B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 با سلام خدمت همه دوستان امروز میخوام یه ماژول کوچولو رو که خودم نوشتم رو بهتون تقدیم کنم . ماژول نوار اخبار در بالای فروشگاه شما به صورت شفاف و دارای انیمشین ( میباشد ) .حالا شاید بگید کار این ماژول چیه خیلی ساده ، اخبار فوری و مهم فروشگاه شما رو بالای فروشگاه شما نشون میده ! البته این ماژول خیلی خیلی ساده ای هستش و فقط برای این نوشته شده که برخی از دوستان نیاز دارند که یه خبر خاص مثل تخفیف ویژه ، فروش ویژه ، کوپن تخفیف یا پیام خوش آمدگویی یا هر چیز دیگه ای رو در دید بازدیدکنندگان خود قرار بدند و کاری کنند که بازدیدکننده حتما اون مطلب رو بخونه . این ماژول دقیقا برای این طراحی شده .ماژول دارای پیکربندی بسیار شیک و ساده از مدیریت هستش . اگه این ماژول برای دوستان مفید واقع بشه تو ورژنهای بعدی امکانات و افکتهای جالبتر و بهتری به ماژول اضافه خواهد شد . ماژول رو میتونید از بازارچه دانلود کنید برای دانلود اینجا کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2011 مرسي بهمن جانننوشتي سازگار با چه نسخه اي هست به نظر براي 1.4 هست ولي ايا در 1.3 هم كار مي كنه؟توي بازاچه هم در قسمت ويژگي سازگار بودنش رو مشخص كن عزيزبه اميد پيشرفت پرستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2011 با ورژن های 1.4 به بالا کار میکنه فقط . البته رو ورژن های پایین امتحانش نکرده ام .شاید کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلامبا تشکر از شماکاش یه نمونه میذاشتی ببینیم چجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلام با تشکر از شما کاش یه نمونه میذاشتی ببینیم چجوریه دوست عزیز این یه ماژول ساده هستش و گرافیک یا چیز خاصی نداره که لازم باشه نمونه بذارم . یه متن متحرک بالای سایت شما از سمت چپ میاد و میره ب هسمت راست همین . مطمئنا تو خیلی از سایتها مخصوصا انجمن ها و فروم ها اینو دیدین که تا وتی ثبت نام نکنید یه نوار زرد رنگ بالای سایت هستش که میگه برای استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید . اینم یه دموی آنلاین : http://www.homedelivery.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 این ماژول نصب کردم ، چه جوری میشه جا به جا کرد ؟ میخام کمی پایین تر بیاد با فایرفاکس مشکل نداره اما با اپرا و کروم مشکل داره ، کادر به صورت کامل نیست، راهی داره این مشکل؟امکان داره ویرایش کرد به شکلی که هم نوار اخبار نمایش داده بشه و هم بشه قسمت بالای فروشگاه که قسمت تماس و نقشه سایت هست فعال باشه ؟الان کادر نوار اخبار میاد روی قسمت تماس و نمیشه اونجا کلیلک کرد اول باید نوار اخبار از سمت راست بسته بشه تا قسمت تماس و نقشه سایت قابل دسترسی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 دوست عزیز این نسخه رو بیخیال بشید نسخه جدیدش و بهبود یافته رو منتشر میکنم از اون استفاده میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 دوست عزیز این نسخه رو بیخیال بشید نسخه جدیدش و بهبود یافته رو منتشر میکنم از اون استفاده میکنیدتشکررررر پس مشکلاتی که الان داره حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2012 دوست عزیز این نسخه رو بیخیال بشید نسخه جدیدش و بهبود یافته رو منتشر میکنم از اون استفاده میکنیدبا سلام و تشكر، لطفا نسخه جديد و پيشرفته infobar را براي دانلود بگذاريد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 نسخه جدید و بهتری از این ماژول منتشر شده است . برای دانلود به این پست مراجعه کنید : کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .