hamid ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 سلامکسی از دوستان میتونه مشکل ماژول ارسال به یک دوست رو حل کنه,در زمان ارسال این خطا رو میده An error occurred during the process که خودم یک دفعه درست کردم ولی باز نمیدونم چرا خراب شد که این دفعه دیگه درست نمیشه.در ضمن ماژول به همین اسم لطفا بمونه تغییر نام ندید.از لینک زیر میتونید دانلود کنید. sendtoafriend2.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 اين يكي از ماژول هاي پيش فرضه پرسا هستچرا از اون استفاده نمي كنيد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 15، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 آخه مشکل اینجاست که ماژول پیش فرض هم دیگه تو فروشگاه من کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 وقتی یک ماژول رو تغییر نام میدید دقت کنید. تمام نام کلاس ها و تابع ها رو باید تغییر بدید وگرنه با هم تداخل پیدا می کنن و دیگه هیچکدوم کار نمیکنن.اگر 2 تا دارید یکی یکی هر دو رو ابتدا حذف کنید و بعد از روی سرور پاک کنید و بعد اصلی رو فعال کنید. احتمالا درست بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 15، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 همه این کارها رو از قبل انجام دادم,ولی نتیجه ای نداده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 پس باید ماژول رو کلاً با همه توابع و کلاسهاش تغییر نام بدی. اسم فایلها هم باید تغییر کنه. این طوری میشه یک ماژول جدید و میتونی نصب کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 به خاطر هاستتونه شايدبايد به پوشه ماژول (اين ماژول نه كل پوشه ماژول) به جاي دسترسي 777 به خاطر مشكل هاستتون دسترسي 755 بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 دوستان برای پاک کردن کامل یک ماژول باید داده های دیتابیس مربوط به اون ماژول رو هم از PS_Modules پاک کنید. البته فکر نمی کنم این مشکل ارتباطی با دیتابیس داشته باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 دوستان من تمام این کارها رو انجام دادم,دیگه فکر به جایی نمیره!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 احتمال بسیار زیاد شما در فولدر mailsاین ماژولفولدر fa رو ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 درسته این پوشه وجود نداره.ممنون میشم از دوستان این پوشه رو ضمیمه کنن تا اینم امتحان کنم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 ضمیمه شدfa.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 من اين ماژول باخبرسازی توسط ایمیل رو نصب و پيکر بندی کردم. ميخاستم ببينم وقتی مشتری ايميل خودش را برای آگاهی از زمان در دسترس بودن محصولی وارد ميکنه اين ايميل کجا ثبت ميشه و چطور ميشه به مشتری اطلاع داد؟ اگه سوالم رو اينجا مطرح کردم به خاطر اينه که ارسال موضوع جديد انجمن کار نميکنه و هر بار خواستم موضوع جديدی رو ارسال کنم با پيام " هيچ پيامی وارد نشده لطفا پيام خودرا وارد کنيد مواجه شدم" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 این ایمیل در پایگاه داده ثبت میشه .باهاش کار نکرده ام تا به حال ولی فکر کنم اتوماتیک ارسال میکنه خود پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 این ایمیل در پایگاه داده ثبت میشه .باهاش کار نکرده ام تا به حال ولی فکر کنم اتوماتیک ارسال میکنه خود پرستاشاپ قسمت اطلاع رسانی به مدير درست کار ميکنه ولی برای مشتر کار نکرد. خودم محصولی رو ايميل دادم و بعد از فعال سازی محصول هيچ ايميلی ارسال نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .