masooumi ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 درود متاسفانه با خبر شدیم که یکی از اقوام نزدیک جناب آقای ذاکریان (admin) و جناب آقای میرعلائی(Danoosh) به رحمت خدا رفتند. در همینجا از طرف خودم و گروه پشتیبانی پارسی توماتوکارت این مصیبت را تسلیت و تعزیت عرض می کنم و برای کلیه بازماندگان آرزوی صبر و اجر دارم. برای شادی روح آن مرحوم و تسلای دل بازماندگان یک صلوات بهمراه حمد و سوره قرائت بفرمایید. با تشکرعلی معصومیمدیریت گروه پشتیبانی پارسی توماتوکارت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 من هم تسلیت میگمایشالا غم آخرشون باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 من هم تسليت ميگم ، خدا رحمتش كنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 من هم تسلیت می گمروحشون شاد... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 تسلیت میگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 خدايش قرين رحمت كند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 منم تسلیت میگم.روحش شاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 تسلیت غم آخرتون باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 كاش ميشد اشك را تحديد كردمدت لبخند را تمديد كردكاش مي شد از ميان لحظه هالحظه ديدار را نزديك كرد روحشون شادبنده نيز به نوبه خودم تسليت عزض مي كنم با سپاس- ماتريكسWww.MatrixSoft.Ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 با تشکر از همه دوستان که لطف کردند و تسلیت گفتند. بخدا نمی دونید چه انرژی گرفتم این پیام ها رو دیدم. ایشالا روح داییم شاد باشه. بازم یه دنیا ممنون از تمام بروبچه های گل انجمن. خدا رفتگان همه رو بیامرزه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 منم به نوبه ی خودم تسلیت میگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 دانوش و مهرشاد عزیز تسلیت میگم غم اخرتون باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در اسفند 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2011 جناب آقايان ذاكريان و ميرعلايي: تسليت صميمانه ما را پذيرا باشيد. براي بازماندگان ارجمند صبر و بردباري و براي عزيزان سفركرده غفران الهي مسئلت مي نمائيم.فروشگاه فرنام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 سپاس از همهی شما عزیزان برای دلداری و هم دردی. امیدوارم روح داییم شاد بشه.اخلاص و صلوات رو فراموش نکنید. باز هم سپاس از همه شما عزیزان و پوزش به خاطر وقفهای که در کارهای انجمن و بازارچه پیش اومد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده