ti_boy ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 سلامپرستا 1.6 رو لوکال تست میکنموقتی دو قلم جنس به سبد اضافه میکنم برای مجاسبه هزینه حمل بالفرض اگه هر کدوم 520 گرم باشه در کل هزینه فقط 250گرم رو میزنهیعنی به جای هزینه 1040 گرم هزینه 250 گرم را محاسبه میکنهمناطق رو از لحاظ همجواری درست تشخیص میدهاساتید لطفا راهنمایی بفرماییدتصویر تنظیمات حاملها رو پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 آقا هیچ کس نمیدونه باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 سلامدوست عزیز بصورت آفلاین نمیشه نظر دادآنلاین که کردید بعد آدرس بدید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 سلامدوست عزیز بصورت آفلاین نمیشه نظر دادآنلاین که کردید بعد آدرس بدید تا بررسی بشه موفق باشیددوست عزیزم تازه پرستا رو دانلود کردم و هنوز اجناس فروشگاهو واردش نکردم داشتم چک میکردم که با این مشکل روبه رو شدم با تنظیمات پیشفرض آنلاین میکنم خبر میدم متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 سلامدوست عزیز بصورت آفلاین نمیشه نظر دادآنلاین که کردید بعد آدرس بدید تا بررسی بشه موفق باشیددوست گرامی آنلاین کردم در واقع فقط قسمت مربوط به حاملها و منطقه ها و استانها رو تنظیم کردمبرای لباسها هم وزن تعریف کردم البته فرمت درستش رو تو پرستا نمیدونستم ولی روی لوکال که با هر فرمتی امتحان کردم جواب نداد لینک سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 به این شکل نمیشه دوست من. باید بخش مدیریت رو برای یکی از دوستان بفرستید تا براتون چک کنند. معمولا یه جای کار رو اشتباه میرید و این خطاها پیش میاد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 به این شکل نمیشه دوست من. باید بخش مدیریت رو برای یکی از دوستان بفرستید تا براتون چک کنند. معمولا یه جای کار رو اشتباه میرید و این خطاها پیش میاد Sent from my Xperia using Tapatalk proدوست عزیز متوجه شدم که ایراد از (وزن)هچون ماژول بروزرسانی دسته جمعی قیمت محصولات رو نصب کردم و وقتی با این ماژول وزنها رو تغییر دادم درست شدالبته من متوجه نمیشم که وارد کردن وزنها چه ایرادی داشت چون من به هر فرمتی که وارد میکردم باز مشکل سرجاش بود !!!!!!اگر امکان داره شما یه اسکرین شات از صفحه وارد کردن وزن محصولات سایتتون قرار بدین که متوجه بشم ایراد کارم از کجاستمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 وزن محصول رو احتمال زیاد به اشتباه از سربرگ مشخصات وارد میکردید. باید برید به سربرگ حمل (ارسال) و اونجا وزن و ابعاد محصول را وارد کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 وزن محصول رو احتمال زیاد به اشتباه از سربرگ مشخصات وارد میکردید. باید برید به سربرگ حمل (ارسال) و اونجا وزن و ابعاد محصول را وارد کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proبله دوست عزیزم دیروز یکم بررسی کردم و متوجه همین موضوع شدمناشی بودن منو ببخشید دقت زیادی به خرج نداده بودمبازم متشکرم فقط اینکه برای کاربران مهمان چطور وزن تعریف کنم چون در حالت عادی قبل از ثبت نام مشخص نیست طرف تو استان همجوار یا بومی یا غیر همجوار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 کاربر مهمان از حامل پیش فرض استفاده میکنه و بعد از ثبت آدرس هزینه ارسال محاسبه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 کاربر مهمان از حامل پیش فرض استفاده میکنه و بعد از ثبت آدرس هزینه ارسال محاسبه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از پاسختون . یعنی یک حامل پیشفرض با هزینه ثابت تعریف کنم ؟چون الان ارسال را رایگان میزنه راهی نیست که برای مهمانها اصلا چیزی به اسم "ارسال" نمایش داده نشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 خب تا زمانی که آدرس ثبت شده نباشه حاملی هم نمایش داده نمیشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ti_boy ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 خب تا زمانی که آدرس ثبت شده نباشه حاملی هم نمایش داده نمیشه Sent from my Xperia using Tapatalk proمشکل دقیقا همینجاست زمانی که آدرس وجود نداره (یعنی ثبت نام نکرده باشن) هم حامل نمایش داده میشه و در سبد خرید "ارسال رایگان" یا اگه برای همه مناطق هزینه تعیین کرده باشم هزینه رو میزنه!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 خب پس توصیه میشه یک حامل رو روی همه مناطق تعریف کنید. یا ارسال رایگان رو تغییر بدید در بخش ترجمه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 من حامل پیش فرض رو روی پست سفارشی گذاشتم ولی باز ارسال رو رایگان نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامبرای حذف یا باید قالب ویرایش بشه و یا اینکه از بخش ترجمه ها ، ارسال رایگان رو تغییر بدید به یه چیز دیگه . مثلا "محاسبه نشده" یا "نا مشخص" و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 ارسال رایگان در چه بخشی هستش تا ترجمه اش رو تغییر بدیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 بومی سازی - ترجمه ها - بخش کاربری (قالبتون رو هم انتخاب کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 البته اضافه کنم که اگه میخواید در بخش سبد خریدتون هم تغییر بدین . باید علاوه بر بخشی که ادمین فرمودن بومی سازی /ترجمه ها / ماژول ها را هم تغییر بدین . واکنش ها : B.A.H.M.A.N و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 بله حق با mehranjo عزیز هست واکنش ها : mehranjo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلامچطوری میتونم در قسمت هزینه های پستی کیلو رو به گرم تبدیل کنم بصورت پیش فرض کیلو گرم زده شده البته من در قسمت بومی سازی کیلوگرم رو به گرم تغییر دادم و در قسمت هزینه ها نیز تغییر کرد ، اگر میشکلی پیش نیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در دی 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 سلامچطوری میتونم در قسمت هزینه های پستی کیلو رو به گرم تبدیل کنم بصورت پیش فرض کیلو گرم زده شده البته من در قسمت بومی سازی کیلوگرم رو به گرم تغییر دادم و در قسمت هزینه ها نیز تغییر کرد ، اگر میشکلی پیش نیاد منم همین سوال را داشتم؟فکرنکنم با تغییر کیلوگرم به گرم در بومی سازی مشکل حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .