل رو متوجه میشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 درسته این مشکل وجود داره تو دموی فارسی . باید بررسی دقیق بشه تا مشکل کشف بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 درسته این مشکل وجود داره تو دموی فارسی . باید بررسی دقیق بشه تا مشکل کشف بشه . ممنون که پیگیری میکنیدمن الان زبان فارسی را توش ایمپورت کردم (اخه یه جا خوندم که اگه کامل فارسی نشده ، فارسی را ایمپورت کنید )و چون دیدم فقط با زبان فارسی مشکل داره ای کار رو کردممثل اینکه مشکل موقتا حل شدحالا باز کامل تر تست میکنم خبر میدم3 تا سوال دیگه هم دارمممنون میشم راهنمایی کنید1 فونت منو و جستجو با دمویی که شما گذاشتید فرق داره فونت ها کجاست ؟؟؟2 وقتی وارد شاپ روی لوکال خودم میشم بعد چند ثانیه سایت پیوندها باز میشه . چرا؟؟؟3 عدد ها انگلیسی هستند چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 اینکه وارد سایت پیوند ها میشه ، خوب از ماژول هایی چون توییتر و فیس بوکه که رو فروشگاه نصبه احتمالا .عددها هم خوب ترجیح این بوده که انگلیسی باشن ، میتونید با ادیت قالب فارسی کنید ، البته توصیه نمیشه ( تو اسم محصولاتی که انگلیسی هستند ، بعدا دچار مشکلات میکنه سایت رو ) کلا دمویی که رو هاست هست بروز نیست همیشه ، اونی که به دست شما میرسه و دانلود میکنید نسخه کامل هست با اخرین تغییرات . بنابراین با دمو مقایسه نکنید هیچ موقع . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 اینکه وارد سایت پیوند ها میشه ، خوب از ماژول هایی چون توییتر و فیس بوکه که رو فروشگاه نصبه احتمالا .عددها هم خوب ترجیح این بوده که انگلیسی باشن ، میتونید با ادیت قالب فارسی کنید ، البته توصیه نمیشه ( تو اسم محصولاتی که انگلیسی هستند ، بعدا دچار مشکلات میکنه سایت رو ) کلا دمویی که رو هاست هست بروز نیست همیشه ، اونی که به دست شما میرسه و دانلود میکنید نسخه کامل هست با اخرین تغییرات . بنابراین با دمو مقایسه نکنید هیچ موقع .مرسی من میخوام حتما عدد های مبلغ فارسی بشه لطفا راهنمایی کنید از کجا این کار را بکنم؟؟؟فکر کنم اگه فونت ها مثل دموی شما عوض بشه اونم فارسی میشهفونت رو از کجا عوض کنم؟؟؟در ضمن من واحد تومان را ساختم عدد و کلمه تومان جابه جا هست (تومان 2000 )چطوری درستش کنم؟؟؟؟ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 دمو نسخه 1.6.0.5 هست و من این مشکل رو در نسخه 1.6.0.6 خودم در لوکال ندارم.دوستان دیگه امتحان کنند و نتیجه رو اعلام کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 دمو نسخه 1.6.0.5 هست و من این مشکل رو در نسخه 1.6.0.6 خودم در لوکال ندارم.دوستان دیگه امتحان کنند و نتیجه رو اعلام کنند.من میخوام حتما عدد های مبلغ فارسی بشه لطفا راهنمایی کنید از کجا این کار را بکنم؟؟؟ فکر کنم اگه فونت ها مثل دموی شما عوض بشه اونم فارسی میشه فونت رو از کجا عوض کنم؟؟؟ در ضمن من واحد تومان را ساختم عدد و کلمه تومان جابه جا هست (تومان 2000 )چطوری درستش کنم؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 لطفا سوالات نامربوط به موضوع مطرح نکنید . در این تاپیک در مورد فیلتر کردن شاخه ها بحث هست نه تومان و نه فارسی کردن فونت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 چطور میشه قالب شاخه ها و فونت فارسی رو عوض کرد و چطوری بتونیم برای هر شاخه کاتالوگ مربوط به خودش رو درست کنیم من تو ناوبری لایه ها رفتم اما امکان فیلتر کردن داره نمیشه برا هر شاخه یه کاتالگ مربوط به اون رو درست کنیم یه سوال دیگه که داشتم تو کاتالوگ مثلا بگیم سبک بعد زیر شاخه بشه متال راک و... بیشتر از سه تا محدود میشه تو نمایش میشه این مشکل رو حل کرد که همشو نشون بدهمن با 1.6 کار میکنم و از همون قالب پیشفرض استفاده میکنم راستی راهی داره تو محصولات بخش نظرات هم اظافه کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 یک پست بالاتر از پست خودتون رو مطالعه کنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .